GTX-327 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2010 (επεξεργασμένο) Όσοι έχουν εμπειρία από τις online κοινότητες της Blizzard για το World of Warcraft και το Starcraft II θα γνωρίζουν ότι το επίπεδο πολλών συζητήσεων είναι από χαμηλό έως εντελώς απογοητευτικό. Τα εμπρηστικά σχόλια και οι αναφορές σεξουαλικού περιεχομένου δίνουν και παίρνουν και φαίνεται ότι η Blizzard είναι αποφασισμένη να πατάξει τέτοια φαινόμενα, εισάγοντας νέους κανόνες. Η εταιρεία ανακοίνωσε ότι από τις 27 Ιουλίου κι έπειτα θα απαιτείται η εισαγωγή του πραγματικού ονόματος για να μπορεί ο επισκέπτης να αναρτήσει το σχόλιό του. Η Blizzard ισχυρίζεται ότι επέλεξε αυτή τη μέθοδο για να ενισχύσει το στοιχείο της κοινότητας και να κάνει πιο ρεαλιστική την αλληλεπίδραση των χρηστών, ωστόσο δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι ο πρωταρχικός στόχος είναι η καταπολέμηση του flaming και του trolling. Σημειωτέον ότι η αλλαγή αφορά μόνο όσους γράφουν στο forum κι όχι τους χαρακτήρες μέσα στο παιχνίδι. Απομένει να δούμε αν η αλλαγή αυτή θα έχει αποτέλεσμα. Μπορεί να δούμε ξαφνικά συζητήσεις υψηλής διανόησης με υπέρμετρη αβρότητα, μπορεί να εγκαταληφθεί σε μεγάλο βαθμό το forum ή μπορεί να μην αλλάξει και τίποτα. Ο χρόνος θα δείξει. Πηγή: e-pcmag.gr"]e-pcmagazine.gr Επεξ/σία 9 Ιουλίου 2010 από GTX-327
Nik.K Δημοσ. 8 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2010 Δλδ αν παω και γραψω John Fystikis θα ξερουν αν αυτο ειναι το αληθινο μου ονομα ?
The_Judas Δημοσ. 8 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2010 Καλύτερα να γράφουμε τον αριθμό ΑΜΚΑ για να υπάρχει διαφάνεια.
GabrielConnor Δημοσ. 8 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2010 Δλδ αν παω και γραψω John Fystikis θα ξερουν αν αυτο ειναι το αληθινο μου ονομα ? Το θέμα είναι πως αν δηλώσεις το παιχνίδι σου με ψευτικο όνομα και κάποια στιγμή χρειαστείς tech support, πχ ανάκτηαη hacked λογαριασμού, την πάτησες
Nik.K Δημοσ. 8 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2010 Μα στα Forums αν θυμαμαι καλα εχεις οτι ονομα θελεις εσυ και οχι το δηλωμενο στο παιχνιδι..... Τωρα απο εκει και περα τα Hacked Accounts τα φτιαχνεις και μεσω email στο Tech Support της Blizzard.
GabrielConnor Δημοσ. 8 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2010 Μα στα Forums αν θυμαμαι καλα εχεις οτι ονομα θελεις εσυ και οχι το δηλωμενο στο παιχνιδι..... Τωρα απο εκει και περα τα Hacked Accounts τα φτιαχνεις και μεσω email στο Tech Support της Blizzard. Αν για κάποιον λόγο όμως δεν έχεις πλέον το original cd key φυλαγμένο κάπου, θέλεις οπωςδήποτε σκαναρισμένο διαβατήριο ή ταυτότητα με λατινικούς χαρακτήρες (το ξέρω γιατί μου έτυχε). Οπότε εκεί αν έχεις δώσει ψευδή στοιχεία κατά το registration, πολύ απλά αποχαιρετάς το account σου.
Nik.K Δημοσ. 8 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2010 Για παιχνιδι μιλαμε η για εισοδο στο Langley ? Ας μην υπερβαλουμε.
lykoulos Δημοσ. 8 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2010 [ame]http://www.youtube.com/watch?v=-NgAkWxcPBE[/ame]
coolman Δημοσ. 8 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2010 http://www.youtube.com/watch?v=-NgAkWxcPBE Έγραψε; Ω ναι... με κεφαλαία γράμματα.
