dimnous Δημοσ. 8 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2010 καλησπερα σας σημερα η forthnet μου εδωσε το νεο thomson tg585 v8. κατεβασα το DMT v7.35 και ενω βαζω σωστα τα στοιχεια του ρουτερ (ip address, login, password), μολις παταω connect κοκκινιζει το port και βγαζει ειδοποιηση error connection establishment failed. there is no server running on the given port. δοκιμασα και μερικα τυχαια αλλα port και παλι το ιδιο! εκανα και tick το allow untested firmware versions και παλι το ιδιο! δεν ξερω ποιο port να βαλω στο v8 του thomson tg585, η αν πρεπει να κατεβασω αλλο version του dmt tool παρακαλω βοηθηστε με
antonl Δημοσ. 8 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2010 Είσαι σίγουρος πως παίζει το dmt με το router/firmware σου; Απλά ρωτάω γιατί το 585 v7 με firmware 7.κάτι που τέσταρα δεν το υποστήριζε.
dimnous Δημοσ. 8 Ιουλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουλίου 2010 μα δεν το ξερω αυτο αν το dmt μπορει να συνεργαστει με το νεο v8 του thomson tg585 ρωταω αν ξερετε πως μπορω να το μαθω?
antonl Δημοσ. 8 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2010 Φαντάζομαι κοιτώντας το changeLog απ τη σελίδα του.
dimnous Δημοσ. 9 Ιουλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουλίου 2010 ποια τελευταια εκδοση εννοεις. εγω θελω να βλεπω τα διαγραμματα της γραμμης μου που εβλεπα με το dmt στο παλιο siemens sl2-141 που ειχα, γιατι η γραμμη μου παρουσιαζε συχνα gap και επεφτε η ταχυτητα, ομως στελνα email στη forthnet και μου εφτιανχαν το gap την επομενη μερα. τωρα υπαρχει καποιο εργαλειο σαν το dmt που να συνεργαζεται με το thomson tg585v8, για να βλεπω αυτα τα διαγραμματα παλι?
dimnous Δημοσ. 9 Ιουλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουλίου 2010 επειδη ειναι στα γερμανικα, κατεβαζω και το modem tool και το slide bar? κανω καμμια αλλη ρυθμιση? Αποστολή από iPhone με το Insomnia.app
poulinos Δημοσ. 9 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2010 μην γεμιζεις με sidebar.επισης ελεγα αν ειχες την τελευταια εκδοση του dmt.ενταξει το πολυ να βαλεις κανα παλιο ρουτερ πανω για να τσεκαρεις τα gap αμα δεις να κανει κουλα η γραμμη σου.
dimnous Δημοσ. 10 Ιουλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουλίου 2010 ευχαριστω θα δοκιμασω. επισης ενω με το siemens ειχα attenuation 27.5 με το thomson επεσε στα 24 (!!) αλλα δεν ανεβηκε η ταχυτητα μου. ανεβηκε ομως λιγο το snr απο 6 με 6.5 στο 6.9 πως γινεται αυτο? και δεν μπορω να το κατεβασω με το thomson για να ανεβασω ταχυτητα... Αποστολή από iPhone με το Insomnia.app
poulinos Δημοσ. 10 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2010 το καθε ρουτερ καταλαβαινει διαφορετικα το attenuation και το snr οποτε δεν θα δεις διαφορα στην ταχυτητα.ξαφνικα δεν εφτιαξε η γραμμη σου
dimnous Δημοσ. 11 Ιουλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουλίου 2010 ναι αλλα δεν ειναι τρελλο με att 24 τωρα να κλειδωνω στα 12, οταν ακουω απο αλλους με ιδια χαρακτηριστικα γραμμης να ειναι στο 16? τοσα παραπονα στη forthnet και παραπανω μου λενε δεν παει. εδω 2 χρονια τωρα με ειχανε στο 9 μεχρι που τους εστειλα το gap στο dmt και ανεβασαν καπως την ταχυτητα. με συνεχη παραπονα κ email. αλλα και παλι δεν ειναι οσο πρεπει... δηλαδη μονο αν παω στην hol, που δινει πολυ καλυτερη προσφορα μαζι με vodafone, μπορει να δω καλυτερη ταχυτητα? αλλα θα δω πραγματι? Αποστολή από iPhone με το Insomnia.app
poulinos Δημοσ. 12 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2010 ναι αλλα δεν ειναι τρελλο με att 24 τωρα να κλειδωνω στα 12, οταν ακουω απο αλλους με ιδια χαρακτηριστικα γραμμης να ειναι στο 16? τοσα παραπονα στη forthnet και παραπανω μου λενε δεν παει. εδω 2 χρονια τωρα με ειχανε στο 9 μεχρι που τους εστειλα το gap στο dmt και ανεβασαν καπως την ταχυτητα. με συνεχη παραπονα κ email. αλλα και παλι δεν ειναι οσο πρεπει... δηλαδη μονο αν παω στην hol, που δινει πολυ καλυτερη προσφορα μαζι με vodafone, μπορει να δω καλυτερη ταχυτητα? αλλα θα δω πραγματι? Αποστολή από iPhone με το Insomnia.app δεν ειναι μονο θεμα gap αλλα θεμα και χαλκου.δεν σημαινει οτι επειδη εχεις ταδε attenuation θα εχεις και ταδε ταχυτητα.αυτο θα εστεκε αν ολα τα καλωδια ειναι ιδια.πχ με 40 attenuation το max ειναι περιπου 8 Mbit.πηγαινε στην λεωφορο αλιμου που εχουν περιπου 40 attenuation και αμα βρεις καποιον που να παιζει παραπανω απο 3 ειναι θαυμα.ολα τα καλωδια σε ενα συγκεκριμενο καφαο ειναι..... οποτε ο οτε ουτε θα σκαψει για να παιξεις καλυτερα .περα απο crosstalking και τετοια.οποτε οσες βλαβες και να δωσει μια εταιρεια δεν θα αλλαξει κατι.οποτε και σε αλλη εταιρεις να πας θα παρεις σε ταχυτητα μια απο τα ιδια συνηθως.οπως και το αναποδο.ατομα που ειχαν προβλημα με τον οτε ειτε με τηλεφωνια ειτε με ιντερνετ πηγαν σε αλλη εταιρεια και τα προβληματα πηγαν μαζι ακριβως γιατι ειχαν τον ιδιο χαλκο.
dimnous Δημοσ. 13 Ιουλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουλίου 2010 δοκιμασα και το orbMT αλλα και ουτε αυτο δουλευει με το thomson tg585v8. δεν αναγνωριζει τη θυρα (port 23). εβαλα και αλλα τυχαια port και παλι δεν συνδεεται...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.