Προς το περιεχόμενο

Προβλημα με Destinator 4800A

mavras

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μολις εχθες αγορασα απο το MediaMarkt το Destinator 4800A

Εφτασα στο σπιτι και οταν ανοιξα το κουτι ειδα οτι πανω στην συσκευη υπαρχει μια σαγρε επιφανεια. Δεν ειναι καποιο αυτοκολλητο αλλα φαινεται σαν να εχουν καψει το πλαστικο για να σβησουν κατι.

Στην παρακατω φωτο φαινεται καθαρα αυτο

08072010049.th.jpg

Τι στο καλο ειναι? Να το παω πισω ή ειναι κατι το οποιο υπαρχει και σε αλλους?

Κατι μου λεει οτι προκειται για ανακατασκευασμενη συσκευη:mad:

τι λετε?

Δημοσ.

Έτσι οπως το είδα το πρώτο που μου ήρθε στο μυαλό ειναι οτι είναι το δείγμα που έιχαν για επίδειξη στο κατάστημα και απλώς το βάλανε στο κουτί.

Όπως και να έχει πήγαινε το πίσω με την απόδειξη και ζήτα τους ενα άλλο.

Δέν μου φαίνεται για Destinator 4800Α.... Το κανονικό ειναι έτσι

mls_4800_a_2.jpg

Δημοσ.

Λοιπον, εχθες πηρα την συσκευη απο το καταστημα Περιστεριου μιας και βρισκομουν στην περιοχη

Σημερα το πρωι μιλησα με την MLS και μου εξηγησαν οτι η συσκευη δεν θα επρεπε αν ηταν στην κατασταση που τους ανεφερα- σε καμια περιπτωση!!

Σημερα πηγα σημερα στο Media Markt στην Κηφισιας (ΟΑΚΑ) και τους εξηγησα την κατασταση.

Ο πρωτος υπαλληλος στραβωσε με το που ακουσε "αλλαγη απο αλλο καταστημα"

προεβαλλε διαφορες αντιρρησεις οπως "δεν γινεται αλλαγη απο αλλο καταστημα", "ειναι η σωστη συσκευη", " το σημαδι στο πανω μερος ειναι σχεδιο και οχι ελαττωμα", και διαφορα τετοια.

Επεμεινα και με παρεπεμψε στο τμημα Κινητης τηλεφωνιας.

Μην τα πολυλογω η αλλαγη εγινε απο το καταστημα στην Κηφησιας, ομως οπως αποδείχθηκε

-η συσκευη ηταν μια Talk & Drive χωρις χρωμιομενα πλαστικα και με αλλοιωμενο το λογοτυπο "talk & drive"

-το προγραμμα που ειχε φορτωμενο ηταν σιγουρα αυτο του 4800Α

-ο χαρτης που ειχε φορτωμενος ηταν ενας 2010Q1 και δεν αναφεροταν πουθενα το "NGI"

-δεν υπηρχε κανενας σειριακος αριθμος επανω στην συσκευη παρα μονο ενα εκτυπωμενο χαρτακι κατω απο το καπακι της μπαταριας.

-η μπαταρια ειχε γρατσουνισμενες επαφες και ταλαιπωρημενο αυτοκολλητο, ενδειξη οτι ειχε ξαναχρησιμοποιηθει

-τα σακουλακια απο τα καλωδια και την βαση ηταν εμφανεστατα ταλαιπωρημενα.

-οταν το πηρα εχθες δεν ειχε τα κοκκινα τσερκια με τα οποια δενουν τα προιοντα τους στο mediamarkt

Τελος καλο, ολα καλα μιας και πηρα την συσκευη την οποια ηθελα, αλλα θεωρω απαραδεκτο αυτο που εγινε...

Σαφεστατα δε, θα ενημερωθει εγγραφως η MLS

Δημοσ.

Τελος καλο, ολα καλα αλλα απαράδεκτο.Το καλό είναι οτι αναγνώρισαν οχι το λάθος αλλα οτι ακομα χειρότερα υπήρχε διαφορετικη συσκευή απο οτι αγόρασες και στην άλλαξαν άμεσα.

Δημοσ.

Πηγαινοντας εκει σκεφτομουν τι θα τους ελεγα αν μου ελεγαν "αυτο δεν ειναι το 4800Α, φερε το 4800Α για να σου το αλλαξουμε"

Αντε να αποδειξεις οτι δεν εισαι ελεφαντας....

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...