RcManiac Δημοσ. 9 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2010 Ειχα ενα σκληρο για τα windows και τα δεδομενα (WD 1TB ) , πηρα ενα SSD (intel 40gb) για τα windows μονο και θα αφηνα τον αλλο για τα δεδομενα . Μετα το format δεν μου βλεπει απο "Υπολογιστης" τον δισκο . Στα αλλα προγραμματα τον βλεπει ... Εγω κανει πολλα restart και εγω αλλαξει θεση στην μητρικη και καλωδιο . Καμια ιδεα για το πως θα τον "εμφανισω" στο "Υπολογιστης" ?
_BASSstarlet_ Δημοσ. 9 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2010 Δεν ξέρω πως συμπεριφέρονται τα 7, αλλά ούτε από τη Διαχείρηση δίσκων μπορείς να τον δεις; (βάζοντας letter πχ)
SPANK Δημοσ. 9 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2010 Έπρεπε να στον βλέπει κανονικά δεν παίζει ρόλο επειδή έβαλες και αλλον δίσκο επάνω.Αυτό που λέει ο BASSstarlet δεν τον βλέπεις στην Διαχείρηση δίσκων ?
RcManiac Δημοσ. 9 Ιουλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουλίου 2010 Απο διαχειριση δισκων τον βλεπει . Εκανα delete και τα 2 partitions του δισκου και τον εχασα απο την λιστα μετα πηγα πιο κατω και με δεξι κλικ (κατι πατησα , δεν θυμαμε) τον εμφανισα και στην λιστα και στον Υπολογιστη . Ευχαριστω για την βοηθεια
d3m0n Δημοσ. 9 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2010 Δεν χρειαζόταν να κάνεις διαμόρφωση, απλά πας εκεί στην διαχείριση δίσκου και τον θέτεις σαν E: . Εγώ τουλάχιστον έτσι είχα κάνει με τον δικό σε παρόμοιο πρόβλημα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.