orck Δημοσ. 14 Ιουλίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 14 Ιουλίου 2010 και ποδηλατο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
F33L Δημοσ. 16 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 16 Ιουλίου 2010 και ποδηλατο πολυ σπανια αυτο.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
orck Δημοσ. 22 Αυγούστου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 22 Αυγούστου 2010 Σας ευχαριστω, αποφασισα. SYM Joyride 200, μοντελο 2010, λευκο, μεταχειρισμενο. Δεν το εχω ακομη στα χερια μου, ακομη ψαχνω κρανος και κλειδαρια. Πηρα ηδη χειμερινο μπουφαν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
orck Δημοσ. 22 Αυγούστου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 22 Αυγούστου 2010 Σας ευχαριστω, αποφασισα. SYM Joyride 200, μοντελο 2010, λευκο, μεταχειρισμενο. Δεν το εχω ακομη στα χερια μου, ακομη ψαχνω κρανος και κλειδαρια. Πηρα ηδη χειμερινο μπουφαν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
okeanos111 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2010 Share Δημοσ. 24 Αυγούστου 2010 Σας ευχαριστω, αποφασισα. SYM Joyride 200, μοντελο 2010, λευκο, μεταχειρισμενο. Δεν το εχω ακομη στα χερια μου, ακομη ψαχνω κρανος και κλειδαρια. Πηρα ηδη χειμερινο μπουφαν. κ εγω καπου εκει θα πηγαινα, αλλα λογω του οτι τα οικονομικα μουδεν ειναι καλα, σημερα πηγα καγορασα το παπι 50 σπριντερ καινουργιο! καλοταξιδο να ειμαστε ! εγω ψαχνω να φτιαξω ταμπελιτσα με τα νουμερα του παπιου, μου ειπε ο "τροχομπατσος" να παω αγ. κωνσταντινου ομονοια , στα κεντρικα γραφεια τροχαιας! ξερει καποιος, που αλου;, μαλλον υποθετω σε συνοικιακα καταστηματα που φτιαχνουν ταμπελες! για να δουμε στο γουγλη.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.