Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με όνομα Site

Neptous

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σε ένα δίκτυο με 4 Η/Υ η δύο μπαίνουν στην ιστοσελίδα του oade.gr ενώ οι άλλοι 2 μπένουν στο site μόνο με την ip της σελίδας δεν μπορούν να μπούν με το όνομα , σε άλλες ιστοσελίδες μπαίνουν κανονικά ?

Δημοσ.

Προφανώς στους δυο υπολογιστές υπάρχει κάποιο πρόβλημα με τα dns. Κοίταξε τις ρυθμίσεις σύνδεσης ή του browser για να δεις τι ρυθμίσεις του dns. Επίσης κοίταξε αν υπάρχει κάποιος proxy

Δημοσ.

έχω κοιτάξει DNS είναι όλα ok δεν υπάρχει proxy και το κουφό είναι ότι το πρόβλημα το παρουσιάζει μόνο σε μια σελίδα του oaed.gr

Δημοσ.

Τότε το μόνο που μπορώ να φανταστώ είναι ασυμβατότητα browser ή κάποιο antivirus-cookie manager. Κάνε καθαρισμό της cache, διαγραφή cookies, επανεκκίνηση browser και δοκίμασε πάλι. Δοκίμασες με άλλο browser;

Δημοσ.

Έχω δοκιμάσει με opera , firefox , internet explorer δεν λειτουργεί τίποτε υπήρχε antivirus το panda το έκανα απεγκατάσταση και έχω κάνει καθαρισμό Full ..

Δημοσ.

Στους 2 υπολογιστες που δεν μπορουν να δουν την σελιδα τι error δινουν οι browser; 404 Page not Found ή κατι άλλο;

Επισης τo error το δινουν κατευθείαν ή μετα απο 2-3";

Ανοινε command prompt και κάνε nslookup το site τοσο απο το ενα υπολογιστη που παιζει οσο και απο αυτο που δεν παιζει. Τι σου δινει;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...