Προς το περιεχόμενο

Edit ActionScript μεσα απο .swf file

Nik0s

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω ενα .swf(compiled flash source) το οποιο του εκανα edit καποια images και text με το πολυ καλο Flash Decompiler αλλα δεν μπορω να αλλαξω καποια button και actionscript code που εχει μεσα. Πως θα γινει?

Δημοσ.

'Οταν λες πώς θα γίνει τι ακριβώς εννοείς?

Δεν μπόρεσε το πολύ καλό Flash decompiler να κάνει extract τον κώδικα που θέλεις ή δεν ξέρεις πώς να τον αλλάξεις?

Αν ισχύει το πρώτο δοκίμασε άλλον decompiler ή ακόμα καλύτερα ζήτα το source από τον author.

Αν ισχύει το δεύτερο πρέπει να μας πεις λεπτομέρειες για το πού κόλησες και τι ακριβώς θέλεις να κάνεις.

Δημοσ.

Το Flash decompiler μου δειχνει ολον τον κωδικα του actionscript καθως και αυτον πισω απο τα buttons.

To θεμα ειναι οτι δεν με αφηνει να το κανω edit με τον ιδιο τροπο ποθ κανω edit ενα κειμενο ή ενα Imagr.

Δημοσ.

Flash decompiler = απλά βλέπεις τον κώδικά δεν τον επεξεργάζεσαι . για να κάνεις κάτι τέτοιο θες άλλο πρόγραμμα πχ." το flash proffesional "

Δημοσ.

Kapoio freeware που θα μου επιτρεψει να κανω edit to actionscript μεσα στο .swf file?

Δημοσ.

Ευχαριστω, μπορει αυτο το προγραμμα να κανει εδιτ actionscript μεσα απο swf? γιατι το flash source δεν το εχω.

Δημοσ.
Εχω ενα .swf(compiled flash source) το οποιο του εκανα edit καποια images και text με το πολυ καλο Flash Decompiler αλλα δεν μπορω να αλλαξω καποια button και actionscript code που εχει μεσα. Πως θα γινει?

Δεν μπορείς να κάνεις edit το actionscript επειδή μάλλον έχεις κατεβάσει μια free εκδοση του decompiler. Δυστυχώς δεν γνωριζω κάποιο decompiler που να είναι απολύτως free χωρίς περιορισμούς.

Υπάρχει βέβαια αυτό : http://www.swixkit.com/ που σου επιτρέπει να κάνεις κάποιες βασικές αλλαγές στο swf αλλά θέλει λίγο ψάξιμο.

Κατα τα άλλα αν θες να αγοράσεις ένα decompiler θα σου πρότεινα αυτό http://www.sothink.com/product/flashdecompiler/index.htm

Δημοσ.

βασικα δνε μπορω να κανω το την φορμα επικοικνωνια να δουλεψει.

το swti to dokimasa αλλα παροιλο που αλαλζεις οτι θελεις οιταν σωσεις το swf apla den doyleuei.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...