achisael Δημοσ. 9 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2010 Kaλησπερα εχω την οθονη - τηλεοραση LG M2262D-PC http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.169397 Λοιπον για την ψηφιακη τηλεοραση παντα εχει μια επιλογη στο GUIDE πατωντας το μπλε κουμπακι_λιστα προγραμματισμου που οταν το πατησεις , μετα ξαναπατας το κιτρινο και ρυθμιζεις την εγγραφη απο οποιο ψηφιακο καναλι θες και οτι ωρα θες.... Η ερωτηση μου τωρα ... που γινεται η εγγραφη? Φυσικα θελει κατι εξωτερικο... εβαλα usb αλλα δεν το εγραφε... Ξερει καποιος τι ακριβως χρειαζεται?????
cv00305 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2010 απο οτι εχω καταλαβει ο προγραμματισμος το μονο που κανει ειναι να γυρναει το καναλι σε αυτο που θες να γραψεις ή ακομα και να αναβει την tv αν ειναι κλειστη και τιποτα παραπανω. Θεωρει οτι εχει συνδεσει vcr και το γραφεις εκει
achisael Δημοσ. 10 Ιουλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουλίου 2010 απο οτι εχω καταλαβει ο προγραμματισμος το μονο που κανει ειναι να γυρναει το καναλι σε αυτο που θες να γραψεις ή ακομα και να αναβει την tv αν ειναι κλειστη και τιποτα παραπανω. Θεωρει οτι εχει συνδεσει vcr και το γραφεις εκει vcr .... ναι αυτο λεω ποια συσκευη πρεπει να χω..? προτεινε καποια οικονομικη... η αν γινεται με σκληρο δισκο οπως σας ειπα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.