PETROS13 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουλίου 2010 ΟΚ. μου το αλλάξανε και πετάει και πάλι!!
PETROS13 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 18 Ιουλίου 2010 δεν έχει σημασία.. αυτό το νέο με το εφόρου ζωής εγγύηση είναι μια χαρά! και γενικά είμαι απόλυτα ευχαριστημένος! ακόμα βέβαια ψάχνω το πως θα μοιράζομαι αρχεία με άλλους υπολογιστές μέσω wifi αλλά ακόμα δεν το βρίσκω.. που θα μου πάει θα το βρω!!
poulinos Δημοσ. 19 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2010 μοιραζεσαι με καλωδιο κανονικα αλλα δεν μπορεις wireless?
PETROS13 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουλίου 2010 μοιραζεσαι με καλωδιο κανονικα αλλα δεν μπορεις wireless? δεν έχω δοκιμάσει με καλώδιο. τα άλλα pc είναι σε άλλα δωμάτια και μόνο με wireless συνδέονται στο router ενώ εγώ με ethernet
poulinos Δημοσ. 20 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2010 κανονικα ακολουθεις οτι και για καλωδιο.share οι δισκοι,προσοχη στα firewall,ιδιο workgroup.εξαρτατε και το λειτουργικο.σε vista και 7 αρια αλλαζουν μερικα πραγματα.τα 7 εχουν κατι που φτιαχνεις ενα homegroup δεν θυμαμε πως λεγεται ακριβως.στα vista επισης πολλες φορες οπως και στα xp περα απο share ton disko πρεπει να κανεις share και καποιους αλλους καταλογους του εκαστοτε χρηστη για να μπεις μεσα.πχ για τα εγγραφα μου κτλ.αλλιως δεν σε αφηνει να μπεις εκει.πιο ευκολο συνηθως ειναι να εχεις προσβαση στους κοινοχρηστους φακελους που εχουν τα vista.
PETROS13 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουλίου 2010 εγώ έχω XP αλλά θα συνδεθώ με VISTA.. πιστεύω να γίινεται αυτό...
poulinos Δημοσ. 22 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2010 ναι γινεται.και στο νετ σιγουρα θα βρεις πολλα tutorials.σε καποιες περιπτωσεις εφτιαχνες νομιζω και δισκετα με ρυθμισεις και τις περναγες στο αλλο pc Με τα xp για να παιξει.καποιες αλλες φορες απλα ηθελε καποιο Update απο microsoft.
PETROS13 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουλίου 2010 Θα το δοκιμάσω και θα ενημερώσω! Ευχαριστώ!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.