DeViAnT_Puppet! Δημοσ. 8 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2010 Δλδ αν παω και γραψω John Fystikis θα ξερουν αν αυτο ειναι το αληθινο μου ονομα ? Το όνομα στα φόρουμ θα είναι το όνομα που έχεις στο Battle.net account, άρα το πραγματικό σου όνομα. Όσο για τα hacked accounts σε ένα φίλο που του έτυχε του ζήτησαν ταυτότητα για να του το δώσουν πίσω. Γενικά όσους ξέρω που παίζουν wow έχουν τα πραγματικά στοιχεία και για να έχουν καλύτερο support αλλά και για billings κλπ. Το πρώτο θύμα της όλης υπόθεσης ήταν υπάλληλος της blizz που έδωσε το πραγματικό του όνομα σαν καλοθελητής με όχι και τόσο καλές συνέπειες γι αυτόν. Βρήκαν όλα τα στοιχεία του μέσω facebook (το οποίο αργότερα αναγκάστηκε να το διαγράψει). Τηλέφωνα, διευθύνσεις κλπ. διέρρευσαν αμέσως σε διάφορα φόρουμ καθώς και πικάντικες λεπτομέρειες όπως το ότι αν και 28 χρονών έμενε ακόμα στο σπίτι των γωνιών του. Επίσης φημολογείται ότι η blizz από εδώ και πέρα δεν θα δίνει τα πραγματικά ονόματα των υπαλλήλων της για την προστασία του. Βέβαια δεν ξέρω πως θα το καταφέρει νομικά όλο αυτό η εταιρεία μιας και υποτίθεται ότι τα στοιχεία που δώσαμε κατά την δημιουργία των λογαριασμών μας θα παρέμεναν απόρρητα. Ίσως με αλλαγή των TOU και EULA αλλά και πάλι μπορεί να κινηθούν κάποιοι νομικά εναντίων της. Νόμιζα ότι η ηλιθιότητα της Activision κάποτε θα τελείωνε. Έκανα λάθος...
kinq1 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2010 Σιγά ρε παιδιά, φτιάχτε ένα account για το game κι άλλο ένα, με ψεύτικα στοιχεία, για το forum.
DeViAnT_Puppet! Δημοσ. 8 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2010 Σιγά ρε παιδιά, φτιάχτε ένα account για το game κι άλλο ένα, με ψεύτικα στοιχεία, για το forum. Όταν έπαιζα, μέχρι πριν κάνα χρόνο + έπρεπε να έχεις ενεργό account για να μπορείς να γράψεις στο wowforum για παράδειγμα. Το να αγοράσεις πάλι το παιχνίδι και να πληρώνεις συνδρομή για να μπορείς απλά να ποστάρεις δεν είναι η καλύτερη λύση. Εκτός αν έχει αλλάξει κάτι ή πρόκειται να αλλάξει. Δηλαδή είμαι ο μόνος που πιστεύει ότι αυτή η λύση είναι γελοία; Τα φόρουμ της blizz, αναλογικά με την κίνηση τους, είχαν σχεδόν μηδαμινό moderation. Θυμάμαι scam threads που περιείχαν links με keyloggers αργούσαν καμιά μέρα να τα διαγράψουν. Απλά χρειάζονται περισσότεροι mods τίποτε άλλο.
chill Δημοσ. 9 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2010 Τα φόρουμ της blizz' date=' αναλογικά με την κίνηση τους, είχαν σχεδόν μηδαμινό moderation. Θυμάμαι scam threads που περιείχαν links με keyloggers αργούσαν καμιά μέρα να τα διαγράψουν. Απλά χρειάζονται περισσότεροι mods τίποτε άλλο.[/quote'] Χμμμμ φαντάζομαι πως σε 10 μύρια χρήστες θα υπάρχουν πολλοί..... thresh xD, γεγονός που αυξάνει τον αναγκαίο αριθμό mods κατακόρυφα και άρα κ τα έξοδα διαχείρισης. 10k threshουλιδες
Super Moderators Thresh Δημοσ. 9 Ιουλίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 9 Ιουλίου 2010 μη με δίνεις έτσι στεγνά...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα