Jimbo13fe Δημοσ. 8 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2010 Καλησπέρα σε όλους και σε όλες!!! Αγόρασα σημερα το πρωι μια βαση με εναν μεγαλο,τεραστιο για την ακριβεια, ανεμιστηρα. Η βαση αυτη ειναι η Enermax Aeolus. Όμως, παρολο που την εχω συνδεσει κανονικα, βλεπω πως η ροη αερα ειναι μικρη, με αποτελεσμα να μην βλεπω καμια διαφορα στο Dell Studio XPS 1647 μου. Ετσι, παρολο που την αλλαξα υστερα απο εντονη συζητηση με τον πωλητη, παλι δεν βλεπω διαφορα. Οποτε, θα ηθελα να μου πει καποιος που ξερει εαν οντως δεν ειναι πολυ αποδοτικη ως βαση, ή εαν εγω δεν κανω κατι σωστα, γιατι με βλεπω αυριο πρωι πρωι παλι στο μαγαζι του ΠΛΑΙΣΙΟ να διαπλικτιζομαι με τον πωλητη για να μου το ξαναλλαξει, μονο που αυτη τη φορα θα παρω κατι αλλο. Ευχαριστώ εκ των προτέρων, Δημήτρης
touristas1985 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2010 οι βασεις γενικα δεν εχουν μεγαλη ροη αερα...δεν ειναι ανεμιστηρες δωματιου ξερεις
Jimbo13fe Δημοσ. 8 Ιουλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουλίου 2010 χαχαχα, το ξερω, αλλα το θεμα ειναι οτι δεν βλεπω καμια διαφορα στη θερμοκρασια του PC ---------- Προσθήκη στις 18:47 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 18:43 ---------- Ομως βλεπω στο internet σε reviews και τετοια οτι εχουν μεγαλη σχετικα ελλατωση στη θερμοκρασια των εκαστωτε laptops, ενω στο δικο μου δεν γινεται τιποτα
touristas1985 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2010 κοιτα να δεις...αυτο ειναι πολυ σχετικο...τις περισσοτερες φορες η ελλατωση ειναι παρα πολυ μικρη απο 1-6 βαθμους κυριως αναλογα το λαπτοπ
gilardino Δημοσ. 8 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2010 λεφτα για πεταμα οι βασεις λαπτοπ...ειδικα τωρα το καλοκαιρι σιγα μη δεις διαφορα...
rigo0sotirhs Δημοσ. 8 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2010 Φίλε οι στροφες της βάσης σου θα δείς οτι ειναι κατο του μεσου ορου (1500) που ειναι οι λιγοτερες που εχω δει εως τώρα. μην περιμενεις βελτιωση. Πάλι καλα που ειναι απο αλουμινιο και θα περνει αέρα.
panos_saxo Δημοσ. 8 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2010 Εχω ανοιξει και εγω ενα ποστ με την ιδια περιπου ερωτηση. Αν κανει δηλαδη δουλεια μια βαση και αν ναι ποια να προτιμησω. Εσεις δηλαδη πιστευετε οτι δεν κανει τιποτα και δεν αξιζει τα λεφτα η υπαρχει περιπτωση να πεσει η θερμοκρασια?
gilardino Δημοσ. 8 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2010 αν το χεις καιρο το λαπτοπ καλυτερα ανοιξτο και καθαρισε το απ τη σκονη που θα χει μαζευτει...καλυτερα αποτελεσματα θα παρεις...
touristas1985 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2010 Φίλε οι στροφες της βάσης σου θα δείς οτι ειναι κατο του μεσου ορου (1500) που ειναι οι λιγοτερες που εχω δει εως τώρα. μην περιμενεις βελτιωση. Πάλι καλα που ειναι απο αλουμινιο και θα περνει αέρα. συγκρινεις βασεις με μικρους ανεμιστηρες με βαση με 1 μεγαλο...δε γινεται ο ανεμιστηρας που ειναι 200αρις να εχει ιδιες στροφες με 70-80αρι!!! η συγκεκριμενη βαση ειναι οτι καλυτερο κυκλοφορει...
