Xpriens Δημοσ. 8 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2010 Καλησπέρα Mόλις τελείωσα πανελλήνιες και έχω το δίλημμά του τίτλου , πρέπει να περνάω σε όλα τα ΤΕΙ διοίκησής επιχειρήσεων που με ενδιαφέρουν άλλα σκέφτομαι και την επιλογή του κολεγίου και συγκεκριμένα αυτοί του κολεγίου http://www.city.academic.gr/ ποια είναι η άποψή σας για τα κολέγια , αν έχετε ακούσει κάτι για το συγκεκριμένο κολέγιο και τι θα επιλέγατε ? τα θετικά που βλέπω στο κολέγιο είναι : πτυχίο από το Sheffield της UK , ποιο σοβαρή αντιμετώπισή των μαθημάτων θα εκτιμούσα πολύ αν απαντούσε κάποιος με εμπειρία επι του θέματος Ευχάριστο πολύ για τις απαντήσεις σας !
Mika Δημοσ. 8 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2010 γιατι δεν πας στην Αγγλια να σπουδασεις; αν ο λογος ειναι οικονομικος οκ, αλλιως εγω αυτο θα εκανα στη θεση σου
Xpriens Δημοσ. 8 Ιουλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουλίου 2010 γιατι δεν πας στην Αγγλια να σπουδασεις; αν ο λογος ειναι οικονομικος οκ, αλλιως εγω αυτο θα εκανα στη θεση σου ο λόγος είναι και οικονομικός και ότι δεν ξέρω τέλια αγγλικά ώστε να μπορώ να σπουδάσω στην Αγγλία και δεν θέλω να χάσω χρόνο ώστε να κάτσω να μάθω και μετά να πάω .
klainmaingr Δημοσ. 8 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2010 Μπορεί να λέω μπαρούφες, αλλα σε αυτά τα παραρτήματα κολλεγίων που έχουμε στην ελλάδα, στα αγγλικά δεν γίνονται τα μαθήματα;
Xpriens Δημοσ. 8 Ιουλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουλίου 2010 Μπορεί να λέω μπαρούφες, αλλα σε αυτά τα παραρτήματα κολλεγίων που έχουμε στην ελλάδα, στα αγγλικά δεν γίνονται τα μαθήματα; Σκέφτομαι για τμήμα 2 χρονιά ελληνικά 2 αγγλικά έτσι 8α έχω χρόνο να μάθω τέλεια αγγλικά !
htps Δημοσ. 8 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2010 Πηγαινε στην Βουλγαρια.Πολυ πιο οικονομικα και ακαδημαικη και επαγγελματικη αναγνωριση στην Ελλαδα αρα δεν θα μπλεκεσαι με οσα θα μπλεχτεις με κολεγιο για το θεμα αναγνωρισης Εγω το εχω παρει χαμπαρι κ το λεω σε οσους φιλους εχω κ θετουν θεμα οικονομικο.Ζωη χαλαρη εκει.Η Σοφια ωραια πολη κ πρασινη και και μην εχει καμοια 10χιλιαδες Ελληνες φοιτητες εκει?Εχουν ακομα κ μπουζουκια,Ελληναδικα,Ελληνικες καφετερειες κτλ. Οι Βουλγαροι πολυ πραος λαος οπως μου εχουν πει...κ πολυ εμφανισημος λαος επισης
Xpriens Δημοσ. 8 Ιουλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουλίου 2010 Πηγαινε στην Βουλγαρια.Πολυ πιο οικονομικα και ακαδημαικη και επαγγελματικη αναγνωριση στην Ελλαδα αρα δεν θα μπλεκεσαι με οσα θα μπλεχτεις με κολεγιο για το θεμα αναγνωρισης Εγω το εχω παρει χαμπαρι κ το λεω σε οσους φιλους εχω κ θετουν θεμα οικονομικο.Ζωη χαλαρη εκει.Η Σοφια ωραια πολη κ πρασινη και και μην εχει καμοια 10χιλιαδες Ελληνες φοιτητες εκει?Εχουν ακομα κ μπουζουκια,Ελληναδικα,Ελληνικες καφετερειες κτλ. Οι Βουλγαροι πολυ πραος λαος οπως μου εχουν πει...κ πολυ εμφανισημος λαος επισης Δεν ενδιαφέρομαι για το δημόσιο και έτσι δεν με πολύ νοιαζει η αναγνώρισή του δημοσίου
DrLo Δημοσ. 8 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2010 Γιατί το πτυχίο του "Sheffield της UK" το έχεις σε πιο υπόληψη από το αυτό του ΤΕΙ Αθηνών πχ ?
