achisael Δημοσ. 8 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2010 Καλωσηρθα λοιπον το πρωτο μου θεμα.... Σκεφτομαι να παρω αυτο εδω http://www.jaga.gr/?q=node/674 αλλα δεν το βρισκω πουθενα.. εστειλα mail αλλα τιποτα .. ακομα περιμενω.. αν ξερει καποιος... Απλα με ενθουσιασε που εχει ψηφιακο δεκτη.... και γενικα καποιο κινητο με τετοιο δεκτη? ΚΑΙ γενικα τωρα για να δουμε tv πρεπει να εχουμε κινητο με ψηφιακο δεκτη μονο ε? ευχαριστω και θα περιμενω τις απαντησεις σας.... :mrgreen:
isay Δημοσ. 8 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2010 Γενική παρατήρηση (όχι μόνο για τα jaga): Το ότι ένα κινητό έχει δέκτη τηλεόρασης (ψηφιακό ή αναλογικό), δεν το κάνει αυτόματα καλύτερο από άλλα κινητά. Προσωπικά δεν θα αγόραζα ποτέ κινέζικο κινητό (του στυλ 2 sim, TV, κλπ) για πάρα πολλούς λόγους. Για το jaga: Τα jaga είναι «επώνυμα» ανώνυμα κινέζικα κινητά. Ουσιαστικά ο εισαγωγέας αγοράζει τα ίδια κινητά και απλά βάζει το brand jaga. Θα σου πρότεινα ΠΡΙΝ το αγοράσεις, να βρεις τρόπο να το δοκιμάσεις και ειδικά να δοκιμάσεις την ψηφιακή τηλεόραση.
Super Moderators billdanos Δημοσ. 8 Ιουλίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 8 Ιουλίου 2010 Καλωσηρθα λοιπον το πρωτο μου θεμα.... Σκεφτομαι να παρω αυτο εδω http://www.jaga.gr/?q=node/674 αλλα δεν το βρισκω πουθενα.. εστειλα mail αλλα τιποτα .. ακομα περιμενω.. αν ξερει καποιος... Απλα με ενθουσιασε που εχει ψηφιακο δεκτη.... και γενικα καποιο κινητο με τετοιο δεκτη? ΚΑΙ γενικα τωρα για να δουμε tv πρεπει να εχουμε κινητο με ψηφιακο δεκτη μονο ε? ευχαριστω και θα περιμενω τις απαντησεις σας.... :mrgreen: Να προετοιμαστείς ψυχολογικά για αυτό το τηλέφωνο γιατί θέλει γερά νεύρα και υπομονή ώστε να το χειριστείς! Δεν μπορείς να φανταστείς πόσο προσπάθησαν για να το κάνουν τόσο ελεϊνό στη χρήση!
achisael Δημοσ. 8 Ιουλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουλίου 2010 Να προετοιμαστείς ψυχολογικά για αυτό το τηλέφωνο γιατί θέλει γερά νεύρα και υπομονή ώστε να το χειριστείς! Δεν μπορείς να φανταστείς πόσο προσπάθησαν για να το κάνουν τόσο ελεϊνό στη χρήση! το εχεις? και ειναι ''μαπα'' ??? δεν ειμαι σιγουρος αν θα το παρω... γιατι αν τα αναλογικα καναλια καταργηθουν σε 2 χρονια δεν με νοιαζει θα παρω ενα απο τα ααλλα...
Super Moderators billdanos Δημοσ. 8 Ιουλίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 8 Ιουλίου 2010 το εχεις? και ειναι ''μαπα'' ???δεν ειμαι σιγουρος αν θα το παρω... γιατι αν τα αναλογικα καναλια καταργηθουν σε 2 χρονια δεν με νοιαζει θα παρω ενα απο τα ααλλα... Είχε περάσει από τα χέρια μου το αντίστοιχο μοντέλο με τον αναλογικό δέκτη αλλά άντεξα θυμάμαι ...5-20 λεπτά! Σε όλα αυτά τα κινέζικα κινητά το μενού είναι ίδιο και φυσικά java...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.