kostasduth Δημοσ. 7 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2010 Γειά σας, έχω ISDN με 2 γραμμές. Στη 2η έχω το φάξ και αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα : Όταν κάνω μια εξερχόμενη κλήση από την 1η γραμμή, καθώς μιλάω κανονικά, αν κάποιος προσπαθήσει να κάνει εξερχόμενη κλήση από τη 2η γραμμή (του φάξ) τότε ακούγονται τα πλήκτρα που πατά και τελικά όταν εκτελούνται ταυτόχρονα 2 εξερχόμενες κλήσεις, ακούγονται όλοι σε όλους. Σαν να γίνονται οι 2 γραμμές μία. Επιπλέον, αν βάλω κ τα 2 ακουστικά στα αυτιά μου και πληκτρολογώ είτε στο τηλ της 1ης γραμμής είτε της 2ης, πάντα στο άλλο ακούγεται ο ήχος των πλήκτρων Σαν να συγχωνεύονται οι 2 γραμμές Τί κάνω λάθος ? Ευχαριστώ για το χρόνο σας !
kfyros Δημοσ. 8 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2010 Το isdn έχει 2 κανάλια. Υπάρχουν και οι αντίστοιχες έξοδοι στο πίσω μέρος του netmod που έχει δώσει ο ΟΤΕ. Υπάρχουν δύο αναλογικές έξοδοι και 2 isdn . Μπορείς να χρησιμοποιήσεις είτε την ψηφιακή είτε την αναλογική από κάθε κανάλι (όχι όμως ταυτόχρονα και τις 2 εξόδους του κάθε καναλιού). Θα πρέπει όμως να έχεις 2 αριθμούς (ένας ο κύριος και ένας msn) για να τα χρησιμοποιήσεις ταυτόχρονα και τα δύο κανάλια για φωνητικές κλήσεις ή κλήσεις φαξ. Τη μία συσκευή θα πρέπει να την συνδέσεις στο Α κανάλι και την άλλη στο Β (όχι με διακλαδωτές όλες στο ίδιο κανάλι). Αν έχεις 2 αριθμούς (στο λογαριασμό θα υπάρχει ανάλυση σε 2 νούμερα), τότε από τον ΟΤΕ θα πρέπει να σου έχουν ρυθμίσει τον κύριο αριθμό στο Α κανάλι και τον MSN στο Β.. Σε αυτή την περίπτωση κάνε ένα reset στο netmode μπας και έχει κολλήσει, και αν δεν φτιάξει δήλωσε το βλάβη . Στο Netmod που έχω (με 2 νούμερα δηλωμένα), το έχω σετάρει και έχω απενεργοποιήσει και το CW (Call Waiting- αναμονή κλήσης) στο κανάλι Β που έχω το φαξ για να μην βγάζει το μήνυμα "η κλήση σας είναι σε αναμονή ....." γιατί διακόπτεται η λήψη αποστολή φαξ έτσι (τα μπιπ - μπιπ διακόπτουν τη μετάδοση)..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.