Προς το περιεχόμενο

Pizza από κατάστημα αλυσίδας: το χέρι της υπαλλήλου ήταν ματωμένο. Να την καταγγείλω;

BritGreek

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά, τη βοήθειά σας.

Πήρα πριν από λίγο 2 πίτσες από κατάστημα πασίγνωστης αλυσίδας. Η υπάλληλος που την έβαλε στο κουτί, την έκοψε και την έβαλε στη σακούλα (προφανώς την ετοίμασε κιόλας), είχε δάχτυλο με ανοιχτή πληγή, επειδή την είχε δαγκώσει αδέσποτη γάτα πριν πάει στη δουλειά της. Τη λυπήθηκα, και για να μην πληρώσει από την τσέπη της τις πίτσες, τις πήρα και έφυγα.

Φτάνοντας στο σπίτι, αποφάσισα να μην τις φάω, επειδή πρώτον το χέρι της ήταν καλυμμένο από κόκκινο mercurochrome, και επειδή μου είπε ότι το δάγκωμα ήταν από γάτα. Της είπα ότι θα έπρεπε να έχει πάει σε γιατρό (τοξόπλασμα, μικρόβια, κλπ) και ότι θα έπρεπε να το έχει καλυμμένο με hansaplast ή επίδεσμο.

Μάλιστα, τώρα θα τις πετάξω στα σκουπίδια, γιατί χίλιες φορές τοστάκι, παρά οτιδήποτε άλλο. Υπεύθυνος δεν υπήρχε εκεί, κι έτσι σκέφτομαι αν πρέπει να το αναφέρω στα κεντρικά τους μέσω email ή τηλεφώνου, με γνώμονα ότι μπορεί κάποια παιδάκια στα σπίτια που πηγαίνουν οι πίτσες, να τρώνε εν αγνοία τους κάτι που ίσως είναι μολυσμένο. Η κοπέλα ούτε καν γάντια δεν φόραγε.

Εσείς θα την αναφέρατε, ή απλά θα πετάγατε τις πίτσες (που έτσι κι αλλιώς θα τις πετάξω); Το μόνο που με σταματά είναι το γεγονός ότι μπορεί η κοπέλα να μείνει άνεργη σε δύσκολους καιρούς, ενώ μπορεί να είναι μια χαρά στην υγεία της.

Παρακαλώ τις απόψεις σας.

• Απαντ. 68
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Το ξέρω οτι ίσως ακουστεί γειωτικό, αλλα πόσο σίγουρος είσαι για όσα τρώς καθημερινά και δεν βλέπεις;

Αυτό έτυχε να το δείς. Αν έχει άμεση επίπτωση στην κοπέλα δεν ξέρω εγώ απλά δεν θα έπαιρνα τις πίτσες και θα την προειδοποιούσα για τυχόν προβλήματα αν δεν το φροντίσει, και ΑΝ με έγραφεστα @@ της θα έκανα καταγγελία. Εφόσον τις πήρες, μάλλον καλύτερα κάντες γαργάρα. Λίγο εως πολύ συναισθηματική απάντηση φαντάζομαι, αλλά that's me.

Δημοσ.
Γιατί πήρες τις πίτσες;

Γιατί με έπιασε η μ..κία μου και λυπήθηκα να μην τις πληρώσει από την τσέπη της. Την απόδειξη την κόβουν πριν σου δώσουν τις πίτσες. Την ώρα που παραγγέλνεις. Αλλά στο δρόμο σκεφτόμουν παιδάκια να τρώνε πίτσες με τοξόπλασμα και μικρόβια...:P

Δημοσ.

