basilis5 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2010 το nokia e52 παρεδωσε πνευμα για 3η φορα και δεδομενου οτι μου το χε δωσει ενας φιλος-δεν πληρωσα δλδ γι αυτο, αποφασισα να μην ξανασχοληθω με την επισκευη του και να παρω κανενα πιο σοβαρο τηλ. ειχα ορκιστει πως δεν θα ξαναπαρω οθονη αφης,αλλα σκεφτομαι πως αν παρω κατι με οθονη αφης capacitive τα πραγματα δεν θα ειναι τοσο τραγικα οσο ηταν με το LG viewty. Οποτε με κοστος περι τα 300 ευρω εχω δει το htc wildlife. το εχει κανεις να μας πει την γνωμη του; με ενδιαφερει να εχει καλο σημα και καλο μικροφωνο-ακουστικο οταν μιλας, να εχει smooth menu και να ναι καλο στο ιντερνετ κομματι-πλοηγηση. εχω ipod touch και εχω δει ποσο τα σπαει στο θεμα ιντερνετ,παιζει να εχει την ιδια ευκολια και ομαλοτητα ή εστω αναλογη; εχετε να προτεινετε κατι αλλο σε αυτα τα λεφτα; επισης το wildlife εχει υψηλο δεικτη sar γνωριζετε κατι; ξεχασα να πω,με ενδιαφερει πολυ η ευκολια συγχρονισμου επαφων και calendar. ευχαριστω
damastes Δημοσ. 7 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2010 όλα καλά όλα τέλεια με το κινητό, θα πάρει και επίσημα αναβάθμιση σε 2.2 froyo, οι συγχρονισμοί επαφών και ημερολογίου είναι τόσο απλά με google contacts και calendar που δεν θα το ψάξεις καθόλου, η capacitive sceens είναι πολύ καλές, αν κρίνω απο το δικό μου magic που στην ουσια το wildfire το αντικαθιστά θα έχει φοβερή λήψη (σπίτι μου δεν είχα καθόλου σήμα και με το magic ακόμα και με vodafone έχω 2 μπάρες) . ΑΛΛΑ όσο διαβάζω reviews τόσο ποιο πολύ με προβληματίζει η οθόνη του ως προς την χαμηλή ανάλυση ( 240 x 320 pixels, WTF HTC !!!) που έχει και γενικά στο κομμάτι πλοήγηση, παρόλο που θα είναι πολύ γρήγορη (το 2.2 μέχρι και 4 φορές ποιο γρήγορο απο το ios4) θα δημιουργεί προβλήματα . Δίαβασε μερικά reviews, δές video στο you tube, και καλό θα ήταν να το έβλεπες απο κοντά κάπου, για να δείς την οθόνη του. Ολα τα άλλα χαρακτηριστικά του είναι άψογα αλλά η οθόνη του.......
alexzzz Δημοσ. 8 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2010 damastes το τηλέφωνο θα έχει +- 300€ ... σύμφωνα με αυτό πρέπει να το δούμε και να δούμε και τον ανταγωνισμό. Συμφωνώ ότι δεν είναι καλή η οθόνη αλλά το επόμενο μετά (desire) πάει στα +- 420€
tr3quart1sta Δημοσ. 8 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2010 το wildfire ειναι ωραιο εξωτερικα αλλα η οθονη του ειναι αθλια! ειναι λες και κρατας κινητο 5ετιας και βαλε...
basilis5 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουλίου 2010 Δεν μπορώ να πω πως με χαλάει ιδιατερα προσωπικά η ανάλυση της οθόνης , αλλα είναι τα ζητούμενα μου αλλά κάπου διάβασα πως η vodafone παίζει να το φέρει στα 269€ Κ έτσι σκέφτηκα να περιμένω καμία βδομάδα Sent from my iPod touch using Insomnia.app
TSOPK Δημοσ. 8 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2010 Με 269 ευρω ειναι must buy. Αμα θελει καποιος super οθονη για browsing και ταινιες ας παρει με 450+ το Desire, Samsung Galaxy κτλ. Αλλωστε, με 528 cpu δεν μπορει να κανει και πολλα πραγματα. Ειναι ενα χαμηλου κοστους Smartphone. Μια χαρα.
damastes Δημοσ. 8 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2010 Δεν μπορώ να πω πως με χαλάει ιδιατερα προσωπικά η ανάλυση της οθόνης , αλλα είναι τα ζητούμενα μου αλλά κάπου διάβασα πως η vodafone παίζει να το φέρει στα 269€ Κ έτσι σκέφτηκα να περιμένω καμία βδομάδα Sent from my iPod touch using Insomnia.app όπως είπα αν η ανάλυση δεν σε χαλάει, τοτε είναι μια πολύ καλή αγορά.
basilis5 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουλίου 2010 το βρηκα στα 269 ευρω στην vodafone.ερωτηση, παιζει να ναι vodafone live η συσκευη ;
TSOPK Δημοσ. 15 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2010 Δεν νομιζω τα smartphones να γινονται voda live. Και στα χαρακτηρηστικα γραφει - Vodafone live! - OXI
basilis5 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουλίου 2010 Δεν νομιζω τα smartphones να γινονται voda live. Και στα χαρακτηρηστικα γραφει - Vodafone live! - OXI το εχω δει αυτο απλα θυμαμαι ενα παλιο sony ericsson p990i το οποιο ηταν vodafone live και γι αυτο αναρωτιομουν.λεω να παω μια βολτα να το δω απο κοντα. με προβληματιζει αρκετα η μπαραρια,διαβασα πως θελει καθημερινο φορτισμα..