Jimbo13fe Δημοσ. 8 Ιουλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουλίου 2010 Οχι φιλε μου καινουργιο ειναι, απλως νομιζα οτι οι βασεις κανουν δουλεια, μη θελοντας να δουλευω το καινουργιο μου laptop σε υψηλες θερμοκρασιες. Όμως, αφου από ό,τι καταλαβα ειναι απατη, τοτε θα την γυρισω αυριο πρωι πισω, ακομα και εαν πρεπει να ξαναμιλησω παλι εντονα με τον ξερολα πωλητη. Σας ςυχαριστω όλους για τις απαντησεις σας
rigo0sotirhs Δημοσ. 8 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2010 συγκρινεις βασεις με μικρους ανεμιστηρες με βαση με 1 μεγαλο...δε γινεται ο ανεμιστηρας που ειναι 200αρις να εχει ιδιες στροφες με 70-80αρι!!! η συγκεκριμενη βαση ειναι οτι καλυτερο κυκλοφορει... ποιος ειπε οτι οι μεγαλοι ανεμιστηρες προοθουν την ιδια ποσοτιτα αερα στον ιδιο χρονο με τους μικρούς και μαλιστα σε σιγκεκριμενα σιμι; καλος ο μεγαλος αλλα μονο ως βαση
touristas1985 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2010 μην παρεξηγηθεις αλλα στη συγκεκριμενη περιπτωση ο ξερολας εισαι εισαι!Τι λαθος δηλαδη εκανε ο πωλητης?Πηγες να παρεις μια βαση και σου πουλησε μια απο τις καλυτερες βασεις που κυκλοφορουν! Ειναι η μονη βαση που θα δεις αποτελεσματα και πιο κρυο υπολογιστη αλλα οι βασεις θαυματα δε κανουν μια βοηθεια ειναι απλη... Δεν μας λες ομως τι εννοεις υψηλες θερμοκρασιες...πως μετρας τις θερμοκρασιες τιποτα.... @rigo0sotirhs δε καταλαβα τι ειπες καθολου!ο μεγαλος ανεμιστηρας εχει πολυ λιγοτερες στροφες γιατι απλα ειναι ΜΕΓΑΛΟΣ! Η ροη αερα της συγκεκριμενης βασης ειναι πολυ μεγαλη συγκριτικα με βασεις με 1,2,3 κτλ ανεμιστηρες
panos_saxo Δημοσ. 8 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2010 αν το χεις καιρο το λαπτοπ καλυτερα ανοιξτο και καθαρισε το απ τη σκονη που θα χει μαζευτει...καλυτερα αποτελεσματα θα παρεις... το εχω κανει αυτο και εχει πεσει τουλαχιστον 10 - 15 βαθμους αφου ειχε μαζεψει ολοκληρες τουφες μεσα , αλλα και παλι ειναι πολυ υψηλες. πριν το καθαρισμο βαρουσε χαλαρα 100 βαθμους και τωρα με τη ζεστη φτανει ευκολα τους 85
Jimbo13fe Δημοσ. 8 Ιουλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουλίου 2010 Φιλε μου touristas1985, χαρακτηριζω τον πωλητη ως ξερολα, καθως ενω με το παιδι απο το service μιλησαμε μια χαρα, και αφου και ο ιδιος δοκιμασε εαν δουλευει σωστα, του ειπα εαν γινεται να το αλλαξω και να μου δωσουν ενα αλλο. Αυτος, μετα χαρας συμφωνησε, και μου ειπε να απεθυνθω στον πωλητη για το πως θα γινει η αλλαγη. Οταν ομως μιλησα στον πωλητη, αυτος αρχισε να μου λεει πως αλλαγες σε ανοιγμενες συσκευασιες δεν γινονται, και αλλα τετοια, ωσπου του ειπα πως πληρωσα 50 ευρω για ενα μηχανημα για να κανω τη δουλεια μου, και θελω να την κανω. Μετα μου ειπε με υφος εαν θελω να το συνδεσει σε ενα PC απο τα εκθεματα για να μου δειξει οτι δουλευει, και παρολο που συμφωνησα, αυτος εκανε τον ψοφιο κοριο. Και υστερα απο εναν εντονο διαλογο, τελικα ως δια μαγειας μπορεσε να κανει αλλαγη σε ανοιγμενη συσκευασια. Εν πασει περιπτωσει, αυτο που με εκνευρισε, ειναι πως ενω εγω του μιλησα με το σις και με το σας, αυτος μου μιλαγε διαρκως με υφος, με αποτελεσμα να με κανει να ''πεισμωσω''. P.S: Τις θερμοκρασιες τις μετραω με ενα προγραμμα που λεγεται CPUID Hardware Monitor, και υψηλες θερμοκρασιες θεωρω τους 81 βαθμους που πιανει με ορισμενα παιχνιδια, οπως l4d2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.