dimi5 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2010 καλησπερα ρε παιδια εχω ενα μικρο προβλημα στα windows seven δλδ δεν μου εμφανίζει τα ελληνικα σε υποτιτλους δλδ μου βγαζει αυτο http://img685.imageshack.us/img685/4381/91870257.png και δεν ξερω γιατι δεν μου τους εμφανιζει στα ελληνικα... υπαρχει καποιο προβλημα στα windows?? παλια που ειχα βιστα μου τα διαβαζε κανονικα... ευχαριστω...
dimi5 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουλίου 2010 Στο system locale εχεις βαλει ελληνικα? μα πρεπει εκει που λεει region and language
Bandura Δημοσ. 8 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2010 Σε τι γλωσσα εχεις περασει τα windows? Ελληνικα ή Αγγλικα?
dimi5 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουλίου 2010 Σε τι γλωσσα εχεις περασει τα windows? Ελληνικα ή Αγγλικα? english:p:p:p
Bandura Δημοσ. 8 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2010 Χμμ τοτε μπες και δες το system locale να το αλλαξεις σε ελληνικα, γιατι δεν γυριζει απο μονο του...
dimi5 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουλίου 2010 Χμμ τοτε μπες και δες το system locale να το αλλαξεις σε ελληνικα, γιατι δεν γυριζει απο μονο του...[/quoteμα να το βαλς ελληνικα? γιατι? που ειχα βιστα δεν ειχα το ειχα στα ελληνικα και δουλευε ---------- Προσθήκη στις 01:41 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 01:37 ---------- Χμμ τοτε μπες και δες το system locale να το αλλαξεις σε ελληνικα' date=' γιατι δεν γυριζει απο μονο του...[/quoteμα να το βαλς ελληνικα? γιατι? που ειχα βιστα δεν ειχα το ειχα στα ελληνικα και δουλευε[/quote'] κατι που ξεχασα να αναφερω ειναι οτι μπορο να γραψω ελληνικα αλλα να δω οχι
damastes Δημοσ. 8 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2010 δεν είναι αυτό το πρόβλημα. Φταίει η κωδικοποιήση (character encoding) για βάλε να ανοίγουν σαν UTF-8 ή windows 1253 (δεν θυμάμαι ακριβώς) ενα απο τα δύο (αν έχεις το ένα βάλε το άλλο και δοκίμασε)
Bandura Δημοσ. 8 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2010 Δεν ξερω φιλε μου, γιατι δεν το δοκιμαζεις να δεις? Τι εχεις να χασεις? Αυτο απο οτι ξερω (χωρις να ειμαι σιγουρος), περναει μερικες γραμματοσειρες, που τωρα μπορει να μην εχουν περαστει. Εγω παντως σε εναν φιλο μου μεχρι να αλλαξουμε το system locale, δεν μπορουσαμε να δουμε ελληνικα σε κανενα λεξικο...
dimi5 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουλίου 2010 δεν είναι αυτό το πρόβλημα. Φταίει η κωδικοποιήση (character encoding) για βάλε να ανοίγουν σαν UTF-8 ή windows 1253 (δεν θυμάμαι ακριβώς) ενα απο τα δύο (αν έχεις το ένα βάλε το άλλο και δοκίμασε) που το βρισκω αυτο για εξηγησε μου?
dimi5 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουλίου 2010 ενταξει παιδια το διωρθωσα τωρα μου το εμφανιζει ελληνικα τους υποτιτλους..(εκανα αυτο που ειπα ο damastes και δουλεψε )ευχαριστω για την βοηθεια σας..
Bandura Δημοσ. 9 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2010 Μωρε κι εγω το σκεφτηκα αυτο, αλλα επειδη ποτε δεν ειχα προβλημα με τους υποτιτλους στα windows, αφου βεβαια γυριζα το system locale... γιαυτο και το... απεκλεισα... anyway, τελος καλο ολα καλα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.