guido Δημοσ. 8 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2010 Για πιο λόγο να επιλέξει κολέγιο ή Βουλγαρία από το ΤΕΙ; στο αρχικό Post αναφέρει πως στα θετικά το κολεγίου ειναι "πτυχίο από το Sheffield της UK " . Πέρα από το ότι ακούγεται ωραίο και ετσι , έχεις ψάξει και θεωρείται στην αγορα εργασίας στον τομέα της διοίκησης επιχειρήσεων ανώτερο απο ενα αντίστοιχο του ΤΕΙ ; Γενικά πιστεύεις οτι οταν βγεις στην αγορά εργασίας , στον ΗR που θα πέσεις θα ψαρώσει και θα πει ..ααα αυτός εχει πτυχιο από το σεφιελνττττ του γιουκει; Γιατί εγώ έχω την εντύπωση πως κάτι κολέγια όπως deere κτλ , θεωρούνται καλώς η κακώς " πάω πληρώνει ο μπαμπάς και παίρνω πτυχίο" εδιτ: με πρόλαβε ο DrLo
Xpriens Δημοσ. 8 Ιουλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουλίου 2010 Για πιο λόγο να επιλέξει κολέγιο ή Βουλγαρία από το ΤΕΙ; στο αρχικό Post αναφέρει πως στα θετικά το κολεγίου ειναι "πτυχίο από το Sheffield της UK " . Πέρα από το ότι ακούγεται ωραίο και ετσι , έχεις ψάξει και θεωρείται στην αγορα εργασίας στον τομέα της διοίκησης επιχειρήσεων ανώτερο απο ενα αντίστοιχο του ΤΕΙ ; εδιτ: με πρόλαβε ο DrLo Πιστεύω πως ένα πτυχίο από ένα πανεπιστήμιο που είναι στο top10 τον πανεπιστήμιον τις αγγλιας είναι ποιο αναγνωρίσιμο στην Ευρώπη από ένα ενός ελληνικού ΤΕΙ η έχω άδικο ?
The_Judas Δημοσ. 8 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2010 Με βάση την παγκόσμια αξιολόγηση είναι στο Νο 82 το πανεπιστήμιο του sheffield. Σίγουρα καλύτερο απ΄όλα τα Ελληνικά ΑΕΙ-ΤΕΙ. http://www.topuniversities.com/university-rankings/world-university-rankings/2009/results Τώρα για το εδώ παράρτημα δεν ξέρω και πολλά, γιατί στην Ελλάδα έχουμε την τάση να τα φέρνουμε όλα στα μέτρα μας... Πάντως, το ΤΕΙ διοίκησης επιχειρήσεων είναι καλό τμήμα. Αν σε ενδιαφέρει το αντικείμενο θα έλεγα να προχωρήσεις εκεί. Αλλωστε στην Ελλάδα πιο πολύ ρόλο παίζει η προϋπηρεσία ή το βύσμα παρά τα πτυχία. Αν πάλι σε ενδιαφέρει κάποιο άλλο αντικείμενο σπουδών μπορείς να δεις και για το κολέγιο.
guido Δημοσ. 8 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2010 Πιστεύω πως ένα πτυχίο από ένα πανεπιστήμιο που είναι στο top10 τον πανεπιστήμιον τις αγγλιας είναι ποιο αναγνωρίσιμο στην Ευρώπη από ένα ενός ελληνικού ΤΕΙ η έχω άδικο ? στην ευρώπη η στην ελλάδα; που ενδιαφέρεσαι να δουλέψεις μετά; εγώ δεν παίρνω θέση , απλά σου λέω τι ειναι αυτά που κατα την γνώμη μου πρέπει να κοιτάξεις και έχουν σημασία στην απόφαση σου αυτή.
Physics_Rulez Δημοσ. 8 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2010 Αφήστε την κατάταξη που έχει στην Αγγλία. Στην Ελλάδα το παράρτημα μπορεί να είναι από την πόλη έρχομαι...
guido Δημοσ. 8 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2010 Με βάση την παγκόσμια αξιολόγηση είναι στο Νο 82 το πανεπιστήμιο του sheffield. Σίγουρα καλύτερο απ΄όλα τα Ελληνικά ΑΕΙ-ΤΕΙ.http://www.topuniversities.com/university-rankings/world-university-rankings/2009/results . καλά ειναι αυτά , αλλά δεν κοιτάει κανεις τα χαρτιά. Οι ΗR ανθρωποι ειναι (υποθέτω) και επηρεάζονται απο το τι βλέπουν γύρω τους. π.χ εγώ έχω φίλους που έχουν τελειώσει κάποια ΤΕΙ και πραγματικά όπως τα άκουγα είχαν πραγματικά καλό επίπεδο σπουδών και γινόταν καλή δουλειά γενικά. Αντίθετα κάτι άλλοι που ταν σε κάτι deere κτλ ήταν , χωρίς να θέλω να γενικεύσω , του στυλ οκ βαριέμαι να δώσω πανελλήνιες καν , με έστειλε ο μπαμπας εκει να πάρω ενα γαμιοπτυχίο.
Xpriens Δημοσ. 8 Ιουλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουλίου 2010 ενδιαφέρομε γενικά για ένα κάλο πτυχίο και ίσος κάτσει να πάω εξωτερικό
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.