Προς το περιεχόμενο

Απορία για βάση laptop

Jimbo13fe

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εχω αυτη την βαση και οταν αφησα το φορητο 20 λεπτα πανω της ο δισκος βασει του προγραμματος HDD SENTIEL επαισε απο τους 37 στους 28

τυχαιο; δεν νομιζω

Δημοσ.
Καλησπέρα σε όλους και σε όλες!!!

Αγόρασα σημερα το πρωι μια βαση με εναν μεγαλο,τεραστιο για την ακριβεια, ανεμιστηρα. Η βαση αυτη ειναι η Enermax Aeolus. Όμως, παρολο που την εχω συνδεσει κανονικα, βλεπω πως η ροη αερα ειναι μικρη, με αποτελεσμα να μην βλεπω καμια διαφορα στο Dell Studio XPS 1647 μου. Ετσι, παρολο που την αλλαξα υστερα απο εντονη συζητηση με τον πωλητη, παλι δεν βλεπω διαφορα. Οποτε, θα ηθελα να μου πει καποιος που ξερει εαν οντως δεν ειναι πολυ αποδοτικη ως βαση, ή εαν εγω δεν κανω κατι σωστα, γιατι με βλεπω αυριο πρωι πρωι παλι στο μαγαζι του ΠΛΑΙΣΙΟ να διαπλικτιζομαι με τον πωλητη για να μου το ξαναλλαξει, μονο που αυτη τη φορα θα παρω κατι αλλο.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων,

Δημήτρης

εμενα ενας φιλος που δουλευε πλαισιο,μου ειχε πει να μην την παρω την συγκεκριμενη,κανει απλα φασαρια και εχει και μπλε φωτακια,αλλα καθολου ουσια.και ηταν και πανακριβη

παντως παλιοτερα,οταν ειχα παρει μια βαση τουρμπο εξ, βγηκε εντελως σαπια,τους την πηγα πισω,ειπα πως δεν ειναι καθολου αποδοτικη και μου επεστρεψαν πισω τα χρηματα μου. κανε το ιδιο

Δημοσ.

παιδια η συγκεκριμενη βαση ειναι απο τισ καλες,απλα παιζει ρολο και το καθε λαπτοπ πως εχει τις γριλιες απο κατω,πχ σε ενα acer ferrari που εχω ειδα διαφορα 5 βαθμους,σε ενα thinkpad δεν ειδα τιποτα,γενικα πανω απο 5-7 βαθμους δυσκολα να δεις διαφορα

Δημοσ.
Καλησπέρα σε όλους και σε όλες!!!

Αγόρασα σημερα το πρωι μια βαση με εναν μεγαλο,τεραστιο για την ακριβεια, ανεμιστηρα. Η βαση αυτη ειναι η Enermax Aeolus. Όμως, παρολο που την εχω συνδεσει κανονικα, βλεπω πως η ροη αερα ειναι μικρη, με αποτελεσμα να μην βλεπω καμια διαφορα στο Dell Studio XPS 1647 μου. Ετσι, παρολο που την αλλαξα υστερα απο εντονη συζητηση με τον πωλητη, παλι δεν βλεπω διαφορα. Οποτε, θα ηθελα να μου πει καποιος που ξερει εαν οντως δεν ειναι πολυ αποδοτικη ως βαση, ή εαν εγω δεν κανω κατι σωστα, γιατι με βλεπω αυριο πρωι πρωι παλι στο μαγαζι του ΠΛΑΙΣΙΟ να διαπλικτιζομαι με τον πωλητη για να μου το ξαναλλαξει, μονο που αυτη τη φορα θα παρω κατι αλλο.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων,

Δημήτρης

μια ερωτηση θα κανω.πως τροφοδοτηται(με usb)?

Y.Γ. οι βασεις κανουν αρκετη δουλεια!Μονο και μονο οτι σου διατιρουν το περιβαλλον κατω απο το λαπτοπ δροσερο ειναι ενα πολυ καλος λογος να "πεταξεις" καποια λεφτα γι'αυτο!

Δημοσ.

1) H Βαση ειναι μετρια, ο ανεμιστηρας δεν ειναι απο τους καλους και ο σχεδιασμος δεν επιτρεπει μεγαλη ροη αερα. Σαν ποιοτητα ομως ειναι καλη.

2) Κανενα φορητο δεν ειναι ιδιο με καποιο αλλο, αλλου εχει τις τρυπες εξοδου/εισουδου αερα το καθενα οπως και αλλου εχουν τα εκαστοτε εξαρτηματα.

3) Μια καλη βαση μπορει να κοψει ακομα και 15 βαθμους απο την θερμοκρασια ενος φορητου, πρεπει ομως να ειναι η ιδανικη για εκεινο με βαση οσα ειπα στο 2.

4) Ο λογος που αρχικα βγηκαν οι βασεις δεν ηταν για μειωση θερμοκρασιας στο εσωτερικο αλλα μειωση θερμοκρασιας στο εξωτερικο καθως και το να σου δινουν την δυνατοτητα να εχεις το φορητο ειτε στα γονατα σου χωρις να καιγεσαι ειτε στο κρεβατι πανω στα σκεπασματα χωρις να κοβεται εντελως ο αερας προς και απο το φορητο.

Δημοσ.

Τελικά πήγα σήμερα το μεσημέρι και την άλλαξα, και πήρα μια ωραιοτατατη θήκη για τον υπολογιστή, αφού η βάση της BELKIN που είχα ήδη δουλεύει πολύ καλύτερα από την "απάτη" αυτή.

Σας ευκαριστω όλους και ολες για τις απαντήσεις σας

Δημοσ.

εγω εχω αυτον

http://www.testfreaks.com/blog/review/nzxt-cryo-lx-aluminum-notebook-cooler/

τον ειχα φερει απο αμερικη και οταν τον δοκιμασα πρωτη φορα με το usb νομισα οτι ηταν χαλασμενο!πολυ χαμηλη η ροη και η δυναμη του αερα που εβγεναι απ'αυτον!

ομως τελικα τα 3x120mm funs που εχει με 5βολτ που περνει απο το usb ηταν φυσικο να μην μπορουν αποδωσουν οπως πρεπει!

οταν το ενωσα με ανταπτερ στα 9βολτ και 12βολτ η διαφορα σε δυναμη ροης του αερα ηταν τεραστια!

Δημοσ.

Λοιπόν παιδιά ασχετος με βάσεις αγόρασα μία με 2 ανεμηστηράκια και απο περιέργεια έβαλα το hard disc sentinel. Αρχική θερμακρασια 45 βαθμοί Κελσίου ενώ μετά από 20-30 λεπτά 38 βαθμοί.

Άσχετο αλλα ισχύει: Μόλις έβαλα aircondition μετά έπεσε στους 32 βαθμούς χιχιχι:lol::lol:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...