Κοίτα εγώ στη θέση σου δεν θα έπαιρνα αρχικά τις πίτσες. Θα της εξηγούσα πως έχει η κατάσταση και θα της έλεγα ότι δεν θα έκανα καταγγελία αρκεί να έβαζε κάτι στο χέρι της. Έτσι και εσύ δεν θα πλήρωνες τσάμπα τις πίτσες, και δεν θα κινδύνευε πιθανός κάποιος άλλος και θα έβαζε και αυτή μυαλό να μην το ξανακάνει άμα θελει να κρατήσει τη δουλειά της. Τις πίτσες που είχε ήδη έτοιμες ας τις πλήρωνε από την τσέπη της. Τώρα τι να σου πω...μην κάνεις καταγγελία αλλά άμα νιώθεις τύψεις πέρασε από την πιτσαρία αύριο μια βόλτα και τσέκαρέ την. Αν είναι ίδια η κατάσταση κάνε ότι είπα πριν.

Ελπίζω να βοήθησα :)

Δημοσ.

Δεν θα εκανα καταγγελια σκεπτομενος αρχικα την κοπελα με βαση του οτι οι επικυνδινες blood born diseases στον γενικο πληθυσμο ειναι πολυ λιγες κ η πιθανοτητα μεταδοσης με αυτον τον τροπο σχεδον πολυ χαμηλη.

Ουσιαστικα πρεπει να υπαρχει συνδιασμος αυτη να ειναι αρρωστη με κατι επικυνδινο ,ο πελατης να μην ανηκει στην πλειοψηφια του γενικου πληθυσμου με νορμαλ ανοσοποιητικο συστημα και κυριως να γινει το κουφο να μεταδωθει το χ ψ που μπορει να εχει με αυτον τον τροπο... που χωρις να ειμαι γιατρος νομιζω ειναι σχεδον αδυνατον να υπαρξει μεταδοση κατι σοβαρου...Αυτο θα ηταν το τρενο της σκεψης μου με κινητρο φυσικα να μην χασει την δουλεια της ειδικα σε τοσο χαλι περιοδο...συσταση θα εκανα στην ιδια με τροπο φυσικα

Δημοσ.
Κοίτα εγώ στη θέση σου δεν θα έπαιρνα αρχικά τις πίτσες. Θα της εξηγούσα πως έχει η κατάσταση και θα της έλεγα ότι δεν θα έκανα καταγγελία αρκεί να έβαζε κάτι στο χέρι της. Έτσι και εσύ δεν θα πλήρωνες τσάμπα τις πίτσες, και δεν θα κινδύνευε πιθανός κάποιος άλλος και θα έβαζε και αυτή μυαλό να μην το ξανακάνει άμα θελει να κρατήσει τη δουλειά της. Τις πίτσες που είχε ήδη έτοιμες ας τις πλήρωνε από την τσέπη της. Τώρα τι να σου πω...μην κάνεις καταγγελία αλλά άμα νιώθεις τύψεις πέρασε από την πιτσαρία αύριο μια βόλτα και τσέκαρέ την. Αν είναι ίδια η κατάσταση κάνε ότι είπα πριν.

Ελπίζω να βοήθησα :)

Της είπα ότι θα έπρεπε να φορά επίδεσμο. Θα τις πετάξω για να ησυχάσω και απλά δεν θα το σκέφτομαι, μάλλον. Εκείνη με διαβεβαίωσε ότι δεν αγγίζουν τα τρόφιμα. Και πώς φτιάχνουν τις πίτσες;

---------- Προσθήκη στις 00:49 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 00:47 ----------

Δεν θα εκανα καταγγελια σκεπτομενος αρχικα την κοπελα με βαση του οτι οι επικυνδινες blood born diseases στον γενικο πληθυσμο ειναι πολυ λιγες κ η πιθανοτητα μεταδοσης με αυτον τον τροπο σχεδον πολυ χαμηλη.

