Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με NETGEAR DGN 2000

PETROS13

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πρόβλημα με NETGEAR DGN 2000

Γειάς σας.

έχω το εν λόγω ρούτερ εδώ και 8 μήνες περίπου.

έχω συνδεδεμένο το pc μου μέσω ethernet και άλλο ένα pc μέσω wifi.

ενώ σε download έχω 1,5 mb / sec κανονικά, είδα προχτές ότι δεν ξεπερνούσε τα 10 kb/sec.

το wifi κανονικά 1,5 mb ακατέβατα.

το έψαξα,αλλά δεν βρήκα άκρη. τελικά είπα να το βάλω σε άλλη ethernet που έχει το router. (από τις 4 σύνολο).

Λειτούργησε κανονικά χωρίς κανένα πρόβλημα.

σήμερα πάλι το ίδιο πρόβλημα. και το έβαλα σε άλλη θύρα οπότε πάλι λειτούργησε .

έκανα βέβαια μια δοκιμή στις άλλες 2 θύρες αλλά μαύρα χάλια...

νομίζω πως μόνο το download έχει πρόβλημα, το upload είναι οκ.

λέτε να κάηκαν οι άλλες 2 θύρες ή κάτι άλλο? Καμιά άλλη ιδέα?

Δημοσ.

α.δοκιμη με αλλο καλωδιο ethernet.β.δοκιμη firmware update ston router.γ.δοκιμη update τους drivers της καρτας δικτυου σου.δ.δοκιμη αλλο pc για να δεις αν ειναι θεμα του pc.το ρουτερ λιγο δυσκολο να εχει παθει κατι.κατι με το Pc Το κοβω.μηπως το pc εχει κανα θεμα με καναν ιο και στελνει και λαμβανει data συνεχεια και απλα οταν το αλλαζεις ethernet του παιρνει λιγη ωρα για να καταλαβει την αλλαγη και μετα παλι τα ιδια?οποτε σου τρωει ολο το bandwidth και σου αφηνει αυτα τα 10 kbyte/sec?εκτος αν εκεινη την στιγμη αν κανεις down με wireless κατεβαζει οκ οποτε δεν ειναι ιος η κατι αλλο.κανε τις δοκιμες πιο πανω .ξεκινα με καποιο αλλο pc να κατεβασεις με καλωδιο.

Δημοσ.
α.δοκιμη με αλλο καλωδιο ethernet.β.δοκιμη firmware update ston router.γ.δοκιμη update τους drivers της καρτας δικτυου σου.δ.δοκιμη αλλο pc για να δεις αν ειναι θεμα του pc.το ρουτερ λιγο δυσκολο να εχει παθει κατι.κατι με το Pc Το κοβω.μηπως το pc εχει κανα θεμα με καναν ιο και στελνει και λαμβανει data συνεχεια και απλα οταν το αλλαζεις ethernet του παιρνει λιγη ωρα για να καταλαβει την αλλαγη και μετα παλι τα ιδια?

δοκίμασα

να κατεβάσω ένα αρχείο..

στις 2 θύρες ούτε που κατεβάζει μετα από 5 λεπτά!, στην 3η με το που το έβαλα ξεκίνησε αμέσως.

οπότε δύσκολο για θέμα καλωδίου.

δοκίμασα και εκτυπωτή .

από τις 2 θύρες τυπώνει κανονικά.

από τις 2 άλλες όχι...

Δημοσ.

Και εγω τις τελαιυταιες μερες εχω προβλημε με το download σε αυτο το router...

Μια δουλευει μια οχι ... update δεν εχω σκευτει να κανω :lol:

Δημοσ.

θεωρητικά αν ήθελε update δεν θα λειτουργούσε τίποτα, όχι μόνο οι δύο θύρες.

και όπως είπα η μία σταμάτησε έτσι ξαφνικά προχτές και η άλλη σήμερα!

Δημοσ.

Αν κανω buck up πριν το update και γινει καμια στραβη με το update , με το buck up θα παει στην πρωιγουμενη εκδοση ?

---------- Προσθήκη στις 00:47 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 00:46 ----------

ασύρματα δουλεύει κανονικά.

μόνο οι 2 θύρες του ενσύρματου έχουν πρόβλημα

Το εκλεισες και το ξανανοιξες? Θελει μερικα δευτερολεπτα ..

Δημοσ.
Αν κανω buck up πριν το update και γινει καμια στραβη με το update , με το buck up θα παει στην πρohγουμενη εκδοση ?

αυτή την ερώτηση ήθελα να κάνω και εγώ.... δεν γνωρίζω..

απευθείας έβγαλα το καλώδιο και το συνέδεσα σε άλλη θύρα..

το άφησα κιόλας αλλά πάλι τα ίδια..

Δημοσ.
αυτή την ερώτηση ήθελα να κάνω και εγώ.... δεν γνωρίζω..

Αυτη την ερωτηση την εκανα για να απαντηση καποιος που ξερει...

π.χ. poulinos

Δημοσ.
δοκίμασα

να κατεβάσω ένα αρχείο..

στις 2 θύρες ούτε που κατεβάζει μετα από 5 λεπτά!, στην 3η με το που το έβαλα ξεκίνησε αμέσως.

οπότε δύσκολο για θέμα καλωδίου.

δοκίμασα και εκτυπωτή .

από τις 2 θύρες τυπώνει κανονικά.

από τις 2 άλλες όχι...

δοκιμασε τυπικα ενα reset default και ενα update

κανε Update.αλλο το δικο σου θεμα.

Αν κανω buck up πριν το update και γινει καμια στραβη με το update , με το buck up θα παει στην πρωιγουμενη εκδοση ?

---------- Προσθήκη στις 00:47 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 00:46 ----------

το backup κανει backup το configuration οχι το firmware.αν κανεις firmware update και δεν σου αρεσει απλα κατε βασε απο το site και αυτο που ειχες πριν και ξαναπερασε το.αλλα δεν θα εχεις θεμα.απλα κατεβασε το σωστο firmware.μην κατεβαζεις για καμια αμερικη.το Update με καλωδιο οχι wireless.επισης καποια netgear ψαχνουν μονα τους για το firmware και σε πηγαινουν στο site .και προσεχε γιατι καποια netgear (αυτο νομιζω οχι) εχουν διαφορετικα version.δηλαδη το 834 πως λεγοταν ειχε v1 v2 v3 .βεβεα απο κατω εγραφε το version.μην σε αγχωνω παντως.ευκολο ειναι

Αυτη την ερωτηση την εκανα για να απαντηση καποιος που ξερει...

π.χ. poulinos

παίζει να είναι κανένα πρόβλημα με τη γείωση του pc - πρίζας?

δυσκολο αφου παιζεις στις αλλες θυρες.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...