mimidon Δημοσ. 8 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2010 Καλημέρα σε όλους, η δική μου απορία λοιπόν... Τα GPS της Garmin αξίζουν για την Ελληνική Αγορά; Έχουν αξιόπιστους χάρτες (Ελληνικούς, καθώς και Ευρωπαϊκούς), η τιμή τους σε σχέση με την υποστήριξη που παρέχουν; Ρωτάω, γιατί είχα μια παραγγελία σε GPS από εξωτερικό και ψάχνανε μόνο Garmin, με αποτέλεσμα να μου κάνει λίγο εντύπωση...
FFighter Δημοσ. 8 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2010 μια χαρα ειναι. πρεπει να ξερεις ομως οτι δε τρεχουν αλλα προγραμματα πλοηγησης .
mic2mic Δημοσ. 10 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2010 Βασικά η Garmin είναι μονόδρομος για ορισμένες χώρες, κυρίως Αφρικανικές. Εννοώ βέβαια το software της και όχι απαραίτητα το hardware.
mimidon Δημοσ. 10 Ιουλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουλίου 2010 Οπότε σε Ελλάδα καλό είναι να παραμένουμε σε MLS και άλλες αντίστοιχες εφαρμογές. Ευχαριστώ παιδία.
Επισκέπτης Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 To GARMIN ειναι πλεον το πιο ΑΞΙΟΠΙΣΤΟ gps για ελλαδα! Εχει καθε 3 μηνες αναβαθμιση και 98% χαρτογραφηση!!!!!!!! ΚΑΝΕΝΑ λαθος στην πλοηγηση και δικου τους συστημα χαρτογραφησης! δοκιμασμενο 100%. εχω δουλεψει ΟΛΑ τα συστηματα στην ελλαδα (λογο δουλειας) και αυτο ηταν το πιο αξιοπιστο!!! ΜΑΚΡΑΝ το καλυτερο!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.