Προς το περιεχόμενο

Pizza από κατάστημα αλυσίδας: το χέρι της υπαλλήλου ήταν ματωμένο. Να την καταγγείλω;

BritGreek

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Μα όσο άγγιξε την πίτσα την άγγιξε πριν μπει στον φούρνο. Εκεί λογικά ό,τι μικρόβιο και αν είχε πέθανε. Μετά φαντάζομαι την έβγαλε με εκείνο το ξύλινο και την έβαλε στο κουτί. Άρα δεν την άγγιξε μετά το ψήσιμο :-D

Και πώς την έκοψε;

Anyway, το θέμα τελείωσε τώρα. Μια χαρά ήταν τα τοστάκια που έφτιαξα.;)

• Απαντ. 68
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Και πώς την έκοψε;

Anyway, το θέμα τελείωσε τώρα. Μια χαρά ήταν τα τοστάκια που έφτιαξα.;)

Εκτός και αν την έκοψε απευθείας με το δάχτυλο (που αποκλείεται), αν δεν κύλησε αίμα δεν είχε τίποτα. Βέβαια ούτε και γω θα την έτρωγα απλά λέω ότι everything is in μυαλό.

Δημοσ.
Παιδιά μόλις έφαγα το χειρότερο burger της ζωής μου και έκανα και 30 λεπτά πήγαινε - έλα. Το μπιφτέκι ήταν ψώφιο πολύ καιρό, δεν άντεξα να το φάω όλο παρόλο που πείναγα σαν τρελός. Εντωμεταξύ παρατήρησα οτι ο τύπος που έφτιαχνε τα σάντουιτσ έχωνε (αν είναι δυνατόν) όλο του το χέρι μέσα στα μανιτάρια χωρίς γάντι (πεφταν μανιτάρια κάτω ώσπου να φτάσει στην τοστι'ερα να τα ψήσει), μετα το μπεϊκον με ακριβώς τον ίδιο τρόπο κτλ. Ένα χοντρό γομάρι ήταν, που ξεφούσκωνε σαν να γεννάει.

Πως μπορώ να τους καταγγείλω στο υγειονομικό;;; (ΣΟΒΑΡΑ) Αν πεθάνω κατα την διάρκεια της νύχτας, τα λέμε...

Μόνο εγώ το είδα αυτό και μου ήρθαν κατευθείαν εικόνες. Απευθείας στο τόπικ με τους παχύσαρκους. Ακόμα γελάω.

Δημοσ.

Το παρων θεμα ειναι για οσους θελουν να ξεκοψουν απο το φαγητο εξω.

Θελω και αλλα αηδιαστικα, αντεχω και αλλο.

Ας ειναι καλα το ψησιμο που σκοτωνει σχεδον τα παντα και το ανοσοποιητικο που αποτελειωνει τα κομαντα-μικροβια που επιβιωσανε του ψησιματος.

Δημοσ.

Αν δεν κάνω λάθος, είναι υποχρεωτικό να φοράνε ειδικά γάντια οι υπάλληλοι που χειρίζονται τις τροφές με τα χέρια τους.

Δημοσ.

Αυτό είναι κάποιου είδους σύστημα; Δηλαδή παραγγέλνουμε-κάτι μας βρωμάει-δε λέμε τίποτα για να μη τα βάλει από την τσέπη του (αχτιγλυκιάσκεψη)-αλλά θα του κάνουμε καταγγελία και ας χάσει εντελώς τη δουλειά του; Κρύβεται κάποια λογική πίσω από αυτό;

Δημοσ.
TL;DR

Δηλαδή πέταξες 2 πίτσες!!!!

............................................________

....................................,.-‘”...................``~.,

.............................,.-”...................................“-.,

.........................,/...............................................”:,

.....................,?......................................................\,

.................../...........................................................,}

................./......................................................,:`^`..}

.............../...................................................,:”........./

..............?.....__.........................................:`.........../

............./__.(.....“~-,_..............................,:`........../

.........../(_....”~,_........“~,_....................,:`........_/

..........{.._$;_......”=,_.......“-,_.......,.-~-,},.~”;/....}

...........((.....*~_.......”=-._......“;,,./`..../”............../

...,,,___.\`~,......“~.,....................`.....}............../

............(....`=-,,.......`........................(......;_,,-”

............/.`~,......`-...............................\....../\

.............\`~.*-,.....................................|,./.....\,__

,,_..........}.>-._\...................................|..............`=~-,

.....`=~-,_\_......`\,.................................\

...................`=~-,,.\,...............................\

................................`:,,...........................`\..............__

.....................................`=-,...................,%`>--==``

........................................_\..........._,-%.......`\

...................................,<`.._|_,-&``................`\

Δημοσ.

Η αλήθεια είναι πως κι εγώ πιθανότατα να έκανα το ίδιο με εσένα, να τις έπαιρνα και μετά να τις πέταγα. Εκτός κι αν πείναγα πολύ, οπότε ενεργοποιούταν ο ειδικός μηχανισμός που κλείνει τον εγκέφαλό μου και ανοίγει το στόμα μου :P

Κατά τα άλλα, ειιπώθηκαν πολλά που ισχύουν στο τόπικ:

- Ερχόμαστε καθημερινά σε επαφή με πολύ περισσότερα μικρόβια.

- Αν την έπιασε πριν την βάλει στο φούρνο και μετά απλά την ακούμπησε με τον κόφτη, ε, δεν μπορεί να έζησε κανένα μικρόβιο.

