p_under Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2011 ρωταω για να δω πως τα πηγαινει το board με τις ραμ . εννοειται πως δεν σε χαλαν σε τετοια τιμη . keep going ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
caution Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2011 ρωταω για να δω πως τα πηγαινει το board με τις ραμ . εννοειται πως δεν σε χαλαν σε τετοια τιμη . keep going ! To board είναι καλό ram clocker, από τα λίγα που έχω δει @ www. Τις επόμενες μέρες θα έχω και ιδία άποψη... αν συμφωνεί και ο imc Κατά τα άλλα, για την ιστορία είμαι 1021FPMW και δεν θα τον βασανίσω άλλο ( Άκυρο Link/show_oc.php?id=1572905 ) για cpuz ...to be continued Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikpoth Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2011 caution ,Το κομμάτι σπέρνει!!Από το mobo ευχαριστημένος?1102 του έχεις περάσει? Ρε συ, μιας και από ότι κατάλαβα έκανες scouting για ram 2000 ρίξε μια προτασούλα για κάνα kit. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
caution Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2011 Μια alpha μετά την 1005 παίζω αλλά θα πάω σύντομα σε 1102pr. Αν θέλεις καλό value -> http://www.pc1.gr/showitem.php?ID=200008322 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikpoth Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2011 να σε καλά! εκεί προσανατολίζομαι και εγώ, που το ψάχνω λίγο σήμερα.αυτές, στα 1600-1643 περίπου λες να παλεύουν και εφτάρια? περιμένουμε και συνεχεια από το διαμαντάκι σου! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
caution Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2011 O Γιώργος είχε κάνει πολύ καλό review για αυτές -> http://www.hwbox.gr/reviews/8663-kingston-hyperx-4gb-2000-mhz-cl9-ddr3-khx2000c9d3t1k2-4gx-review.html Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
p_under Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2011 (επεξεργασμένο) να σε καλά! εκεί προσανατολίζομαι και εγώ, που το ψάχνω λίγο σήμερα.αυτές, στα 1600-1643 περίπου λες να παλεύουν και εφτάρια? περιμένουμε και συνεχεια από το διαμαντάκι σου! τις εχω εγω αυτες κ απο λιγο που τις εψαξα επαιζαν στα 1700 με 7-8-6-18 στην asrock 890gx e3 αλλα πιο πανω με τιποτα γιατι η asrock δεν ειχε ρευμα για τον imc αρα θελω να πιστευω οτι θα πηγαιναν λιγο πιο καλα με ενα πιο καλο board . αυριο θα βαλω το καινουργιο board πανωκ θα σου πω standar τι μπορουν να κανουν . edit @caution μην μπερδευεσαι αλλες αυτες που εκανε review o γιωργος κ αλλες αυτες που προτεινεις κ εχω . εχουν ενα Α στον κωδικο τους που σημαινει cl9-11-9-9 . του γιωργου ηταν cl9-9-9-9 . να σας πω ποσο τις πηρα κιολλας ? Επεξ/σία 4 Ιανουαρίου 2011 από p_under Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
caution Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2011 To Α πρέπει να είναι το rev. edit: http://www.hwbox.gr/reviews/8663-kingston-hyperx-4gb-2000-mhz-cl9-ddr3-khx2000c9d3t1k2-4gx-review-3.html#content_start Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
p_under Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2011 οχι μονο , με το Α αλλαζει κ το revision αλλα κ τα timings, τις εχω αυτες με το Α κ ειναι 2000mhz 9-11-9-9 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