TSOPK Δημοσ. 15 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2010 με προβληματιζει αρκετα η μπαραρια,διαβασα πως θελει καθημερινο φορτισμα.. Το εχω διαβασει και εγω αλλα δεν το πολυπιστευω. 1300αρα μπαταρια εχει με μικρο επεξεργαστη και με απλη οθονη. Ε δεν νομιζω να τρωει τοσο πολυ μπαταρια. Εκτος και αν εχεις ολη μερα το wifi ανοιχτο και κανει browsing:-)
zapermania Δημοσ. 15 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2010 Παιδιά καλησπέρα.Σκέφτομαι και εγώ να αγοράσω το htc.Δεν έχω ξανά πάρει στα χέρια μου τέτοιο λειτουργικό.Πιστεύετε πως θα το μάθω εύκολα;Εχω πολύ όρεξη για ψάξημο κτλ και πιστεύω πως τα αξίζει τα λεφτά του.Το έχει αγοράσει κανείς να μας πεί εντυπώσεις;
driger Δημοσ. 15 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2010 όλα καλά όλα τέλεια με το κινητό, θα πάρει και επίσημα αναβάθμιση σε 2.2 froyo, οι συγχρονισμοί επαφών και ημερολογίου είναι τόσο απλά με google contacts και calendar που δεν θα το ψάξεις καθόλου, η capacitive sceens είναι πολύ καλές, αν κρίνω απο το δικό μου magic που στην ουσια το wildfire το αντικαθιστά θα έχει φοβερή λήψη (σπίτι μου δεν είχα καθόλου σήμα και με το magic ακόμα και με vodafone έχω 2 μπάρες) . ΑΛΛΑ όσο διαβάζω reviews τόσο ποιο πολύ με προβληματίζει η οθόνη του ως προς την χαμηλή ανάλυση ( 240 x 320 pixels, WTF HTC !!!) που έχει και γενικά στο κομμάτι πλοήγηση, παρόλο που θα είναι πολύ γρήγορη (το 2.2 μέχρι και 4 φορές ποιο γρήγορο απο το ios4) θα δημιουργεί προβλήματα . Δίαβασε μερικά reviews, δές video στο you tube, και καλό θα ήταν να το έβλεπες απο κοντά κάπου, για να δείς την οθόνη του. Ολα τα άλλα χαρακτηριστικά του είναι άψογα αλλά η οθόνη του....... η κοσμοτε έχει... αποδεδειγμένα καλύτερο σήμα (το δοκίμασα: με την αδελφή μ που έχει vodaphone)
N0sferatus Δημοσ. 17 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2010 Πήγα απο vodafone σημερα και το ρώτησα. Ειναι στα 269 wOW τιμη δηλαδη....με προγραμμα unlimited Eyra περνεις την συσκευη περιπου στα 119 αλλα ακομα το σκευτομαι....αν ειναι να το παρω μονο σαν συσκευή η με προγραμμα. Η οθόνη ειναι οντως ενα θεμα 230x320 ..γι'αυτο περιμενω και γω να το δω live απο εβδομαδα που μου ειπαν. Για οσους σκευτονται να το παρουν παντως η vodafone που ειναι η μονη μεχρι στιγμης που το εχει φερει, το εχει μονο στο κλασσικο χρωμα οπως του desire το μπεζ\καφε.. Εγω το θελω σε μαυρο so patience is a virtue they say. Εχει ακουσει κανεις αν και ποτε θα το εισάγει καποια αλλη αλυσίδα???? p.s Τo android δεν γινεται vodafone live και ουτε κανα σηματακι της vodafone θα χει πανω να μας πρηζει. Το μονο π κανει ο εισαγωγεας ειναι μεταφραση σε ελληνικα.
damastes Δημοσ. 17 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2010 p.s Τo android δεν γινεται vodafone live και ουτε κανα σηματακι της vodafone θα χει πανω να μας πρηζει. Το μονο π κανει ο εισαγωγεας ειναι μεταφραση σε ελληνικα. Δεν είμαι και τόσο σίγουρος, εμένα το magic και σηματακι ειχε και όταν ανοίγει flash logo Vodafone και λινκ για Vodafone live. sent from my HTC Magic using tapatalk
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.