Προς το περιεχόμενο

Καποιες ερωτησεις για αγορα dvd player

safer97

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα σε ολους!

Επειδη θελω να αγορασω δωρο ενα dvd player σε μια θεια μου, η οποια δεν εχει ιδεα απο τεχνολογια θα ηθελα τη βοηθεια σας σε 2-3 πραγματακια.

Καταρχας τα δεδομενα:

To dvd player θελω να εχει οπωσδηποτε usb και να διαβαζει εξωτερικους υποτιτλους γιατι θα την προμηθευω εγω με υλικο.Το θεμα ειναι πως θα συνδεθει σε μια τηλεοραση 19'' hd ready. Σε μεγαλυτερη τηλεοραση δεν υπαρχει περιπτωση να μπει για τον επομενο χρονο αφου αυτη τη στιγμη δεν υπαρχει (μια παλια crt sony vega εχει παραδωσει πνευμα) και δεν προκειται να αγοραστει αλλη για το διαστημα που ανεφερα λογω πανελληνιων της μικρης ξαδερφης μου.

θα ηθελα να με βοηθησετε λοιπον στα εξης:

1) Σε τοσο μικρων ιντσων τηλεοραση αξιζει να παω σε dvd με συνδεση hdmi, μιας και η τηλεοραση διαθετει υποδοχη ή δεν προκειται να υπαρξει διαφορα;

2) Αν ναι χρειαζεται να κοιταξω σε dvd που κανει upconversion σε 720p ή εκει και αν δεν προκειται να υπαρξει καμια διαφορα σε τοσο μικρη tv;

ολα αυτα τα ρωταω γιατι εχω καταληξει σε δυο dvd με hdmi που ειναι γυρω στα 40Ε αλλα αμφιβολου ποιοτητας (turbo-x hd100, hyundai 3931) και δυο αντιστοιχα πιο ακριβα αλλα θεωρητικα πιο αξιοπιστα (toshiba 590, philips 3360). Αν ομως ειναι υπερβολη να παω σε κατι τετοιο υπαρχουν και αλλες επιλογες οικονομικες και αξιοπιστες οπως το toshiba sd291 που θα μπορουσα να κοιταξω.

Ευχαριστω εκ των προτερων για τις απαντησεις σας.

Δημοσ.

Θα προτιμουσα να εχει hdmi .Tωρα ποση διαφορα θα δει καποιος ,δηλαδη η θεια στην περιπτωση μας...:-D

Αν η διαφορα ειναι 10 Ε πχ (απο τα μοντελα που παρεθεσες ) θα ειχα ευκολη επιλογη, τωρα για παραπανω..

Να σιγουρευτεις οτι παιζει αρχεια και υποτιτλους απροβληματιστα οποιο και αν επιλεξεις (υπαρχουν και θεματα σχετικα).

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...