caution Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2011 (επεξεργασμένο) οχι μονο , με το Α αλλαζει κ το revision αλλα κ τα timings, τις εχω αυτες με το Α κ ειναι 2000mhz 9-11-9-9 Του λόγου το αληθές -> http://www.valueram.com/datasheets/KHX2000C9AD3T1K2_4GX.pdf Πάντως αν αυτή είναι η μόνη διαφορά, και τα ic είναι ίδια πάλι super είναι Επεξ/σία 4 Ιανουαρίου 2011 από caution Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vtskiller Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2011 Τελικά μετά από λίγο ψάξιμο, μιας και είναι περίοδος αφραγκίας, έβαλα μια Xigmatek Aegir SD128264 με δύο fan. Άλλαξε τελείως η συμπεριφορά του μηχανήματος και ειδικά σε χαλαρές ρυθμίσεις δεν πίστευα στα μάτια μου από θερμοκρασίες. Τώρα που τον έχω στα 4,0 για κάθε μέρα οι θερμοκρασίες είναι 27 ως 58 στο stress test της ιντελ με ρεύμα 1,472. Πιστεύω ότι είναι ασφαλές έτσι Το full benchable όριο που έχω βρεί είναι στα 4,3ghz , εκεί βγάζει ό,τι mark υπάρχει και unigine heaven. Έχω καταφέρει να τρέξω 3dmark 06 στα 4,4 αλλά τα άλλα marks με μουτζώσανε Πιστεύω ότι πλέον είναι το όριο για τις μνήμες (είναι μόνο 1600ρες) αφού στα 4,5 ενώ bootάρει, ούτε Wprime 32m δεν βγάζει. Τα ρεύματα που θέλει εκεί ψηλά είναι πολλά ή είναι εντύπωση μου? Στα 4,400 του έριχνα 1,572. Ό,τι συμβουλή είναι χρήσιμη. Παρακάτω είναι οι ρυθμίσεις που έκανα στο 3dmark06 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
outlaw star Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2011 vtskiller οι μνήμες σου γιατί τρέχουν 7-7-7-30???(βασικά με παραξενεύει το 30 όταν τα άλλα timings είναι τόσο σφιχτά) ποιες μνήμες έχεις??αφού πιστεύεις ότι σε κόβουν δοκίμασες να χαλαρώσεις τα timings? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vtskiller Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2011 Είναι οι ocz fatality με part number OCZ3F1600LV4G. Το 30 είδα ότι του άρεσε περισσότερο από πιο μικρά νούμερα. Ναι εννοείται ότι προσπάθησα και να τις απλώσω και να τους κάνω downclock αλλά συνέχιζαν τα ίδια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ColdFusion Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2011 Τελικά μετά από λίγο ψάξιμο, μιας και είναι περίοδος αφραγκίας, έβαλα μια Xigmatek Aegir SD128264 με δύο fan. Άλλαξε τελείως η συμπεριφορά του μηχανήματος και ειδικά σε χαλαρές ρυθμίσεις δεν πίστευα στα μάτια μου από θερμοκρασίες. Τώρα που τον έχω στα 4,0 για κάθε μέρα οι θερμοκρασίες είναι 27 ως 58 στο stress test της ιντελ με ρεύμα 1,472. Πιστεύω ότι είναι ασφαλές έτσι Το full benchable όριο που έχω βρεί είναι στα 4,3ghz , εκεί βγάζει ό,τι mark υπάρχει και unigine heaven. Έχω καταφέρει να τρέξω 3dmark 06 στα 4,4 αλλά τα άλλα marks με μουτζώσανε Πιστεύω ότι πλέον είναι το όριο για τις μνήμες (είναι μόνο 1600ρες) αφού στα 4,5 ενώ bootάρει, ούτε Wprime 32m δεν βγάζει. Τα ρεύματα που θέλει εκεί ψηλά είναι πολλά ή είναι εντύπωση μου? Στα 4,400 του έριχνα 1,572. Ό,τι συμβουλή είναι χρήσιμη. Παρακάτω είναι οι ρυθμίσεις που έκανα στο 3dmark06 τις μνημες γιατι τις πειραζεις αφου ο cpu ειναι black edition?βρες πρωτα μεχρι ποσο παει ο επεξεργαστης και μετα παιξε με τις μνημες ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
caution Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2011 Πολύ καλά vts, με τι μητρική παίζεις; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα