Alithinos Δημοσ. 8 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2010 Ο υπολογιστης μου καθε τοσο σβηνει μονος του. Συνυθως οταν παιζω 3d παιχνιδια. Αφου μου εσβησε τον εκανα αμεσως restart,και ανοιξα ενα προγραμμα που ειχε ερθει με τη motherboard και λεει τη θερμοκρασια του. Η θερμοκρασια του ηταν 53 και επεφτε... Στην ιστοσελιδα της Intel λεει οτι ο συγκεκρυμενος επεξεργαστης (Intel Celeron Dual Core E1500) εχει οριο θερμοκρασιας τους 60,και εχω ρυθμισει τη motherboard οταν ο επεξεργαστης φτανει τα 60 να σβηνει μονος του ο υπολογιστης,για να μην μου καει. Αραγε εμενα ο υπολογιστης μου μου σβηνει εξ αιτιας της θερμοκρασιας που ελενχει η motherboard ? Παντως δε βγαινει πουθενα κανενα μηνυμα. Αλλα το να εχει προβλημα θερμοκρασιας ο υπολογιστης μου,μου φαινεται τουλαχιστον παραξενο,μιας και εχω ενα σασι που του χω 6 ανεμιστηρες 12cm να φυσαν 100% καθ' ολη τη διαρκεια λειτουργιας,και δεν υπαρχει τιποτα που να παραγει θερμοτητα διπλα του.
dewn735 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2010 6 ανεμιστήρες για έναν celeron; Λιγάκι υπερβολικός δεν είσαι; Anyway, το θερμοαγώγιμο από τον επεξεργαστή στη ψύκτρα του το έλεγξες; Μήπως δεν έχει καθόλου; Η ίδια η ψύκτρα του επεξεργαστή ζεσταίνεται καθόλου; (Προσεχτικά - μη σου μείνει το δέρμα πάνω!!)
caution Δημοσ. 8 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2010 Τσέκαρε maximum temps σε cpu&gpu (linx με coretemp και furmark με gpuz αντίστοιχα) - και πες μας τα "ευρήματα"
Alithinos Δημοσ. 8 Ιουλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουλίου 2010 @dewn: Ναι,της εχω βαλει θερμοαγωγιμη,πριν απο 1 χρονο που το συνθεσα. Απο τοτε δε την εβγαλα ποτε τη ψυκτρα απο τον επεξεργαστη. @caution: Θα τα δοκιμασω!
simon23196 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2010 τσέκαρε και την κάρτα γραφικών γιατί είπες οι σου κλίνει όταν είσαι σε 3d...
GTX-327 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2010 Πές μας ακόμη τα ανεμηστήρια σε τί στροφές δουλεύουν...;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.