tasosvel Δημοσ. 17 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2010 το wildfire το είχα δει σε μια παρουσίαση της HTC, δεν με ενθουσίασε, έχει μικρό μέγεθος, αλλά προτιμάω ή το legend η το desire.
basilis5 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουλίου 2010 λοιπον το πηρα παιδια απο vodafone στα 269. το τηλεφωνο ειναι εξαιρετικο απο καθε αποψη νομιζω, με εξαιρεση οπως ολοι εχετε εντοπισει την οθονη που η χαμηλη αναλυση ειναι εμφανης σε αυτες τις ιντσες. στα + η χαμηλη του ακτινοβολια, ενω η αποκριση της οθονης αφης ειναι πολυ κοντα-αν οχι το ιδιο - με το κατα το iphone. εμενα αυτο που με εχει μπερδεψει αρκετα ειναι το θεμα του συγχρονισμου επαφων.μονο μεσω του gmail εχω καταφερει να κανω sync αλλα το κακο ειναι πως μαζι μετεφερε την καθε απιθανη επαφη- email που εχω στειλει τα τελευταια 5 χρονια που εχω gmail. κατεβασα ενα προγραμμα htc sync απο τοευρωπαικο site της htc αλλα δεν μου βλεπει το κινητο οταν το συνδευω με καλωδιο.. εχει κανεις καμια ιδεα;
rebel2000 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2010 Μιας και αναφέρεις για χαμηλή ακτινοβολία έχει βγει κάτι σίγουρο?? Γιατί σε ένα σαιτ είδα 1,15
basilis5 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 18 Ιουλίου 2010 Μιας και αναφέρεις για χαμηλή ακτινοβολία έχει βγει κάτι σίγουρο??Γιατί σε ένα σαιτ είδα 1,15 H συσκευασία αναγραφεί 0,75 περίπου κ σε κεφάλι κ σε.σώμα,δεν εχω ξαναδεί τόσο χαμηλό sar σε HTC
N0sferatus Δημοσ. 19 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2010 λοιπον το πηρα παιδια απο vodafone στα 269.το τηλεφωνο ειναι εξαιρετικο απο Παιδιά καλησπέρα ... Πρόσφατα έκανα overclock στον επεξεργαστη μου τον intel core2duo 6400 2.13 και ταυτόχρονα και σε μνήμες trascend 800ρες Και κατάφερα επεξεργαστη σε 3.22ghz και ram 954mhz που η χαμηλη αναλυση ειναι εμφανης σε αυτες τις ιντσες. στα + η χαμηλη του ακτινοβολια' date=' ενω η αποκριση της οθονης αφης ειναι πολυ κοντα-αν οχι το ιδιο - με το κατα το iphone. εμενα αυτο που με εχει μπερδεψει αρκετα ειναι το θεμα του συγχρονισμου επαφων.μονο μεσω του gmail εχω καταφερει να κανω sync αλλα το κακο ειναι πως μαζι μετεφερε την καθε απιθανη επαφη- email που εχω στειλει τα τελευταια 5 χρονια που εχω gmail. κατεβασα ενα προγραμμα htc sync απο τοευρωπαικο site της htc αλλα δεν μου βλεπει το κινητο οταν το συνδευω με καλωδιο.. εχει κανεις καμια ιδεα;[/quote'] Με γεια με γεια.....!!! Το πήρες στο καφετι;;; Όταν λες είναι εμφανής η χαμηλή ανάλυση...;;; Εννοείς πιξελαιζ ;; Είναι το μόνο htc που μ αρέσει το σχεδιο και σε μαύρο είναι μματο.. Το μόνο π με κρατάει απο το να πάω απο το ΑΤΜ στη vodafονε είναι η χαμηλή ανάλυση για την οποία περιμένω να δω λαιβ αν με ενοχλεί... Αα επίσης με το htc sense έχει και τα animation του καιρού στο home screen ???
basilis5 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουλίου 2010 Ναι έχει λίγο ενώ όταν ανοίγεις και μια ιστοσελίδα και δεν κανείς ζούμ δεν είναι αναγνωσιμότητα το κείμενο και δεν πιστεύω πως είναι θέμα rendering του browser.σχευικα με τα εφέ που λες, όταν κανείς ενερωση του καιρού, τότε κάτι ήλιου σύννεφα Κλπ κάνει ένα μικρό animation και μετά σταταει. Τέλος το πήρα σε χρώματα γκρι καφέ που είναι και το μοναδικό που φέρνει η vodafone, αλλά το προτιμούσαν άσπρο. Θα ΔΟΥ πρότεινα να το δεις από κοντά πριν το πάρεις για να σαι σίγουρος. Η μπαταρία του μου κρατάει μιάμιση με 2 μέρες με κανένα 10-15λεπτο ομιλία/μέρα καμία ώρα wifi και καμία 10 ρια μηνύματα συν λίγο ψαχουλεμα σε καινούργια apps. Γενικά θεωρώ την μπαταρία λίγο απογοητευτική αλλά οκ κατα τα αλλάια χαρά Sent from my iPod touch using Insomnia.app
tr3quart1sta Δημοσ. 22 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2010 [ame]http://www.youtube.com/watch?v=sHtYFtOLnn4&feature=player_embedded[/ame]
Twisted_Wicked Δημοσ. 25 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2010 Για τα χαρακτηριστικα και την τιμη του πιστευω οτι μια χαρα θα αντικαταστησει το "δευτερο χερι" Ν95 μου ετσι οπως διαβαζω. Αλλος κατοχος εχει τπτ αλλο να προσθεσει;
geist Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2010 Παιδιά 2 ερωτήσεις: 1.Η αναβάθμιση σε 2.2 froyo θα γίνεται από το χρήστη ή θα την κάνει η εταιρία? 2.Η χαμηλή ανάλυση αποτελεί πρόβλημα για τα προγράμματα πλοήγησης?Δεν εννοώ στο πώς θα φαίνονται με το μάτι αλλά στο αν υποστηρίζεται αυτή η ανάλυση από τα γνωστά προγράμματα πλοήγησης.
zatoichi Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2010 1.Η αναβάθμιση σε 2.2 froyo =απο οτι εχω διαβασει μεσο w2i fi θα σου βγαινει σαν update... 2.Η χαμηλή ανάλυση αποτελεί πρόβλημα για τα προγράμματα πλοήγησης?=οχι δεν παιζει ρολο,η οθονη δεν ειναι τοσο τραγικη...κ για την τιμη του ειναι απλά τελειο...(260e απο καταστημα κ 200e απο ιδωτες για πλακα...κ με htc εταιρια το καλυτερο service ). twisted κανε κ μια βολτα απο vodafone να το δεις...κ αν σου ερθει τπτ ρωτα το εχει η κοπελα μου... με την μπαταρια μηπως αν βγει η δονηση γινει καλυτερη εξηκονομηση για τσεκαρετε το
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.