Προς το περιεχόμενο

Pizza από κατάστημα αλυσίδας: το χέρι της υπαλλήλου ήταν ματωμένο. Να την καταγγείλω;

BritGreek

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Ενταξει ρε μαν και 'γω είχα πάει για πιτόγυρα και πετάγεται ένας Αλβανός που είδε κάτι κατσαρίδες στο πάτωμα και του λέει του αφεντικού "αυτές τις κάνεις σουβλάκια;" Είναι αυτός λόγος εγώ να μείνω ΝΗΣΤΙΚΟΣ; ΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΧΙΙΙΙΙΙΙ. =ρ

Epic! :lol::lol:

• Απαντ. 68
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Μα μου λέει αν η ουσία είναι αν θα φάει απόψε. Ε ποιά είναι η ουσία το κέρατο.

Δημοσ.

Σωστός!

Εμείς έχουμε εδώ τον σουβλατζή της γειτονιάς, ο ιδιοκτήτης που φτιάχνει και τα σουβλάκια, με το ίδιο χέρι τα φτιάχνει, με το ίδιο χέρι ξύνει το πουλί του, με το ίδιο καπνίζει, με το ίδιο ξύνει την μύτη του. :-)

Όσες (λίγες) φορές έχω φάει απ' αυτόν μια χαρά, το ίδιο και όλοι όσοι τρώνε.

Δημοσ.

Ντροπή, δεν ξέρω τι να πω. Δύο πίτσες χαραμίστηκαν επειδή μέσα στον op ξύπνησε ο Κατακουζινός. Εγώ θα τις έτρωγα, εύκολααααα. Για όλα τα άλλα υπάρχει το γαστρικό υγρό.

Εγώ μιλάω γενικά ότι θα έπρεπε να φοράει γάντια και ας μην είχε πληγή. Αν κοβόταν με το μαχαίρι κατά λάθος στο χρονικό σημείο που έκοβε τη πίτσα και δεν το έπαιρνε κατευθείαν χαμπάρι;

Είτε φορούσε γάντια, είτε όχι το αποτέλεσμα θα παρέμενε το ίδιο. Θα κοβόταν δηλαδή.

Δημοσ.

Είτε φορούσε γάντια, είτε όχι το αποτέλεσμα θα παρέμενε το ίδιο. Θα κοβόταν δηλαδή.

Εννοώ θα κοβόταν μόνο το γάντι ή και το δάχτυλο; Αnyway, όσο να σιχαίνομαι και να αναρωτιέμαι στο τέλος παραγγέλνω απ'έξω και ό,τι γίνει. Λες και ξέρουμε τι υλικά χρησιμοποιούν και κατά πόσο είναι εντάξει, το παίρνουμε το ρίσκο μας αναγκαστικά.

Δημοσ.

Παιδιά μόλις έφαγα το χειρότερο burger της ζωής μου και έκανα και 30 λεπτά πήγαινε - έλα. Το μπιφτέκι ήταν ψώφιο πολύ καιρό, δεν άντεξα να το φάω όλο παρόλο που πείναγα σαν τρελός. Εντωμεταξύ παρατήρησα οτι ο τύπος που έφτιαχνε τα σάντουιτσ έχωνε (αν είναι δυνατόν) όλο του το χέρι μέσα στα μανιτάρια χωρίς γάντι (πεφταν μανιτάρια κάτω ώσπου να φτάσει στην τοστι'ερα να τα ψήσει), μετα το μπεϊκον με ακριβώς τον ίδιο τρόπο κτλ. Ένα χοντρό γομάρι ήταν, που ξεφούσκωνε σαν να γεννάει.

Πως μπορώ να τους καταγγείλω στο υγειονομικό;;; (ΣΟΒΑΡΑ) Αν πεθάνω κατα την διάρκεια της νύχτας, τα λέμε...

Δημοσ.
Εννοώ θα κοβόταν μόνο το γάντι ή και το δάχτυλο; Αnyway, όσο να σιχαίνομαι και να αναρωτιέμαι στο τέλος παραγγέλνω απ'έξω και ό,τι γίνει. Λες και ξέρουμε τι υλικά χρησιμοποιούν και κατά πόσο είναι εντάξει, το παίρνουμε το ρίσκο μας αναγκαστικά.