Ουσιαστικα πρεπει να υπαρχει συνδιασμος αυτη να ειναι αρρωστη με κατι επικυνδινο ,ο πελατης να μην ανηκει στην πλειοψηφια του γενικου πληθυσμου με νορμαλ ανοσοποιητικο συστημα και κυριως να γινει το κουφο να μεταδωθει το οτι μπορει να εχει αυτη με αυτον τον τροπο που χωρις να ειμαι γιατρος νομιζω ειναι σχεδον αδυνατον να υπαρξει μεταδοση κατι σοβαρου...Αυτο θα ηταν το τρενο της σκεψης μου με κινητρο φυσικα να μην χασει την δουλεια της ειδικα σε τοσο χαλι περιοδο...συσταση θα εκανα στην ιδια με τροπο φυσικα

Ένα ανοιχτό δόντι να έχεις και λίγη ουλίτιδα, και σου λέω εγώ αν μεταδίδεται οτιδήποτε. Ειδικά αίμα με αίμα.

Δημοσ.

Ένα ανοιχτό δόντι να έχεις και λίγη ουλίτιδα, και σου λέω εγώ αν μεταδίδεται οτιδήποτε. Ειδικά αίμα με αίμα.

Απιθανος τροπος μεταδοσης κ δεν ξερω εαν υπαρχουν κ περιπτωσεις στην διεθνη βιβλιογραφεια αναλογες...με την επιφυλαξη φυσικα οτι δεν ειμαι γιατρος

Δημοσ.

Κοίτα δεν εννοώ να της έκανες απλή παρατήρηση αλλά να την πίεζες να το κάνει έστω και με την έννοια ''την άλλη φορά δεν την γλητώνεις''.

Η αλήθεια είναι ότι είναι λίγο δύσκολο να κολήσεις κάτι σοβαρό αφού έχουμε κάνει εμβόλια για τοξόπλασμα κλπ(νομίζω:o). Και δεν είναι καν βέβαιο ότι αυτή έφτιαξε την πίτσα ή δεν ήταν απλή ταμίας. Ακόμη και αν την έφτιαξε η ίδια μπορεί να φορούσε γάντια...

Δημοσ.
Κοίτα δεν εννοώ να της έκανες απλή παρατήρηση αλλά να την πίεζες να το κάνει έστω και με την έννοια ''την άλλη φορά δεν την γλητώνεις''.

Η αλήθεια είναι ότι είναι λίγο δύσκολο να κολήσεις κάτι σοβαρό αφού έχουμε κάνει εμβόλια για τοξόπλασμα κλπ(νομίζω:o). Και δεν είναι καν βέβαιο ότι αυτή έφτιαξε την πίτσα ή δεν ήταν απλή ταμίας. Ακόμη και αν την έφτιαξε η ίδια μπορεί να φορούσε γάντια...

Αφού ήταν ολομόναχη στο μαγαζί... Αυτή και οι delivery.

ΟΚ το τοξόπλασμα. Αν είχε ηπατίτιδα; (Το τραβάω πολύ, το ξέρω).

Anyway, τις πέταξα. Ανοίγουν ένα franchise και αφήνουν μια κοπέλα και 3 delivery.

Δημοσ.

Δεν ξέρω γίνεται μόνη της να τα κάνει όλα εκεί μέσα???

Καλά μήπως (λέω τώρα) μας δουλεύουν οι μεγάλες εταιρίες και οι πίτσες είναι κατεψυγμένες:-(?? Καλά αυτή μόνη της πότε προλάβαινε να φτιάχνει τις πίτσες, να εξυπηρετεί, να καθαρίζει:confused:...άστο μην το ψάχνεις απ ότι κατάλαβα είναι δράμα η κατάσταση...Εγώ στη θέση σου δεν θα ξαναπατούσα στο συγκεκριμένο μέρος...

Δημοσ.

Την πίτσα ποιός την ετοίμασε; Αυτός δε θα έπρεπε να την κόψει και να τη βάλει στο κουτί; Θα έπρεπε έτσι και αλλιώς να φοράει γάντια ανεξαρτήτως δαγκώματος γιατί χλωμό το κόβω να απολυμαίνει συνέχεια τα χέρια της. Αφού είναι ταμίας πιάνει λεφτά που αλλάζουν πόσα χέρια , πολλά μικρόβια. Βιβλιάριο υγείας να υποθέσω ό,τι έχει ή μπα;

Υ.Γ. Ναι είμαι υποχόνδρια :P

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...