Προς το περιεχόμενο

Outbid στο Ebay

Nik0s

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Στο ebay ρε παιδια καθε φορα που ειναι να κερδισω ενα αντικειμενο 2-5 λεπτα πριν ληξει παντα το κεριδζει καποιος αλλος ενω ημουν διατεθιμενος να πληρωσω για να το κερδισω εγω. Πως γινεται συνεχως αυτο?

Αυτοματα ή καραδοκει καποιος πανω απο το pc?

Δημοσ.

δεν είναι προγράμματα....στο ebay βάζεις το μέγιστο που διαθέτεις και αυτό το ανεβάζει σιγά σιγα. Οπότε αν εσύ πάς bid αυτό το ξανανεβάζει αυτόματα για λογαριασμό κάποιου άλλου που έχει βάλει max προσφορά μεγαλύτερη από το δικό σου bid.

Δημοσ.

Ενα αντικειμενο ειχε 30 pounds και βαζω 31 αυτοματα απει 32 ωαζω 33 παει 34 βαζω 60 και αυτοματα παει 61 εκεινη την στιγμη.

Αυτο σημαινει πως καποιος οταν εκανα το maximum bid του μπορει πχ μια και εξω να εθεσε 100 pounds το εβαυ του το ανεβαζει σιγα-σιγα?

Δημοσ.

Αυτο σημαινει πως καποιος οταν εκανα το maximum bid του μπορει πχ μια και εξω να εθεσε 100 pounds το εβαυ του το ανεβαζει σιγα-σιγα?

Ακριβώς. Άλλο το maximum bid και άλλο το current bid. To 30 που λες είναι το current. Μόλις βάλεις εσυ παραπάνω ψάχνει να βρει αν το maximum bid (αυτού που ήταν 1ος) είναι μεγαλύτερο από αυτό που έβαλες εσύ, και αν είναι το ανεβάζει όριακά παραπάνω από 30. Μόνο αν το bid σου είναι μεγαλύτερο από το πραγματικό max γίνεσαι highest bidder και κερδίζεις.

Δημοσ.

Βασικος κανονας στο  ebay... να μην συμμετεχεις σε bidding war, δηλ. να κανεις εσυ μια προσφορα, μετα καποιος αλλος χρηστης, και παλι εσυ κτλ κτλ...

Κάνεις ΜΙΑ μόνο προσφορα (το μεγιστο του ποσού που εισαι διατεθειμενος να πλερωσεις), στα τελευταια δευτερολεπτα της δημοπρασιας κι ο,τι γινει, εγινε.

Αν θες, το κανεις manually....αλλιως υπαρχουν site οπως το esnipe (http://www.esnipe.com/, επι πληρωμη) ή δωρεαν, οπως το vrane (http://www.vrane.com/)... εννοειται οτι πρεπει να δωσεις και τα στοιχεια σου, αλλα γι'αυτο μην εχεις προβλημα.. χιλιαδες χρηστες τα χρησιμοποιουν.

Υπαρχουν επισης προγραμματα που τρεχουν στο pc σου και κανουν αυτη τη δουλεια.

Δημοσ.

Eυχαριστω πολυ παιδια που μου το εξηγησατε.

Φοβομουν πως αν πχ το τρεχον bid ηταν 30euros και γω ημουν διατεθιμενος να δωσω μεχρι 100 το πολυ, φοβομουν πως αν εγραφα 100ευρω απο 30 θα πεταγοταν κατευθειαν η δημοπρασια στα 100ευρω.

Αλλα απο οτι μου λετε ανεβαινει σταδιακα. Δηλαδη οταν εχει 30 και γω παω και γραψω 100 δεν θα παει κατευθειαν 100 αλλα θα κλιμακωθει σιγα-σιγα μεχρι εκει.

Δημοσ.

Και στο δευτερόλεπτο πάνω γίνονται προσφορές, σκριπτάκια και προγράμματα είναι. Αλλιώς πρέπει να έχεις τρελό συγχρονισμό...

Δημοσ.

Εγώ ακόμη δεν έχω καταλάβει για ποιό λόγο πάνε κάποιοι και χτυπάνε μέρες πριν τη λήξη της δημοπρασίας.Γιατί δεν περιμένουν το τέλος;;;

• 2 εβδομάδες αργότερα...
  • 11 μήνες μετά...
Δημοσ.

Παιδιά, επειδή είμαι νέος στο ebay, μπορείτε να μου πείτε τι ακριβώς σημαίνει αυτό:

You've been outbid. Bid again before it's too late.

Μόλις έκανα μια προσφορά μου έβγαλε αυτό το μήνυμα αν και έβαλα παραπάνω χρήματα από το τελευταίο bid.

Δημοσ.

Eυχαριστω πολυ παιδια που μου το εξηγησατε.

Φοβομουν πως αν πχ το τρεχον bid ηταν 30euros και γω ημουν διατεθιμενος να δωσω μεχρι 100 το πολυ, φοβομουν πως αν εγραφα 100ευρω απο 30 θα πεταγοταν κατευθειαν η δημοπρασια στα 100ευρω.

Αλλα απο οτι μου λετε ανεβαινει σταδιακα. Δηλαδη οταν εχει 30 και γω παω και γραψω 100 δεν θα παει κατευθειαν 100 αλλα θα κλιμακωθει σιγα-σιγα μεχρι εκει.

Υπάρχει η περίπτωση να γράψεις 100 και να πεταγόταν η δημοπρασία στα 100 αν ο higher bidder εκείνη τη στιγμή είναι στα 99.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...