Ανάλογα το πόσο χοντρό είναι το γάντι. Και πάλι όμως, μάλλον θα έπαιρνε και το δάχτυλο μαζί ό,τι και να ίσχυε.

Κατά τα άλλα, ακριβώς αυτό. Απ' έξω παίρνεις, ποτέ δεν ξέρεις. Προσωπικά, αν είναι νόστιμο είμαι οκ.

Δημοσ.
Ανάλογα το πόσο χοντρό είναι το γάντι. Και πάλι όμως, μάλλον θα έπαιρνε και το δάχτυλο μαζί ό,τι και να ίσχυε.

Κατά τα άλλα, ακριβώς αυτό. Απ' έξω παίρνεις, ποτέ δεν ξέρεις. Προσωπικά, αν είναι νόστιμο είμαι οκ.

Εμένα ο πατέρας χρησιμοποιεί κάτι κοντρά και απίστευτα σκληρά γάντια όταν κόβει με το αλυσοπρίονο ξύλα για το τζάκι.

Ε άμα φόραγε αυτά δεν θα κοβόταν με το μαχαίρι...:-D

Ρε παιδιά για τις μαλακίες που λέω λέτε να φταίει το μαμημένο το burger :eek:

Δημοσ.

Δεν παίζει, το πολύ πολύ τσιρλιό.

Παλιά είχαμε πάρει κάτι σουβλάκια εγώ κι άλλος ένας. Μετά από λίγες ώρες είμαστε και οι δύο χάλια, πέρα από μια αδιαθεσία όμως τίποτα το τρομερό. Λίγο καιρό μετά, ένας φίλος και κοινός γνωστός πήρε από το ίδιο μαγαζί και τον πήγανε για πλύση στομάχου. Μετά από καιρό πήγε και δεύτερη φορά για πλύση, προφανώς είχε πάρει από αλλού. Την ιστορία αυτή την έχω ξαναγράψει btw στο insomnia. Ε, αν είσαι τόσο γκαντέμης όσο αυτός, έχε το τηλέφωνο στο χέρι καλού κακού.

Δημοσ.
Δεν παίζει, το πολύ πολύ τσιρλιό.

Παλιά είχαμε πάρει κάτι σουβλάκια εγώ κι άλλος ένας. Μετά από λίγες ώρες είμαστε και οι δύο χάλια, πέρα από μια αδιαθεσία όμως τίποτα το τρομερό. Λίγο καιρό μετά, ένας φίλος και κοινός γνωστός πήρε από το ίδιο μαγαζί και τον πήγανε για πλύση στομάχου. Μετά από καιρό πήγε και δεύτερη φορά για πλύση, προφανώς είχε πάρει από αλλού. Την ιστορία αυτή την έχω ξαναγράψει btw στο insomnia. Ε, αν είσαι τόσο γκαντέμης όσο αυτός, έχε το τηλέφωνο στο χέρι καλού κακού.

Οπότε το συμπέρασμα είναι;

Βραστό κουνουπίδι και έχεις την υγειά σου.

Δημοσ.

Το συμπέρασμα είναι: Φάε από εκεί! Και απολαμβάνεις σουβλάκι και χάνεις κιλά στην πλύση στομάχου. Γιατί να βάζεις το δάχτυλο στο στόμα όπως κάνουν τα μοντέλα; Τέρμα πια η κόκα!

Δημοσ.

Μα όσο άγγιξε την πίτσα την άγγιξε πριν μπει στον φούρνο. Εκεί λογικά ό,τι μικρόβιο και αν είχε πέθανε. Μετά φαντάζομαι την έβγαλε με εκείνο το ξύλινο και την έβαλε στο κουτί. Άρα δεν την άγγιξε μετά το ψήσιμο :-D

Δημοσ.

Ναι, επίσης καθημερινά ερχόμαστε σε επαφή με άπειρα μικρόβια. Ο BritGreek μπορεί να είχε περισσότερα από την υπάλληλο και όπως άγγιξε το κουτί της πίτσας αλλά και την ίδια την πίτσα να έκανε τα πράγματα χειρότερα. Που μπορώ να κάνω καταγγελία;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...