panathas1908 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2010 Καταρχας καλησπερα σε ολους... Η mail-biz.com ειναι μια εταιρια απο αυτες που βγαζεις λεφτα απο το πσιτι σου και μπλα μπλα μπλα ..Στους ορους της βρηκα αυτο το κομμστι κσι δεν το καταλα βα ..αν μπορειτε να με βοηθησετε,, <<Συμφωνείς ότι είσαι υπεύθυνος για την πληρωμή φόρων, ασφαλίστρων, ή οποιονδήποτε άλλων δαπανών σχετικών με την επιχείρησή σου και που επιβάλλονται από το κράτος ή οποιαδήποτε αρχή, οργανισμό ή υπηρεσία της χώρας σου. Επίσης συμφωνείς ότι πληροίς τις προϋποθέσεις για όλες τις απαραίτητες άδειες>> Ρε παιδια ποιοι ειναι οι φοροι ή τα ασφαλισταρα που πρεπει να πληρωσω εγω και αδειες πρεπει να βγαλω??
drm Δημοσ. 8 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2010 Τυπικά, υποτίθεται ότι εργάζεσαι και για αυτό πληρώνεσαι, αυτό που σου λέει η εταιρία είναι ότι αναλαμβάνεις όλες τις υποχρεώσεις που απορέουν από το γεγονός ότι εργάζεσαι - θεωρητικά θα έπρεπε να κάνεις έναρξη ώς ελευθερος επαγγελματίας και πρέπει να πληρώνεις ΤΕΒΕ, φόρο. Συμφωνόντας με αυτόν τον όρο, δέχεσαι στην ουσία ότι η εταιρία δεν έχει καμία ευθύνη εάν εσύ δεν τηρείς το νομικό που ισχύει στην κάθε χώρα...
panathas1908 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουλίου 2010 φιλε μου ευχαρηστω για την ανταποκριση..καταρχας εγω ειμαι απο Κυπρο..δηλαδη υπαρχει πιθανοτητα να μου ζητησουν κατι για αυτους τους φορους ή ειναι τυπικοτητες??ενοω το κρατος αν υπαρχει πιθανοτητα να μου ζητησει
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.