- Αν δεν κάνω λάθος, είναι όντως υποχρεωτικό να φοράνε γάντια. Απλά στις αλυσίδες τύπου pizza fan, pizza roma, dominos, κάνουν απατεωνιές. Αυτός που είναι στο ταμείο (άρα δεν φοράει γάντια) έχει και την ευθύνη να κόψει τα κομμάτια στην πίτσα, να τρίψει το τυράκι στις πατάτες κλπ. Και όλα αυτά με τα χέρια που πιάνει τα λεφτά, χωρίς γάντια (για αυτό το λόγο δεν ξαναπήρα φαγητό από pizza roma παρεπιπτόντως. Πασπάλιζε ο ταμίας με το βρώμικό του χέρι το τυράκι στις πατάτες μου).

Πάντως οι βαριές ασθένειες δεν κολλάνε τόσο εύκολα, ακόμα κι αν έχει πληγή και ο φορέας και αυτός που ήρθε σε επαφή. Αλλιώς θα είχαμε ήδη όλοι aids.

Δημοσ.

Ούτε και εγώ θα το έτρωγα btw, αλλά όπως είπαν και τα παιδιά έχουμε φάει και χειρότερα. Ας αντέξουν τα δυνατότερα στομάχια! :-D

Δημοσ.
Αυτό είναι κάποιου είδους σύστημα; Δηλαδή παραγγέλνουμε-κάτι μας βρωμάει-δε λέμε τίποτα για να μη τα βάλει από την τσέπη του (αχτιγλυκιάσκεψη)-αλλά θα του κάνουμε καταγγελία και ας χάσει εντελώς τη δουλειά του; Κρύβεται κάποια λογική πίσω από αυτό;

Μα δεν έκανα καταγγελία. Απλά το σκέφτηκα. Γι' αυτό ήθελα τις γνώμες των μελών, σχετικά με το τι θα έκαναν οι ίδιοι.

Στο φινάλε πλήρωσα κάτι το οποίο δεν κατανάλωσα, επειδή το είδα. Άλλο να τρώμε βρωμιές που δεν βλέπουμε, κι άλλο να βλέπουμε το σίχαμα και να το τρώμε μετά.

Για το ότι είχε ματωμένο δάχτυλο η κοπέλα, δεν φταίει μόνο η ίδια. Αν υπήρχε εκεί προϊστάμενος, θα της το έλεγε. Απλά πολλά τέτοια μαγαζιά λειτουργούν στον αυτόματο. Εκεί είναι το πρόβλημα. Και από τη στιγμή που δεν υπάρχει εκεί καν υπεύθυνος, ο επόμενος υπάλληλος θα είχε κάθε δυνατότητα να κάνει ακριβώς το ίδιο πράγμα. Άρα δεν αλλάζει τίποτα.

Θυμάμαι όταν ζούσα στην Αγγλία, δεν υπήρχε περίπτωση να μου φέρουν μαχαίρι σε πασίγνωστη πιτσαρία, το οποίο να μην είχε επάνω κολλημένο τυρί το οποίο φυσικά δεν καθαρίζει το πλυντήριο πιάτων. Πάντα ζήταγα να μου φέρουν άλλο. Αλλά υποτίθεται ότι εδώ έχουμε πολύ καλύτερη σχέση με την υγιεινή και την καθαριότητα, και πραγματικά το πιστεύω αυτό, έχοντας ζήσει και στις δύο χώρες.

Δημοσ.

Καλύτερη επιλογή θα ήταν να μην της έπαιρνες τις πίτσες εξ αρχής.

Ίσως να χρεωνόταν η υπάλληλος λίγα ευρώ, θα μάθαινε το μάθημα της και δεν θα υπήρχε περίπτωση να απολυθεί.

Θα μπορούσε να πει στο αφεντικό ότι ήταν φάρσα με λάθος διεύθυνση και θα γλίτωνε και τα χρήματα.

Τώρα αν κάνεις καταγγελία, μπορεί να χάσει την δουλειά της που είναι χειρότερο.

Δημοσ.

Κάτι ξέρω εγώ που έχω κόψει τα ΠΑΝΤΑ από έξω. Δοκιμάστε μια φορά να φτιάξετε πιτσούλα, δικά σας σουβλάκια ή burgers και θα με θυμηθείτε. Για κανέναν γευστικό πειρασμό από αυτούς δεν χρειάζεται να είστε pro toufas (<3) chef και αξίζει και με το παραπάνω τον κόπο.

Εννοείται πως δεν θα έπαιρνα τις πίτσες και θα της έριχνα και ένα χοντρό χέσιμο :mad:

Δημοσ.
Κάτι ξέρω εγώ που έχω κόψει τα ΠΑΝΤΑ από έξω. Δοκιμάστε μια φορά να φτιάξετε πιτσούλα, δικά σας σουβλάκια ή burgers και θα με θυμηθείτε. Για κανέναν γευστικό πειρασμό από αυτούς δεν χρειάζεται να είστε pro toufas (<3) chef και αξίζει και με το παραπάνω τον κόπο.

Εννοείται πως δεν θα έπαιρνα τις πίτσες και θα της έριχνα και ένα χοντρό χέσιμο :mad:

Μετά να δείς, θα έκαναν οι πίτσες πάταγο. Και αίμα κ κόπρανα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...