Προς το περιεχόμενο

Overclock AMD 10XX (6 cores) Τhread

ColdFusion

Προτεινόμενες αναρτήσεις

δηλαδη? τι εννοει ο ποιητης? :rolleyes:

---------- Προσθήκη στις 22:00 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 21:58 ----------

λοιπον για τροφοδοτικο εχω αυτο της υπογραφης 750 w δεν νομιζω να ειναι μικρο. και 1.53 εδωσα εγω η μητρικη το εφτασε μεχρι 1.6 την ωρα του στρεςς:confused:

Από υπερβολικό oveclocking η μητρική δεν σβήνει απλώς "κρεμάει"στα Windows ή δεν κάνει post καθούλου. Μου θυμίζει το ίδιο πρόβλημα που έιχα και 'γω με τροφοδοτικό που με overclock έσβηνε το μηχάνημα στα καλά καθούμενα. Εφ΄οσον δέν υπάρχει πρόβλημα στα watt μήπως πρέπει να το σκαντζάρεις μέ κάποιο άλλο να δείς τι παίζει; Καμιά φορά από τα πολλά βάλε-βγάλε τα καλώδια από 24pin πλεξούδα που είναι κολλημένα στην πλακέτα του τροφοδοτικού ξεκολάνε (προσωπική εμπειρία και αυτή) ή άν είναι modular χαλαρώνουν οι επαφές. Κάποιο ηλεκτρικό πρόβλημα υπάρχει πάντως.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 274
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

δηλαδη? τι εννοει ο ποιητης? :rolleyes:

---------- Προσθήκη στις 22:00 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 21:58 ----------

λοιπον για τροφοδοτικο εχω αυτο της υπογραφης 750 w δεν νομιζω να ειναι μικρο. και 1.53 εδωσα εγω η μητρικη το εφτασε μεχρι 1.6 την ωρα του στρεςς:confused:

1,6 ειναι παρα πολυ τοσο δινεις για να το ανεβασεις 4,3+

Τελικα η asrock ανεβάζει οπως να ναι το ρευμα:P

Αυτό είναι κωδικός προϊόντος (κοινός σε όλους τους BOX 1055T 125W) - το batch είναι κάτι σαν CCBBE CB 1013CPAW ;)

ελα ομως που δεν γραφει πανω στο κουτι του. παντως τον πηρα απο πλαισιο αν αυτο λεει κατι.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Μα δεν νομίζω ότι το γράφει πάνω στο κουτί - γι' αυτό και υπάρχει το παραθυράκι το διάφανο. Για να βλέπεις το batch πάνω στο IHS :-)

τοτε πλεον μοναχα αμα βγαλω την XIGMATEK θα μπορεσω να το δω και το πηρα απο ΙΝΤΕΡΝΕΤ οποτε δεν το ειχα δει.

δειτε και αυτο απο cpuid

CPUID F.A.0

Extended CPUID 10.A

Core Stepping PH-E0

Επεξ/σία από STORM1978

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ξεκινησα και εγω χθες τις προσπαθιες και εφτασα μεχρι 3.8 Ghz,14χ272,NB X9,RAM στη χαμηλοτερη συχνοτητα που αφηνει η μητρικη μου...ρευματα δν πειραξα....,θα δοκιμασω να κατεβασω και αλλο το NB & HT Link, απο κει και περα τι αλλο μπορω να κανω;

3.9 Ghz,NB & HT x8,RAM@1474

Επεξ/σία από stavrakas92

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ξεκινησα και εγω χθες τις προσπαθιες και εφτασα μεχρι 3.8 Ghz,14χ272,NB X9,RAM στη χαμηλοτερη συχνοτητα που αφηνει η μητρικη μου...ρευματα δν πειραξα....,θα δοκιμασω να κατεβασω και αλλο το NB & HT Link, απο κει και περα τι αλλο μπορω να κανω;

Επεξ/σία από stavrakas92

βαλε και κανενα screenshot απο cpu-z ....

Εχεις τσεκαρει αν ειναι σταθερο?

Σταθεροτατο συμφωνα με το intelburntest...εχω την εντυπωση οτι η μητρικη δν με αφηνει να ξεκινησω αν δν ειναι σταθερο,βγαζει "o/c failed"....

Εικονες οταν ερθει το ιντερνετ....γτ τωρα μπαινω απο το κινητο απο το πανεπ.

Σταθεροτατο συμφωνα με το intelburntest...εχω την εντυπωση οτι η μητρικη δν με αφηνει να ξεκινησω αν δν ειναι σταθερο,βγαζει "o/c failed"....

οκ περιμενουμε ....

Παντος δοκιμασε και με 286 fsb για να πιάσεις τα 4ghz......

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...