vkvk Δημοσ. 8 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2010 Λοιπόν παιδιά έχω ένα πρόβλημα και χρειάζομαι τα "φώτα" σας!!! Πρίν λίγο καιρό αγόρασα ένα πληκτρολόγιο με υποδοχή usb και σήμερα που χρειάστηκε να μπώ bios δεν μπορούσα, γιατί απλά δεν έπαιρνε ρεύμα την ώρα που έπρεπε να πατήσω "Del". Δηλαδή αρχίζει να δουλεύει όταν φορτώνει το λειτουργικό, όχι πιο πρίν. Γνωρίζει κανείς ποιά είναι η επιλογή στα bios ώστε να δουλεύει με το που ανοίγω τον υπολογιστή; Η μητρική μου είναι η Abit AT8 32x... Ευχαριστώ προκαταβολικά!
kostasR1 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2010 αρκετά BIOS το αναφέρουν USB KEYBOARD SUPPORT - το κανεις ENABLED. κάποια άλλα το αναφέρουν USB LEGACY SUPPORT - το κανεις ENABLED.
vkvk Δημοσ. 8 Ιουλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουλίου 2010 Καταρχήν ευχαριστώ για την απάντηση! Τέτοιες επιλογές δεν έχω βρει... Μόνο στην κατηγορία OnChip PCI Device έχει την επιλογή: USB Keyboard Support via (OS ή Bios).
stm00192 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2010 Καταρχήν ευχαριστώ για την απάντηση! Τέτοιες επιλογές δεν έχω βρει... Μόνο στην κατηγορία OnChip PCI Device έχει την επιλογή: USB Keyboard Support via (OS ή Bios). Εκεί είσαι... βάλε via Bios!
vkvk Δημοσ. 8 Ιουλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουλίου 2010 Θα με τρελάνει το pc!!! Χθες μέχρι τις 4 παιδευόμουνα και το είχα βάλει και στην επιλογή bios και δεν δούλευε.. τώρα που το ξαναέκανα όλα οκ!!! Ευχαριστώ παιδιά για τις άμεσες απαντήσεις!
medgio01 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2010 Επειδη εχω κι εγω το ιδιο προβλημα,αλλα ειμαι αρκετα ασχετος με bios μπορεις να περιγραψεις λιγο πιο αναλυτικα τα βηματα?
vkvk Δημοσ. 8 Ιουλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουλίου 2010 Στα δικά μου bios έχει μια κατηγορία "Integrated Peripherals". Μπαίνω εκεί και μετα επέλεξα "OnChip Pci Device". Εκεί είχε 5 επιλογές απο τις οποίες οι 2 ήταν: USB Keyboard Support via (OS ή bios *επέλεγα εγώ τι ήθελα και η επιλογή μου είναι bios*) και USB Mouse Support via (OS ή bios) όπου πάλι επέλεξα bios. Αυτά έκανα και δούλεψε....
medgio01 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2010 Στα δικά μου bios έχει μια κατηγορία "Integrated Peripherals". Μπαίνω εκεί και μετα επέλεξα "OnChip Pci Device". Εκεί είχε 5 επιλογές απο τις οποίες οι 2 ήταν: USB Keyboard Support via (OS ή bios *επέλεγα εγώ τι ήθελα και η επιλογή μου είναι bios*) και USB Mouse Support via (OS ή bios) όπου πάλι επέλεξα bios. Αυτά έκανα και δούλεψε.... Ευχαριστω!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.