Προς το περιεχόμενο

Ψάχνω το όνομα 80s fantasy ταινίας !

epersidi

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω ψάξει όλο το σύμπαν (!) και δεν μπορώ να τη βρω με τίποτα κυρίως επειδή δε θυμάμαι πολλές λεπτομέρειες. Την είχα δει αρχές 90 σε ένα τοπικό κανάλι οπότε πιστεύω ότι είναι παραγωγής mid 80s. Ήταν έγχρωμη (!!!) και τα λίγα που θυμάμαι είναι τα εξής :

α) Οι "καλοί" ήταν καμιά 10αριά από τους οποίους ο καθένας είχε ένα skill. Ο main character της ταινίας ανήκε σε αυτούς, ήταν ο πιο μικρός σε ηλικία και ο πιο αδύναμος αλλά νομίζω ήταν κάτι σαν prophecy child γιατί όλοι προσπαθούσαν να τον προστατεύσουν. Οι κακοί ήταν και αυτοί αρκετοί και νομίζω ο αρχηγός τους είχε μισό σώμα φιδιού ! Προς το τέλος της ταινίας απαγάγουν κάποια οι κακοί και ξεκινάν όλοι μαζί οι καλοί για να τη σώσουν κάνοντας επιδρομή στο κάστρο των κακών. Στο τέλος πεθαίνουν όλοι εκτός από των ήρωα και την "γκόμενα".

Γενικά ήταν πολύ σκοτεινή ταινία, με μπόλικη μαγεία κτλ και έφερνε λίγο σε B Movie. Αυτά είναι πάνω κάτω ότι θυμάμαι γι' αυτό και δεν μπόρεσα να τη βρω όσο και αν έψαξα. Αν σε κάποιον θυμίζει κάτι plz help !!!

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Το warriors of virtue είναι ταινία του 1997 και δεν έχει και τόσο σχέση με όσα περιέγραψα. Μιλάω για ποιο παλιά ταινία. Δεν είναι επίσης το Willow αν και είναι πιο κοντά σε αυτό που ψάχνω. Το ότι δεν μπόρεσα να το βρω μέχρι τώρα νομίζω ότι σημαίνει ότι η ταινία είναι β΄κατηγορίας και ότι βγήκε απευθείας σε vhs .

Δημοσ.

Λοιπόν, ψάχνω και εγώ ταινία από 80s (νομίζω, μπορεί early 90s), οπότε είπα να μην ανοίξω νέο post.

Θυμάμαι ότι εκτυλισσόταν όλη μέσα σε έναν υπολογιστή. Υπήρχαν συνέχεια κάτι φουτουριστικές μηχανές που πήγαιναν από το ένα μέρος στο άλλο με μεγάλες ταχύτητες. Επίσης θυμάμαι ότι χρησιμοποιούταν συχνά η λέξη "χρήστης" που τότε μου φαινόταν υπερβολικά εντυπωσιακή (σχεδόν δεν ήξερα τι σημαίνει). Δεν θυμάμαι τίποτα άλλο (εκτός του ότι η εικόνα είχε γενικά μια μπλε απόχρωση). Την είχα πετύχει μια και μοναδική φορά. Ευχαριστώ εκ των προτέρων για όποια βοήθεια.

Δημοσ.
Λοιπόν, ψάχνω και εγώ ταινία από 80s (νομίζω, μπορεί early 90s), οπότε είπα να μην ανοίξω νέο post.

Θυμάμαι ότι εκτυλισσόταν όλη μέσα σε έναν υπολογιστή. Υπήρχαν συνέχεια κάτι φουτουριστικές μηχανές που πήγαιναν από το ένα μέρος στο άλλο με μεγάλες ταχύτητες. Επίσης θυμάμαι ότι χρησιμοποιούταν συχνά η λέξη "χρήστης" που τότε μου φαινόταν υπερβολικά εντυπωσιακή (σχεδόν δεν ήξερα τι σημαίνει). Δεν θυμάμαι τίποτα άλλο (εκτός του ότι η εικόνα είχε γενικά μια μπλε απόχρωση). Την είχα πετύχει μια και μοναδική φορά. Ευχαριστώ εκ των προτέρων για όποια βοήθεια.

http://www.imdb.com/title/tt0084827/

• Moderators
Δημοσ.

Μπορεί να είναι το [ame=http://www.youtube.com/watch?v=3efV2wqEjEY]Tron[/ame] (imdb), αλλά δεν ήταν όλη η ταινία μέσα σε υπολογιστή. Ένα σημαντικό μέρος της ήταν βεβαια.

Edit: Μόλις είδα ότι με πρόλαβαν 2 :-D

Δημοσ.

Καλησπερα , ελπιζω να μην κανω καταχρηση του τοπικ του φιλου μας , απλα για να αποφυγω να ανοιξω νεο τοπικ

Ψαχνω και γω μια ταινια , πιστευω ηταν στην δεκατια του 90

τιτλο , ηθοποιους δεν θυμαμαι...θυμαμαι ολιγον απο το στορυ

Νεαρος παιρνει μια κοπελια απο το σπιτι της να βγουνε ραντεβου..αυτη του δινει ενα διακοσμητικο με μαγνητακι για δωρο να το βαλει στο αμαξι

αυτος το βαζει διπλα σε μια πυξιδα...με αποτελεσμα να καταληξουν σε κακοφημες γειτονιες αντι για εκει που θελανε να πανε

και ειχανε κατι μπλεξιματα με εγκληματιες κλπ κλπ

στο τελος βεβαια ολα καλα ....αλλα μου ειχε κανει εντυπωση η ταινια γιατι ειχε περιεργο σεναριο...

ξερεις να ξεκινανε για ραντεβου και να καταληγουν οπου ναναι σε περιπετειες κλπ

αν καποιου του θυμιζει κατι αυτο το στορυ....θα ημουν ευγνωμων

Ευχαριστω

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...