Freakster Δημοσ. 9 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2010 Αυτό είναι κάποιου είδους σύστημα; Δηλαδή παραγγέλνουμε-κάτι μας βρωμάει-δε λέμε τίποτα για να μη τα βάλει από την τσέπη του (αχτιγλυκιάσκεψη)-αλλά θα του κάνουμε καταγγελία και ας χάσει εντελώς τη δουλειά του; Κρύβεται κάποια λογική πίσω από αυτό; ε και να απολυθεί και να πληρώσει τις αιματόπιτσες πάει πολύ.
RottenLungs Δημοσ. 9 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2010 Παιδιά είμαι ο τύπος που έφαγε το burger εχθές (δες προηγούμενες καταχωρήσεις)... Ακόμα νιώθω πολύ περίεργα την κοιλιά μου, νιώθω οτι θα εκραγώ. (Για να καταλάβετε είναι σαν να θέλω να κλ@σω αλλα να μην μπορώ - Χωρίς πλάκα) Τι τρέχει;;;
slygeo87 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2010 Αυτό είναι κάποιου είδους σύστημα; Δηλαδή παραγγέλνουμε-κάτι μας βρωμάει-δε λέμε τίποτα για να μη τα βάλει από την τσέπη του (αχτιγλυκιάσκεψη)-αλλά θα του κάνουμε καταγγελία και ας χάσει εντελώς τη δουλειά του; Κρύβεται κάποια λογική πίσω από αυτό; Αυτό λέω ακριβώς και εγώ. Με αλυσίδα τώρα, τρέχα γύρευε...θα παιχτεί μαλακία.
RottenLungs Δημοσ. 9 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2010 Επίσης δεν μου είπατε πως μπορώ να κάνω καταγγελία. Είμαι 100% σίγουρος οτι το μαγαζί είναι πενταβρώμικο. Κοιτάω το site και δεν πολυ καταλαβαίνω τον τρόπο με τον οποίο μπορώ να καταγγείλω ένα μαγαζί...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 10 Ιουλίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 10 Ιουλίου 2010 τσκ τσκ τσκ, που να είχαμε και την περίπτωση του urban legend της Pizza Hut με τις "4 εποχές"...
Tilemaxx Δημοσ. 10 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2010 Ειλικρινά δεν ξέρω τι θα έκανα. Αν είχε πληγή και την έβαζε στον φούρνο μάλλον θα την έπαιρνα, γιατί κακά τα ψέμματα οι πιθανότητες να επιζήσουν οργανισμοί πρώτα στους 200+ βαθμούς και ύστερα στο γαστρικό υγρό είναι μηδαμινές.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.