Προς το περιεχόμενο

Πολιτισμικής Τεχνολογίας και Επικοινωνίας

silve

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά. Ποιά είναι η γνώμη σας για το συγκεκριμένο τμήμα στην Μυτιλήνη; Οι επαγγελματικές προοπτικές του τμήματος είναι αναγνωρισμένες; Έχει καλά κτίρια; Αργότερα για είναι εύκολο να βρω εργασία στο αντικείμενό μου; Μπορώ έχοντας τελειώσει αυτό το τμήμα να δουλέψω ως τεχνικός υπολογιστών; Ό,τι άλλο γνωρίζεται σας παρακαλώ θα με διευκολύνατε. Σας ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον σας.

Δημοσ.

Ποτε δε συμπαθησα σχολες με πιασαρικους αλλα κατα τ'αλλα ασαφεις τιτλους. Καλυτερα να κοιταξεις κατι διαφορετικο, χωρις να εχω σχεση με επαγγλματικο προσανατολισμο και χωρις να γνωριζω να απαντησω σε οσα ρωτας. Απλα κατι δεν μου καθεται καλα με τον τιτλο της σχολης.

ΥΓ. Να φανταστω οτι προκειται για ΑΕΙ με αρκετα χαμηλη βαση, χαμηλοτερη κι απο πολλα ΤΕΙ, σωστα?

Δημοσ.
Ποτε δε συμπαθησα σχολες με πιασαρικους αλλα κατα τ'αλλα ασαφεις τιτλους. Καλυτερα να κοιταξεις κατι διαφορετικο, χωρις να εχω σχεση με επαγγλματικο προσανατολισμο και χωρις να γνωριζω να απαντησω σε οσα ρωτας. Απλα κατι δεν μου καθεται καλα με τον τιτλο της σχολης.

ΥΓ. Να φανταστω οτι προκειται για ΑΕΙ με αρκετα χαμηλη βαση, χαμηλοτερη κι απο πολλα ΤΕΙ, σωστα?

Ναι σωστά. ;) Ο καθένας μπορεί να βρει ότι πρόκειται για μια χαμηλόβαθμη σχολή. Αλλά δεν ρωτάω εγώ αυτά. Άλλα με ενδιαφέρουν. Απλά θέλω να μάθω έτσι τυπικές πληροφορίες από γνώστες της σχολής και τίποτα παραπάνω.

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Φετινος αποφοιτος μετα απο 5 χρονια σπουδες(4 η σχολη εχω κωλοβαραγα λιγο)

γιαυτο που ηθελα να ασχοληθω ειναι το μoναδικο Α.Ε.Ι στην Ελλαδα.

Συγκεκριμενα video editing(adobe premiere kai avid),photoshop,3d modelling kai animation(cinema 4d kai 3d studio max),html,c++,javascipt,illustrator,sound editing(sony soundforge) ...τωρα θα μου πειτε αυτα τα κανουν και σε ΙΕΚ αλλα εγω ελπιζω σε καλυτερη αναγνώρισή λόγω πανεπιστημίου..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...