marcus-81 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2010 δηλαδη? τι εννοει ο ποιητης? ---------- Προσθήκη στις 22:00 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 21:58 ---------- λοιπον για τροφοδοτικο εχω αυτο της υπογραφης 750 w δεν νομιζω να ειναι μικρο. και 1.53 εδωσα εγω η μητρικη το εφτασε μεχρι 1.6 την ωρα του στρεςς Από υπερβολικό oveclocking η μητρική δεν σβήνει απλώς "κρεμάει"στα Windows ή δεν κάνει post καθούλου. Μου θυμίζει το ίδιο πρόβλημα που έιχα και 'γω με τροφοδοτικό που με overclock έσβηνε το μηχάνημα στα καλά καθούμενα. Εφ΄οσον δέν υπάρχει πρόβλημα στα watt μήπως πρέπει να το σκαντζάρεις μέ κάποιο άλλο να δείς τι παίζει; Καμιά φορά από τα πολλά βάλε-βγάλε τα καλώδια από 24pin πλεξούδα που είναι κολλημένα στην πλακέτα του τροφοδοτικού ξεκολάνε (προσωπική εμπειρία και αυτή) ή άν είναι modular χαλαρώνουν οι επαφές. Κάποιο ηλεκτρικό πρόβλημα υπάρχει πάντως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ColdFusion Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2010 δηλαδη? τι εννοει ο ποιητης? ---------- Προσθήκη στις 22:00 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 21:58 ---------- λοιπον για τροφοδοτικο εχω αυτο της υπογραφης 750 w δεν νομιζω να ειναι μικρο. και 1.53 εδωσα εγω η μητρικη το εφτασε μεχρι 1.6 την ωρα του στρεςς 1,6 ειναι παρα πολυ τοσο δινεις για να το ανεβασεις 4,3+ Τελικα η asrock ανεβάζει οπως να ναι το ρευμα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
marcus-81 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2010 ( εννοώ να μας δώσει το batch - γιατί φαίνεται καλό κομμάτι ) Το batch μπορώ να το δώ από το κουτί του επεξεργαστή; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ColdFusion Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2010 Το batch μπορώ να το δώ από το κουτί του επεξεργαστή; ναι ειναι και στο κουτι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
STORM1978 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2010 ναι ειναι και στο κουτι το δικο μου batch παντως ειναι HDT55TFBGRBOX. Θα δοκιμασω και θα σας πω αργοτερα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
caution Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2010 Αυτό είναι κωδικός προϊόντος (κοινός σε όλους τους BOX 1055T 125W) - το batch είναι κάτι σαν CCBBE CB 1013CPAW Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
STORM1978 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2010 Αυτό είναι κωδικός προϊόντος (κοινός σε όλους τους BOX 1055T 125W) - το batch είναι κάτι σαν CCBBE CB 1013CPAW ελα ομως που δεν γραφει πανω στο κουτι του. παντως τον πηρα απο πλαισιο αν αυτο λεει κατι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
caution Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2010 Μα δεν νομίζω ότι το γράφει πάνω στο κουτί - γι' αυτό και υπάρχει το παραθυράκι το διάφανο. Για να βλέπεις το batch πάνω στο IHS Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
STORM1978 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2010 (επεξεργασμένο) Μα δεν νομίζω ότι το γράφει πάνω στο κουτί - γι' αυτό και υπάρχει το παραθυράκι το διάφανο. Για να βλέπεις το batch πάνω στο IHS τοτε πλεον μοναχα αμα βγαλω την XIGMATEK θα μπορεσω να το δω και το πηρα απο ΙΝΤΕΡΝΕΤ οποτε δεν το ειχα δει. δειτε και αυτο απο cpuid CPUID F.A.0 Extended CPUID 10.A Core Stepping PH-E0 Επεξ/σία 25 Σεπτεμβρίου 2010 από STORM1978 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stavrakas92 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2010 (επεξεργασμένο) Ξεκινησα και εγω χθες τις προσπαθιες και εφτασα μεχρι 3.8 Ghz,14χ272,NB X9,RAM στη χαμηλοτερη συχνοτητα που αφηνει η μητρικη μου...ρευματα δν πειραξα....,θα δοκιμασω να κατεβασω και αλλο το NB & HT Link, απο κει και περα τι αλλο μπορω να κανω; 3.9 Ghz,NB & HT x8,RAM@1474 Επεξ/σία 19 Οκτωβρίου 2010 από stavrakas92 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stavrakas92 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2010 (επεξεργασμένο) Ξεκινησα και εγω χθες τις προσπαθιες και εφτασα μεχρι 3.8 Ghz,14χ272,NB X9,RAM στη χαμηλοτερη συχνοτητα που αφηνει η μητρικη μου...ρευματα δν πειραξα....,θα δοκιμασω να κατεβασω και αλλο το NB & HT Link, απο κει και περα τι αλλο μπορω να κανω; 3.9 Ghz,NB & HT x8,RAM@1474 Επεξ/σία 19 Οκτωβρίου 2010 από stavrakas92 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ColdFusion Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2010 Ξεκινησα και εγω χθες τις προσπαθιες και εφτασα μεχρι 3.8 Ghz,14χ272,NB X9,RAM στη χαμηλοτερη συχνοτητα που αφηνει η μητρικη μου...ρευματα δν πειραξα....,θα δοκιμασω να κατεβασω και αλλο το NB & HT Link, απο κει και περα τι αλλο μπορω να κανω; 3.9 Ghz,NB & HT x8,RAM@1474 βαλε και κανενα screenshot απο cpu-z .... Εχεις τσεκαρει αν ειναι σταθερο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stavrakas92 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2010 βαλε και κανενα screenshot απο cpu-z .... Εχεις τσεκαρει αν ειναι σταθερο? Σταθεροτατο συμφωνα με το intelburntest...εχω την εντυπωση οτι η μητρικη δν με αφηνει να ξεκινησω αν δν ειναι σταθερο,βγαζει "o/c failed".... Εικονες οταν ερθει το ιντερνετ....γτ τωρα μπαινω απο το κινητο απο το πανεπ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stavrakas92 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2010 βαλε και κανενα screenshot απο cpu-z .... Εχεις τσεκαρει αν ειναι σταθερο? Σταθεροτατο συμφωνα με το intelburntest...εχω την εντυπωση οτι η μητρικη δν με αφηνει να ξεκινησω αν δν ειναι σταθερο,βγαζει "o/c failed".... Εικονες οταν ερθει το ιντερνετ....γτ τωρα μπαινω απο το κινητο απο το πανεπ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ColdFusion Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2010 Σταθεροτατο συμφωνα με το intelburntest...εχω την εντυπωση οτι η μητρικη δν με αφηνει να ξεκινησω αν δν ειναι σταθερο,βγαζει "o/c failed".... Εικονες οταν ερθει το ιντερνετ....γτ τωρα μπαινω απο το κινητο απο το πανεπ. οκ περιμενουμε .... Παντος δοκιμασε και με 286 fsb για να πιάσεις τα 4ghz...... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα