LeoNaXe Δημοσ. 8 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2010 ρε μάγκες κάπου κάπου κατεβάζω απο rapidshare και δεν έχω λογαριασμό και είναι σπαστικό να περιμένω μετά απο κάθε αρχείο 15 λεπτά γα να κατεβάσει το επόμενο, πιο προγραμματάκη είναι καλό που φορτώνεις τα λινκ και αυτό κάνει σωστά την δουλειά του. έχω βρει διάφορα προγράμματα αλλά συνέχεια σε αναμονή με βάζει και δεν κατεβάζει τίποτα
isay Δημοσ. 8 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2010 δοκίμασε το freerapid και το Jdownloader. Από εκεί και πέρα αν δεν είσαι ικανοποιημένος, πληρώνεις συνδρομή freerapid: http://wordrider.net/freerapid/
LeoNaXe Δημοσ. 8 Ιουλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουλίου 2010 ποιό απο τα 2 που προτείνεις κατα την άποψή σου είναι καλύτερο?
isay Δημοσ. 8 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2010 Για τη δουλειά που θες, θεωρώ το πρώτο ως το καλύτερο
LeoNaXe Δημοσ. 8 Ιουλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουλίου 2010 το Jdownloader δεν μου έκανε την δουλιά, τώρα δοκιμάζω το άλλο
LeoNaXe Δημοσ. 8 Ιουλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουλίου 2010 το πρώτο μου έκανε πολύ καλα την δουλειά, σας ευχαριστώ πολύ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.