kavalaSotiris Δημοσ. 8 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2010 θελω να μετατρεψω τις βιντεοκασατας σε dvd. με τι καλωδιο θα συνδεσω το βιντεο στο κομπιουτερ και ποιο προγραμμα θα χρειαστω?????
isay Δημοσ. 8 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2010 Για να το κάνεις μέσω υπολογιστή, πρέπει να έχει ο υπολογιστής σου κάρτα ΕΙΣΟΔΟΥ βίντεο ή κάρτα τηλεόρασης. Αν έχεις κάτι από αυτά, συνήθως έχουν εισόδους RCA.
kavalaSotiris Δημοσ. 9 Ιουλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουλίου 2010 δεν εχω ουτε κάρτα ΕΙΣΟΔΟΥ βίντεο ουτε κάρτα τηλεόρασης αλλα βλεπω βιντεο στο youtube που κανουν την μετατροπη μεσω usb και ενος προγραμματος. γινεται αυτο?????
vgogan Δημοσ. 9 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2010 Μέσω usb πρέπει να πάρεις αυτό MANHATTAN HI-SPEED USB 2.0 AUDIO/VIDEO GRABBER για να κάνεις τη δουλειά σου. Με τα λεφτά αυτά όμως παίρνεις μια κάρτα τηλεόρασης με τις υποδοχές που σε βολεύουν και κάνεις τη δουλειά σου.
linuxovios Δημοσ. 9 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2010 Χρειάζεσαι μια κάρτα τηλεόρασης με υποδοχη composite video, και τα αντίστοιχα καλώδια.
kavalaSotiris Δημοσ. 9 Ιουλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουλίου 2010 Μέσω usb πρέπει να πάρεις αυτό MANHATTAN HI-SPEED USB 2.0 AUDIO/VIDEO GRABBER για να κάνεις τη δουλειά σου. Με τα λεφτά αυτά όμως παίρνεις μια κάρτα τηλεόρασης με τις υποδοχές που σε βολεύουν και κάνεις τη δουλειά σου. ειναι οντος αρκετα ακριβο. θα ψαξω να βρω φθηνοτερο τροπο. παλλιοτερα θυμαμαι ειχε το lidl κατι παρομοιο μαζι με το προγραμμα με 30 ευρω.
linuxovios Δημοσ. 9 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2010 Στα 30 ευρώ παίζει να μην μπορέσεις να κάνεις τη δουλειά σου. Προσεξε, χρειάζεσαι είσοδο composite (γιατί τουλάχιστον στη δικιά μου περίπτωση η είσοδος s-video για σύλληψη από VHS\, έδινε ασπρόμαυρη εικόνα). Νομίζω ότι κάτω από 60 ευρώ δύσκολα θα βρεις κάτι για να κάνεις τη δουλειά σου.
kavalaSotiris Δημοσ. 13 Ιουλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουλίου 2010 τελικα η μετατροπη μαλλον θα γινει με usb. μπορειτε να μου πειτε πιο προγραμμα ειναι το καλυτερο για να χρησιμοποιησω?????
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.