Προς το περιεχόμενο

Πάει το τροφοδοτικό πάμε για καινούργιο

dkmaster

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά το Thermaltake που είχα τελείωσε τελικά σταμάτησε να ανοίγει το pc. πείτε μου κάποιο καλό τροφοδοτικό για τα ακόλουθα:

C2D 8400 3.00Ghz

4gb ddr2 1000Mhz

Ati 5770

2x 320 sata hdd

1x320 IDE Hdd

5 ανεμιστήρες 120άριδες

Asus P5K-C μητρική

1χdvdrw, 1xdvd-rom

3 usb σκληρούς.

Δημοσ.

Δυστυχώς δεν έχει εγγύηση πλέον. Ήταν 3 χρόνια και το έχω 4. Ξέρει κανείς το 4-pin connector της μητρικής πόσο μακρύ είναι; Γιατί το τροφοδοτικό θα μπει κάτω στο κουτί και πρέπει να περάσει πίσω από την mb.

Δημοσ.

Eσκασε και σε μενα το Tagan-tgs530 που χρησιμοποιουσα τα τελευταια 3+ χρονια.Το συστημα μου ειναι αρκετα παλιο και εχει ως εξης

[email protected] Northwood (478)

Asus p4p800se Mobo

6600gt 128 AGP

2x SATA Hd & 1 ATA 7200

2x DVDRW

Soundblaster Audigy EX

To θεμα εχει ως εξης.Το tagan το χα πληρωσει γυρω στα 110ε τοτε θυμαμαι, με σκοπο να χρησιμοποιηθει σε επομενο συστημα.Η αναβαθμιση δεν εγινε ποτε, αλλα ισως γινει κατα τα Χριστουγεννα.Γενικα δεν βιαζομαι μιας και μονο hd mkvs παιζει το pc (oριακα λογω καρτας gfx).

Δεν θελω να δωσω πανω απο 60ε max, πχ αυτο διαβασα οτι ειναι πολυ καλο

http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/PSU/Corsair-400W-CMPSU-400CXEU.htm

Με την παραπανω συνθεση μου θα ειναι οκ τα 400w? Σε περιπτωση upgrade σε i5 με 5770 για παραδειγμα, θα αντεχε?Εψαξα γενικα ολη μερα σε sites, αλλα ολα τα reviews φθηνοτερων του corsair καπου κολανε...

Καθε προταση ευπροσδεκτη.

Δημοσ.

απο οτι βλεπω skroutz, το εχει στο computershop 85ε, αλλα δεν ειναι Αθηνα και θελει +5ε για κουριερ.Tουλαχιστον το εβαλα και ξεμπερδεψα. 3μερες δουλευα amd duron @800 ,192ram , 15gb hd :)

Δημοσ.

Το έχει και το pc1 στα 77€ αν και δε φαίνεται να είναι άμεσα διαθέσιμο, όπως και στο computershop άλλωστε.

Τέλος πάντων, δε χάλασε κι ο κόσμος..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...