lakis.makis Δημοσ. 8 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2010 έχω ένα παλιούτσικο συστηματάκι με Ρ4 στο οποίο έτρεχα 7αρια... και πήγαινε μια χαρά. κάποια στιγμή πάω να βάλω μια παλιά web cam, μου βγαζει κάποια μηνύματα ότι δεν μπορεί αν κάνει πρεβιού, πάω να κάνω μια επανεκκίνση κολλάει στο shutdown δηλαή ναι μεν έλεγε ότι κλείνει αλλά δεν έκλεινε, το κλείνω από το κουμπί κι έκτοτε ανοίγουν μεν όλα στον υπολογιστή (δηλαδ fan cpu, fan συστήματος, fan gpu) αλλά δεν μπαίνειο καθόλου στο bios. τα κλασικά, bios reset αλλαγή gpu τα έκνα καμία ιδέα κανείς ???? κι επειδή αυτό μου το κάνουν άλλες 2 μητρικέ, δηλαδή να πε΄ρνουν ρεύμα τα πάντα αλλά να μην μπαίνουν καν στο βιος μήπως έχει κανείς καμία πρόταση τι να κοιτάξω ?
TheELF Δημοσ. 8 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2010 Αν έχοντας πάνω την webcam αρχίζουν τέτοια κολλήματα,τότε μάλλον βραχυκυκλώνει η webcam(η θήρα USB),αν είναι καμια φτηνή πάρε καινούργια.
lakis.makis Δημοσ. 9 Ιουλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουλίου 2010 elf, την έβγαλα την weba cam αλλά μετά ο υπολογιστής δεν ξαναάνοιξε.. δεν μπαίνει βιος
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.