Devourer Δημοσ. 8 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2010 Παιδιά μόλις παρουσιάστηκε πρόβλημα στο μπάνιο μου και θέλω τη βοήθειά σας! Επειδή βλέπω χοντρή ζημιά (μάλλον δεν θα παίξει απλό "μερεμέτι") ξέρετε καμία εταιρεία του στυλ "τεχνική ασφάλεια" που να έχει υπαλλήλους υδραυλικούς μπας και μου βγει καλή τιμή;Ή κάτι κοντά σε αυτό;
kfyros Δημοσ. 9 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2010 Αυτοί συνήθως είναι οι πιο ακριβοί.. Γιατί πρέπει να βγάλει και ο μάστορας, και η εταιρία που στον στέλνει.. Βρες κανένα Συνεταιρισμό υδραυλικών (ΣΕΥΔΑΠ - ΣΕΥΛΕ ή κάπως έτσι κλπ.) να σου δώσουν τηλέφωνα και διευθύνσεις επαγγελματία υδραυλικού στην περιοχή σου.. Για να μπορείς και να τον βρεις και αν σου κάνει κακή επισκευή, αλλά και για να στηρίξεις τους επαγγελματίες της περιοχής σου.. Να πάρεις και απόδειξη που να γράφει αναλυτικά τις εργασίες, γιατί σου παρέχει εγγύηση (νομίζω πενταετή) για τις επισκευές ειδικά σε σωληνώσεις - δίκτυα.. Και ας πληρώσεις και κάτι παραπάνω..
xpapias Δημοσ. 9 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2010 Υπήρχε και κάποιο site που έβγαζες φωτογραφίες τη βλάβη και έδινες μια περιγραφή, και δεχόσουν προσφορές από επαγγελματίες. Το κάθε μέλος που σου κάνει μια προσφορά έχει αξιολογηθεί προηγουμένως με βάση προηγούμενες δουλειές του. Δυστυχώς μου διαφεύγει το Url
RottenLungs Δημοσ. 9 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2010 Τυχαίνει να ξέρω δύο τύπους. Αν μου πείς σε ποια περιοχή μένεις, μπορώ να ρωτήσω αν εξυπηρετούν εκεί και να σου στείλω τηλέφωνο σε π.μ. (Εγγύηση, καλό παλικάρι - φιλαράκι μου είναι αλλα ο πατέρας του έχει το μαγαζί)
Devourer Δημοσ. 9 Ιουλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουλίου 2010 Παίδες όλα ΟΚ βρήκα τεχνικό κι έκανε καλή δουλειά! Σας ευχαριστώ όλους και καλή μας μέρα!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.