Προς το περιεχόμενο

Overclock AMD 10XX (6 cores) Τhread

ColdFusion

Προτεινόμενες αναρτήσεις

οκ περιμενουμε ....

Παντος δοκιμασε και με 286 fsb για να πιάσεις τα 4ghz......

Τωρα το εχω 14x277 και στο επομενο κλικ 14x278 μου βγαζει error "overclocking failed", γινετε με καποιον τροπο να το απενεργοποιησω ωστε να με αφησει να δοκιμασω αν ειναι σταθερο πιο ψηλα;;

Η μητρικη ειναι ASUS M4A89GTD PRO/USB3.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Τωρα το εχω 14x277 και στο επομενο κλικ 14x278 μου βγαζει error "overclocking failed", γινετε με καποιον τροπο να το απενεργοποιησω ωστε να με αφησει να δοκιμασω αν ειναι σταθερο πιο ψηλα;;

Η μητρικη ειναι ASUS M4A89GTD PRO/USB3.

Ακολούθησε τις οδηγίες απο το video

[ame]http://www.youtube.com/watch?v=y2Ke5RFelYY[/ame]

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Με πόση διαφορά σε Vcore για αυτά τα 100MHz;

Στα 3.9 δεν ειχα πειραξει ρευματα...

Τωρα τα εβαλα καρφωτα,οπως τα ελεγε στο video που μου εδωσε ο coldfusion..

---------- Προσθήκη στις 20:38 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 20:21 ----------

Παρατηρησα οτι στα 4GHz (14χ286) οτι vcore και να δωσω στο BIOS,στο cpu-z μου δειχνει core voltage 1.476,και στο HW Monitor CPU Vcore 1.48....

Στα 3.9 δεν ειχα πειραξει ρευματα...

Τωρα τα εβαλα καρφωτα,οπως τα ελεγε στο video που μου εδωσε ο coldfusion..

---------- Προσθήκη στις 20:38 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 20:21 ----------

Παρατηρησα οτι στα 4GHz (14χ286) οτι vcore και να δωσω στο BIOS,στο cpu-z μου δειχνει core voltage 1.476,και στο HW Monitor CPU Vcore 1.48....

εκανες κανενα τσεκ αν εχει βγει νεο bios για την μητρικη σου?

εκανες κανενα τσεκ αν εχει βγει νεο bios για την μητρικη σου?

Εχω ηδη βαλει το τελευταιο λογο ενος προβληματος με την καρτα γραφικων....

Σημερα που βρηκα χρονο ξανασχοληθηκα,στο bios μου δειχνει σωστα τα V που εχω βαλει,και στα 4GHz οτιδηποτε χαμηλοτερο απο 1,45 μου βγαζει μπλε οθονη στο OCCT...

Τωρα τρεχω OCCT εδω και ενα 25λεπτο στα 4GHz με 1.45v,χωρις κανενα προβλημα και με max temp 45....

Θα το αφησω ανοιχτο τωρα που θα κατεβω και θα ξαναενημερωσω με τα αποτελεσματα απο το OCCT.....

Εχω ηδη βαλει το τελευταιο λογο ενος προβληματος με την καρτα γραφικων....

Σημερα που βρηκα χρονο ξανασχοληθηκα,στο bios μου δειχνει σωστα τα V που εχω βαλει,και στα 4GHz οτιδηποτε χαμηλοτερο απο 1,45 μου βγαζει μπλε οθονη στο OCCT...

Τωρα τρεχω OCCT εδω και ενα 25λεπτο στα 4GHz με 1.45v,χωρις κανενα προβλημα και με max temp 45....

Θα το αφησω ανοιχτο τωρα που θα κατεβω και θα ξαναενημερωσω με τα αποτελεσματα απο το OCCT.....

δεν νομιζω να εχεις προβληματα σταθεροτητας ο 1055t τα εχει για πλακα τα 4 ghz:o

amdακιδες μιας κ απο βδομαδα θα ειμαι κ εγω στο team , με εναν 1090 , μια γρηγορη ερωτηση! max temp κ max vcore για 24/7 ? επισης normal vcore για bench με αερα , μην το ξεχειλωσω .

amdακιδες μιας κ απο βδομαδα θα ειμαι κ εγω στο team , με εναν 1090 , μια γρηγορη ερωτηση! max temp κ max vcore για 24/7 ? επισης normal vcore για bench με αερα , μην το ξεχειλωσω .

αντε με το καλο !

Μαχ temp για μενα ειναι κατω απο 60 c και max vcore απο 1,45 μεχρι με 1,48 ειναι αρκετα καλα αλλα και 1,5 να βαλεις δεν εχεις προβλημα...

φαντασου εγω εδω εδωσα 1,62volt

πραγματικη θερμοκρασια ειναι αυτη που γραφει στο hwmonitor ως tmpin1 και οχι αυτη στους πυρηνες...

