skyrian1 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2010 Μια βοηθεια γιατι θα με τρελανει Εχω ενα ΑCER aspire 5610 με win 7 kai κατα την εκκινηση μετα το σημα της acer μαυριζει η οθονη και με fn f5 f6 εμφανιζεται η οθονη για 1 δευτερο και μετα μαυριζει. Το συνδεσα με τηλεοραση και μου μαυριζει την οθονη οχι μετα το σημα της ΑCER αλλα εκει που λεει εκκινηση των windows (στη οθονη της tv γραφει οτι το σημα δεν υποστηριζετε) Οταν το ξεκινω σε ασφαλη λειτουργια (στην tv ) λειτουργει κανονικα Τι μπορω να κανω ? :shifty:
carib Δημοσ. 10 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2010 Μάλλον κάτι δεν πάει καλά με inverter ή backlight. Ακούγεται να μπαίνει στα windows? Αν ρίξεις πλάγια φως στην οθόνη βλέπεις τίποτα?
skyrian1 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουλίου 2010 Ναι μπαινει στα win και οταν την φωτιζω με φακο φαινετε αχνα
carib Δημοσ. 10 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2010 Άρα κλείνουμε στο " βλάβη στο inverter ή backlight" . Δεν είναι γενικά μεγάλο το κόστος επισκευής. Αν θέλεις δες και εδώ http://www.computer-systems.gr . Μήν το παιδεύεις πολύ όμως γιατί προς το παρόν έχει καεί το ένα από τα δύο αλλά όσο υπολειτουργεί μπορεί να καεί και το άλλο.
skyrian1 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουλίου 2010 Ευχαριστω για τις απαντησεις σας το προβλημα λυθηκε με αλλαγη backlight
Nik.K Δημοσ. 22 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2010 Εγω οταν ειχα τετοιο προβλημα με φορητο φιλου χωρις την μπαταρια δουλευε μια χαρα. Εν τελει εφταιγε η μπαταρια και οχι το backlight.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.