Προς το περιεχόμενο

Crossfire προβλημα, χωρις αναλογικο σημα σε fullscreen gaming!?

mytie

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα, έχω ένα crossfire 4770 setup ( core 2 duo 3.00GHz 4Gb DDR3 P5Q3 Windows 7 Ultimate) και το πρόβλημά μου είναι πως κάθε φορά που τρέχω ένα παιχνίδι χάνω το αναλογικό σήμα και η οθόνη μαυρίζει ( σύνδεση DVI-to-VGA) . Αν πατήσω alt+enter κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού (λειτουργία παραθύρου), το σήμα επανέρχεται! . Αν συνδέσω ψηφιακά την κάρτα ( DVI-to-HDMI ) το σήμα είναι εντάξει και μπορώ να παίξω τόσο σε fullscreen όσο και windowed. Αν απενεργοποιήσω το crossfire από το Catalyst λαμβάνω επίσης και τα δύο σήματα χωρίς πρόβλημα. Δηλαδη η μαύρη οθόνη προκύπτει όταν ξεκινάω παιχνίδι σε fullscreen και έχω συνδέσει το LCD TV Monitor ( LG M2794D ) αναλογικά με τις δυο κάρτες να δουλεύουν ταυτόχρονα. Έχω δοκιμάσει Catalyst απο 10.2 μέχρι 10.6 και ;έχω εγκαταστήσει τα Ati profiles για crossfire χωρίς αποτέλεσμα. Παρακαλώ για τη βοήθειά σας... Ευχαριστώ προκαταβολικά.

Δημοσ.

Μεσα απο CCC εχω refresh rate 60Hz και δεν μπορω να το αλλαξω , οταν το βάλω 59 μου το γυρναει μονο του στο 60. Τα windows κλασικα 59Hz ( γνωστο θεμα των seven ) κι αυτο χωρις να μπορω να το αλλαξω. Αν μπορεις εξηγησε λιγο το force γιατι δεν το πιασα...

Δημοσ.

Δοκιμασα με 50 59 και 60 Hz χωρις επιτυχια.. οποιαδηποτε αλλη προταση δεκτη. Ευχαριστω πάντως

Δημοσ.

Θα υποθέσω ότι έβαλες τα σωστά Hz για την ζητούμενη (full screen) ανάλυση... οπότε ξεμένω από έμπνευση... αν είχες πρόσβαση σε κάποια άλλη οθόνη με dsub-15 και έπαιζε κανονικά - θα κατηγορούσα την 2794 για ιδιοτροπία και θα σου έλεγα να τσεκάρεις μπας και παίζει κανένα firmware update :/

Δημοσ.

Το θεμα ειναι οτι με μια μονο καρτα ενεργοποιημενη (unchecked crossfireX απο το catalyst ) δεν εχω κανενα προβλημα οποτε μαλλον το ccc τρωει το φταιξιμο. Συνεδεσα τωρα 2 μονιτορ ταυτοχρονα και τα 2 με VGA και μου το ξαναεμφανισε το προβλημα.ΑΛΛΑ! παιζοντας με το catalyst νομιζω εθεσα primary screen την LG και το προβλημα λυθηκε! Στο desktops & displays εμφανιζει 2 οθονες διπλα διπλα, απλως εκανα drag &drop και τους αλλαξα θεση! (απο αριστερα τη Νο2 π.χ την εβαλα δεξια) Δεν εχω δοκιμασει HDMI ακομα αλλα τουλαχιστον ετσι δουλευω ρολοι.Ευχαριστω για το ενδιαφερον!

Δημοσ.

Συνηθως εχω συνδεδεμενη την οθονη και με d-sub και με HDMI , το θεμα ειναι οτι το desktop φαινεται πολυ πιο καλα με το d-sub , οποτε αλλαζω σε HDMI για να δω ταινιες η να παιξω κανενα παιχνιδι.

Δημοσ.

Δεν ειναι θεμα οθονης, οχι οτι ειναι η καλυτερη που κυκλοφορει αλλα το προβλημα ειναι γνωστο και δεν ειναι σπανιο, απ οτι ειδα στο google. Το ιδιο ισχυει και στη sony του κολλητου μου , σχεδον τριπλασιας τιμης απο τη δικη μου.

• Super Moderators
Δημοσ.

η Sony του κολλητού σου είναι τηλεόραση να φανταστώ γιατί δεν βγάζει εδώ και κάμποσα χρόνια οθόνες...

οι κατασκευαστές γενικότερα έχουν εγκαταλείψει το d-sub και καλά κάνουν imho, να δούμε πότε θα φύγει επιτέλους από τα φτηνά μοντέλα φορητών & netbooks...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...