Προς το περιεχόμενο

overclocking CPU????

AnatoliGR

Προτεινόμενες αναρτήσεις

καλησπερα.σκεφτομαι να κανω overclock στον intel core 2 [email protected] αλλα δεν εχω ιδεα απο αυτα.παντως βλεπω μεγαλες θερμοκρασιες GPU-58C,SYSTEM-124C,CPU-52C.να προσπαθησω η δεν αξιζει?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 40
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
καλησπερα.σκεφτομαι να κανω overclock στον intel core 2 [email protected] αλλα δεν εχω ιδεα απο αυτα.παντως βλεπω μεγαλες θερμοκρασιες GPU-58C,SYSTEM-124C,CPU-52C.να προσπαθησω η δεν αξιζει?

το υπολοιπο συστημα απο τι αποτελειται?

τι στοχο εχεις με το o/c?

motherboard-evga 790i ultra sli

vga-geforce 8800gtx

ram-4g απτα οποια βλεπει μονο τα 2.8(windows 7 32 bit)

τροφοδοτικο-650w

απλα θελω να δω αν μπορει να δωσει κατι παραπανω,μεχρι τωρα δεν εχω παραπονα

---------- Προσθήκη στις 02:41 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 01:23 ----------

κ κατι αλλο το speed fan δειχνει GPU 54c - CPU 48c k εκει που με ανησυχει System 124c.πολυ δεν ειναι το 124 κ τι ειναι το system?

ευχαρηστω!!!

52c idle παντως δεν ειναι και λιγο...

δες εδω για εναν οδηγο http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=211171&highlight=overclocking

ανεβασε τον λιγο, τρεξε κανενα occt για κανενα 10λεπτο, δες θερμοκρασιες και ξαναποσταρε :-)

εβαλα μια ψυκτρα cooler master κ επεσε η θερμοκρασια στα 42 με 45 c.

με την gtx 8800 τι να κανω που καθεται στους 55c κ αν παιξω κανα game(2knba) ανεβαινει στα 65 κ.....

dsc05366w.jpgdsc05365s.jpgεβαλα μερικα ανεμιστηρακια κ εγωdsc05364r.jpgdsc05363j.jpg

αποτελεσμα-το CPU κατεβηκε στα 36 c cool:)!!!

αλλα η gtx μου παραμενει στα 54 κ σε παιχνιδη παει 65-70 το πολυ.λετε να παρω αλλη ψυκτρα η τσαμπα λεφτα????την εχω overclocked στα 630/1500/1030 κ παει καλα!!!το default της ειναι 576/1350/900

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...