Physics_Rulez Δημοσ. 9 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2010 Σκούπισε τη σκόνη από το πληκτρολόγιο, βάλε τα στυλό στη σειρά ανά χρώμα και κοιμήσου.
BritGreek Δημοσ. 9 Ιουλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουλίου 2010 Δεν ξέρω γίνεται μόνη της να τα κάνει όλα εκεί μέσα???Καλά μήπως (λέω τώρα) μας δουλεύουν οι μεγάλες εταιρίες και οι πίτσες είναι κατεψυγμένες?? Καλά αυτή μόνη της πότε προλάβαινε να φτιάχνει τις πίτσες, να εξυπηρετεί, να καθαρίζει...άστο μην το ψάχνεις απ ότι κατάλαβα είναι δράμα η κατάσταση...Εγώ στη θέση σου δεν θα ξαναπατούσα στο συγκεκριμένο μέρος... Δεν μπορεί να είναι κατεψυγμένες, γιατί εγώ πχ ζήτησα μια special, χωρίς κρεμμύδι και πιπεριές. Ήταν κι ένας άλλος πίσω από τον πάγκο ο οποίος μάλλον την ετοίμασε, αλλά μετά έφυγε για delivery. Εκείνος έκοψε τις αποδείξεις, πήρε την παραγγελία, και φεύγοντας της είπε "Αυτή είναι η παραγγελία του κυρίου, ετοίμασέ την". Την πίτσα ποιός την ετοίμασε; Αυτός δε θα έπρεπε να την κόψει και να τη βάλει στο κουτί; Θα έπρεπε έτσι και αλλιώς να φοράει γάντια ανεξαρτήτως δαγκώματος γιατί χλωμό το κόβω να απολυμαίνει συνέχεια τα χέρια της. Αφού είναι ταμίας πιάνει λεφτά που αλλάζουν πόσα χέρια , πολλά μικρόβια. Βιβλιάριο υγείας να υποθέσω ό,τι έχει ή μπα; Υ.Γ. Ναι είμαι υποχόνδρια Γάντια δεν φορά κανένας ποτέ σε όσα τέτοια μαγαζιά έχω μπει. Έχεις δει ποτέ πχ σουβλατζή με γάντια; Απ΄ότι κατάλαβα, όλοι κάνουν λίγο απ' όλα εκεί μέσα. Πάντως, πριν βγάλει την pizza μου από το φούρνο, έπλυνε τα χέρια της, επειδή καθάριζε τον πάγκο με τα υλικά. Και τι έγινε που τα έπλυνε; Αφού είχε ανοιχτή πληγή. Ελληνίδα είναι η κοπέλα.
BritGreek Δημοσ. 9 Ιουλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουλίου 2010 μπορει και να γραφει εδω η κοπελα Ωραία. Έτσι θα μάθει ότι τη γλιτώσατε. Πονόψυχοί μου εσείς...
Aitherovamwn Δημοσ. 9 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2010 Κοίτα ανοιχτή νομίζω ότι είναι η πληγή όπου ''τρέχει'' αίμα. Μετά από μισή μέρα περίπου (εξαρτάται από το πόσο μεγάλη είναι η πληγή) δημιουργείται ένα σκληρό περίβλημα το οποιο σταματά την απώλεια αίματος και βοηθά στην αναδημιουργία δέρματος. Φυσικά όταν υπάρχει αυτό το περίβλημα δεν τίθεται θέμα μετάδοσης ασθενιών αφού δεν ''τρέχει'' αίμα...
Lucifer Δημοσ. 9 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2010 Περιμένω post "πετάς φαΐ αντί να το δώσεις σε άστεγο/σκυλάκι".
Aitherovamwn Δημοσ. 9 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2010 Περιμένω post "πετάς φαΐ αντί να το δώσεις σε άστεγο/σκυλάκι". Αφού υπήρχε περίπτωση να είναι μολυσμένο...Θες να αρρωστήσει ο αστεγος ή το αδέσποτο????
BritGreek Δημοσ. 9 Ιουλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουλίου 2010 Κοίτα ανοιχτή νομίζω ότι είναι η πληγή όπου ''τρέχει'' αίμα. Μετά από μισή μέρα περίπου (εξαρτάται από το πόσο μεγάλη είναι η πληγή) δημιουργείται ένα σκληρό περίβλημα το οποιο σταματά την απώλεια αίματος και βοηθά στην αναδημιουργία δέρματος. Φυσικά όταν υπάρχει αυτό το περίβλημα δεν τίθεται θέμα μετάδοσης ασθενιών αφού δεν ''τρέχει'' αίμα... Ναι, αλλά όταν πλένεις συνέχεια τα χέρια σου, δεν κλείνει η πληγή. Αυτή η κοπέλα τα έπλυνε 2 φορές σε 15 λεπτά. Άσχετο: Plz μη μου στέλνετε pm να σας πω ποια είναι η πιτσαρία. Δεν πρόκειται να το κάνω για ευνόητους λόγους.
black_widow Δημοσ. 9 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2010 Σκούπισε τη σκόνη από το πληκτρολόγιο, βάλε τα στυλό στη σειρά ανά χρώμα και κοιμήσου. Τι στο καλό, με παρακολουθείς; Μόνο μπλε στυλούς έχω, όταν έχω...
