vtskiller Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2011 Είναι η GIGABYTE GA-890GPA-UD3H rev 2.0. Απλή υλοποίηση, υπάρχουν πολλές καλύτερες. Δεν θέλω να μπώ στη διαδικασία να την αλλάξω πριν τον zambezi Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
caution Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2011 Είναι η GIGABYTE GA-890GPA-UD3H rev 2.0. Απλή υλοποίηση, υπάρχουν πολλές καλύτερες. Δεν θέλω να μπώ στη διαδικασία να την αλλάξω πριν τον zambezi Εννοείτε δεν την αλλάζεις Απλά έχε υπόψιν ότι overvoltάρει λιγάκι γενικά - τουλάχιστον με το FF bios που είχα τσεκάρει, οπότε μην τον κρατάς εκεί 24/7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikpoth Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2011 caution ,δοκίμασες καθόλου 1304? οι καινούριες επιλογές τι ακριβώς κάνουν στο bios? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
caution Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2011 Το 100% LLC (cpu) είναι πολύ κοντά στο "on" του παλιού - το 50% είναι λιγότερο αυστηρό και τα Hz στα PWM ίσως να βελτιώνουν τα όποια spikes (εμένα δεν είχε spikes και πριν). Τα OCP με αέρα δεν μου δίνουν και καμιά διαφορά... Ααα με το LLC του ΝΒ στο off νομίζω ότι clockάρω καλύτερα nb/μνήμες. Αυτά μέχρι στιγμής... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikpoth Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2011 Να 'σαι καλά.ενδιαφέρον το τελευταιο! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
caution Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2011 ( ...και το phase control στο enabled πρέπει να σώζει κατανάλωση σε idle - να βρω τίποτα άλλο θα το postάρω ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ColdFusion Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2011 βγαζει κανεις Intel burn test απο 4100 και πανω ? Εκανα μια προσπαθεια αλλα θελει πολυ ρευμα για να ειναι 100% stable! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
p_under Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2011 βγαζω εγω . στα 4,15 τους 3 cores κ στα 4,270 τους αλλους 3 με 1,46 κ 1,51 under heavy load . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ColdFusion Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2011 βγαζω εγω . στα 4,15 τους 3 cores κ στα 4,270 τους αλλους 3 με 1,46 κ 1,51 under heavy load . με το overdrive εχεις σπασει στα δυο τους πυρηνες? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
missedeternity Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2011 Γεια σας παιδιά Έχω Phenom II X6 1055T αλλά όσες δοκιμές και αν έχω κάνει για overclock έχουν αποτύχει όσον αφορά το stability. (Το pc το έχω κυρίως για CAD προγράμματα και πεπερασμένα στοιχεία.) Οπότε τον έχω στις εργοστασιακές ρυθμίσεις (default απο τα BIOS). Μητρική: Asrock 890 GX Extreme 3 RAM : Corsair Dominator 8-8-8-24, DDR3_1600 PSU : Coolermaster 600w silent pro GPU : ATI Sapphire HD 5770 Θα μπορούσε κανείς να μου προτείνει κάποια βασικά βήματα και ρυθμίσεις που πρέπει να ενεργοποιήσω - απενεργοποιήσω ώστε να κάνω κανα overclock της προκοπής? Ποιο πρόγραμμα θεωρείται ποιο αξιόπιστο, όσον αφορά τις πραγματικές (καθημερινές) συνθήκες στρεσαρίσματος του υπολογιστή? Δηλαδή να μην στρεσάρει σε καταστάσεις που σχεδόν ποτέ δεν επιτυγχάνονται απο τις εφαρμογές? Ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
p_under Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2011 με το overdrive εχεις σπασει στα δυο τους πυρηνες? με το turbov της asus . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vtskiller Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2011 Νομίζω πως βρήκα τα όρια για τα benchmark της futuremark για το μηχάνημα μου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ColdFusion Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2011 Νομίζω πως βρήκα τα όρια για τα benchmark της futuremark για το μηχάνημα μου μπραβο αψογος! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rafail1994 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2011 Ωραίος vtskiller Το ρεύμα είναι real; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vtskiller Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2011 Ναι τα ρεύματα είναι πραγματικά. Ίσως να overvoltarei η μητρική σε καταστάσεις full load κατά 0,04volt αν δείχνει σωστά το cpu-z. Νομίζω πως με μια μητρική σαν την δική σου θα μπορούσα να πάω πιο ψηλά αλλά δεν αξίζει εφόσον fusion is coming... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα