Προς το περιεχόμενο

πρόβλημα με spin up σε σκληρό δισκό seagate!!

sintalkas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά πήρα πριν κατί μήνες ενά σκληρό δίσκο 500 γιγα από τον κωτσόβολο ,τον είχε σε προσφορά 30 ευρώ μολίς ισώς επειδή είχε στραπατσαρισμένο κουτί ,ο δίσκος είναι αυτός

http://www.multirama.gr/products/product?pid=0360781&catid=020801

με του που τον εβάλα να αντιγράψω κάτι εκάνε κατί περίεργους ήχους και απέτυχε η αντιγραφή και η υγεία του στο hdd sentinel πηγέ στο 97% ο δίσκος πάντως ήταν ολοκαίνουριος χώρις καθόλου να τον εχεί χρησιμοποιήσει κανένας ,τεσ πα δεν το ξάνακανε ποτέ αυτό το πρόβλημα αλλά η υγεία του συνεχώς πέφτει αυτή τη στιγμή είναι στο 91% το προβλήμα συμφώνα με το hdd sentinel είναι οτί ο δισκός εχεί προβληματικό σπιν απ ορίστε και η περιγραφή του προβλήματος:

Problems occurred during the spin up of the disk. This can be caused by the disk itself or huge power load (weak power supply).

At this point, warranty replacement of the disk is not yet possible, only if the health drops further.

It is recommended to examine the log of the disk regularly. All new problems found will be logged there.

No actions needed.

Εσείς τι λέτε να κάνω να τον επιστρέψω ή οχί και μιας και τον πήρα τόσο φτηνά λέτε να μου τον αντικαταστήσουνε.

Δημοσ.

περαστικα σου.Γνωμη μου ειναι να τους τον πας αν και δεν θα βγει ακρη.εχω τον ιδιο το πιο παλιο μοντελο(αυτο π ειναι καφε απ εξω και εχω φτασει 2 χρονια μετα 40% μονο με spin up)Εγω βεβαια ειχα και την προβληματικη σειρα 7200.11.

Στο θεμα μας,δεν νομιζω να στον αλλαξουν.Γιατι το λεω αυτο;

Σε μηχανημα φιλου με τον 7200.11 μεσα εχει 79% υγεια.Πηγε το μηχανημα να το δουν τεχνικος ειπε οτι τα προγραμματα αυτα ειναι αναξιοπιστα και μας εδειξε τα αποτελεσματα των διαγνωστικων της seagate(seaTools)που εβγαζαν τον δισκο κομπλε,περνωντας ολα τα τεστς.

edit:το μηχανημα ζητημα να ειχε δουλεψει 5 ωρες.Ολοκαινουριο δηλαδη

Δημοσ.

Έπρεπε να τον είχες πάει πίσω απο την πρώτη στιγμή που έιδες το πρόβλημα, αν έχεις την απόδειξη αγοράς και έχεις εγγύηση απο απο κωτσόβολο δοκίμασε να τον πάς πίσω αν και πιστεύω ειναι λίγο αργά τώρα και δεν θα βρείς άκρη.Δεν έχει σημασία αν ειναι 30 η 100 euro.

Δημοσ.

εχω κι εγω εναν τετοιο :-)

μα καλα ειναι συγουρα σωστα τα αποτελεσματα αυτον τον προγραμματων?

Δημοσ.

με ποιά προγράμματα μετράς την "υγεία" των δίσκων της seagate?

να υποθέσω ότι είναι μόνο για windows?

Δημοσ.

υπαρχουν και για mac αν δεν απατωμαι

---------- Προσθήκη στις 09:13 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 09:10 ----------

για mac εδω

για windows εδω

(αυτα ειναι για free agent)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...