Moderators Malthador Δημοσ. 9 Ιουλίου 2010 Moderators Δημοσ. 9 Ιουλίου 2010 BritGreek, κατά την ταπεινή μου άποψη, το ότι δεν έχεις κάνει ΗΔΗ καταγγελία στα κεντρικά και στην Γενική Γραμματεία Καταναλωτή, δείχνει μεγάλη ανευθυνότητα από μέρους σου.
slygeo87 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2010 Σιγά να μη τους πάει και στο Supreme Court. Αδερφέ, πλήρωσες δύο πίτσες με τοξόπλασμα και τις πέταξες. Ο κόσμος παίρνει 2 καινούργιες τσάμπα και την κάνει με ελαφρά. =ρ
black_widow Δημοσ. 9 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2010 Δεν μπορεί να είναι κατεψυγμένες, γιατί εγώ πχ ζήτησα μια special, χωρίς κρεμμύδι και πιπεριές. Ήταν κι ένας άλλος πίσω από τον πάγκο ο οποίος μάλλον την ετοίμασε, αλλά μετά έφυγε για delivery. Εκείνος έκοψε τις αποδείξεις, πήρε την παραγγελία, και φεύγοντας της είπε "Αυτή είναι η παραγγελία του κυρίου, ετοίμασέ την". Έτσι όπως τα λες, αφού αυτός που τις έφτιαχνε έφυγε για delivery, κάποια στιγμή θα έπρεπε να φτιάχνει και μόνη της πίτσες, δύσκολο να μην υπήρχε στιγμή να ήταν έξω και οι τρεις deliverades. Πάντως θα έκανα μία καταγγελία και σε υγειονομικό και σε επιθεώρηση , ποιός ξέρει σε τι ειδικότητα τους έχει προσλάβει και αν έχουν βιβλιάριο υγείας. Υ.Γ. Για αυτό εγώ δεν πηγαίνω από κοντά , μόνο τηλέφωνα για delivery. καλύτερα να μη ξέρω παρά μόνο να υποψιάζομαι.
Moderators Malthador Δημοσ. 9 Ιουλίου 2010 Moderators Δημοσ. 9 Ιουλίου 2010 Σιγά να μη τους πάει και στο Supreme Court.Αδερφέ, πλήρωσες δύο πίτσες με τοξόπλασμα και τις πέταξες. Ο κόσμος παίρνει 2 καινούργιες τσάμπα και την κάνει με ελαφρά. =ρ Μάλιστα. Η ουσία δηλαδή είναι αν θα φάει πίτσες απόψε, κι όχι αν η υπάλληλος είναι εστία μολύνσεως. Ok, κάτι κατάλαβα λάθος εγώ τότε.
slygeo87 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2010 Ενταξει ρε μαν και 'γω είχα πάει για πιτόγυρα και πετάγεται ένας Αλβανός που είδε κάτι κατσαρίδες στο πάτωμα και του λέει του αφεντικού "αυτές τις κάνεις σουβλάκια;" Είναι αυτός λόγος εγώ να μείνω ΝΗΣΤΙΚΟΣ; ΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΧΙΙΙΙΙΙΙ. =ρ
black_widow Δημοσ. 9 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2010 Γάντια δεν φορά κανένας ποτέ σε όσα τέτοια μαγαζιά έχω μπει. Έχεις δει ποτέ πχ σουβλατζή με γάντια; Απ΄ότι κατάλαβα, όλοι κάνουν λίγο απ' όλα εκεί μέσα. Πάντως, πριν βγάλει την pizza μου από το φούρνο, έπλυνε τα χέρια της, επειδή καθάριζε τον πάγκο με τα υλικά. Και τι έγινε που τα έπλυνε; Αφού είχε ανοιχτή πληγή. Ελληνίδα είναι η κοπέλα. Εγώ μιλάω γενικά ότι θα έπρεπε να φοράει γάντια και ας μην είχε πληγή. Αν κοβόταν με το μαχαίρι κατά λάθος στο χρονικό σημείο που έκοβε τη πίτσα και δεν το έπαιρνε κατευθείαν χαμπάρι; Ελάχιστους έχω δει με γάντια, απλά το προσπερνάω και προσπαθώ να μη το σκέφτομαι ( και κακώς). Τα γάντια άραγε πόσο εύκολο είναι να τρυπήσουν ή να κοπούν; ( τώρα το σκέφτηκα αυτό...)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.