Γενικα ειναι αρκετα ψυχροι και δεν θα εχεις προβλημα ..........

magicalsnap201010290116.png

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

λοιπον ξαναεπαναφερω το τοπικ ωστε να μου δωσετε τα φωτα σας . πηρα μια asrock 890gx extreme 3 , 1090Τ , kingston 2000mhz cl9 1,65v . παραδεχομαι πως ειμαι τελειως ασχετος απο amd αλλα τα 4G τα επιασα στα πρωτα boot . εχω ενα θεμα με τις μνημες μιας κ δεν λεει να τις παιξει ψηλα . προς το παρων ειναι στα 1600 με 8αρια κ περναει 20 pass linx , αρα το θεωρω σταθερο. απο ρευματα ειμαι στα 1,43+ bios k real στα 1,46 νομιζω , (*δεν ειμαι στο pc τωρα) . με απογοητευσε πανηγυρικα η mobo στα ρευματα της !!! κ ξεκιναω ,

1 max northbridge volt?

2 htlink sta 2400 περιπου ειναι καλα?

3 htlink volt ?

4 κ κατι αλλο την μητρικη την πηρα πριν μερικες ωρες απο pc1 , μπορω να την παω πισω να παρω μια αλλη πιο ακριβη ? θα το δεκτουν ?

edit ξεχασα να αναφερω οτι κατα την διαρκεια του linx το ρευμα πεταγονταν στο 1,52 μερικες φορες κ αυτο δεν μου αρεσει καθολου . τοσο σκ@τα διαχειριζεται το ρευμα η εγω ειμαι noobas κ δεν την εχω σεταρει καλα?

Επεξ/σία από p_under

Βασικά γιατί σε απογοήτευσε η μητρική όσον αφορά στις τάσεις;

Περίμενες να είσαι με λιγότερο Vcore στα 4GHz π.χ.;

Το HT καλύτερα κοντά στα 2GHz.

λοιπον ξαναεπαναφερω το τοπικ ωστε να μου δωσετε τα φωτα σας . πηρα μια asrock 890gx extreme 3 , 1090Τ , kingston 2000mhz cl9 1,65v . παραδεχομαι πως ειμαι τελειως ασχετος απο amd αλλα τα 4G τα επιασα στα πρωτα boot . εχω ενα θεμα με τις μνημες μιας κ δεν λεει να τις παιξει ψηλα . προς το παρων ειναι στα 1600 με 8αρια κ περναει 20 pass linx , αρα το θεωρω σταθερο. απο ρευματα ειμαι στα 1,43+ bios k real στα 1,46 νομιζω , (*δεν ειμαι στο pc τωρα) . με απογοητευσε πανηγυρικα η mobo στα ρευματα της !!! κ ξεκιναω ,

1 max northbridge volt?

2 htlink sta 2400 περιπου ειναι καλα?

3 htlink volt ?

4 κ κατι αλλο την μητρικη την πηρα πριν μερικες ωρες απο pc1 , μπορω να την παω πισω να παρω μια αλλη πιο ακριβη ? θα το δεκτουν ?

edit ξεχασα να αναφερω οτι κατα την διαρκεια του linx το ρευμα πεταγονταν στο 1,52 μερικες φορες κ αυτο δεν μου αρεσει καθολου . τοσο σκ@τα διαχειριζεται το ρευμα η εγω ειμαι noobas κ δεν την εχω σεταρει καλα?

>ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ 	

Επιστροφές γίνονται δεκτές σε διάστημα 14 ημερών από την ημερομηνία αγοράς.
Βασική προϋπόθεση είναι το προϊόν να βρίσκεται στην αρχική του συσκευασία όπως αυτό παραδόθηκε από το κατάστημά μας.
Σε περίπτωση επιστροφής με εταιρεία courier, θα πρέπει να συσκευάσετε το προϊόν ώστε να είναι ασφαλές κατά τη μεταφορά του. Τα έξοδα επιστροφής βαρύνουν το πελάτη.
Το προϊόν θα ελεγχθεί από τον αρμόδιο υπάλληλο και εφόσον τηρεί τις παραπάνω συνθήκες θα προβεί σε πίστωση ή επιστροφή του ποσού της αγοράς.

Γυρισε την πισω δεν δινει καλα το ρευμα και παρε αυτην http://www.pc1.gr/showitem.php?ID=200008297 βλεπω υποστηρίζει μνημες μεχρι 2000(oc)

max northbridge volt το εχω παει μεχρι 1,42 αρα οσο πιο χαμηλα τοσο πιο καλα αρκει να εισαι σταθερος(ανεβασε το nb frenquency)

το htlink μην το πειραζεις δεν εχω δει διαφορα αστο στο 2000 mhz

Ελπιζω να εχεις κλεισει το turbo στο bios ετσι?

ναι το εχω κλεισει . οκ θα την δωσω πισω . o cpu φαινεται οτι τραβαει παραπανω επειδη στο στρεσσαρισμα ανεβοκατευενει το ρευμα κ με πεταει σε κατι τετοια σκαμπανευασματα οτιν τον εχω 4,1 . εντωμεταξυ εδωσα 1,48 bios ρεαλ πηρα 1,51 περιπου κ μερικες φορες under load βαραγε 1,57 κ τρελενομουν . αυριο θα δωσω κ μια περιγραφη απο τα settings να δεις κ εσυ αν εχω κατι λαθος .

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...