Προς το περιεχόμενο

Delphi+DAtabase part II

Coyote

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω εναν πινακα το οποιον θελω να εκτυπωνω μεσω QuickReport συμφωνα με καποια κριτιρια. Τα κριτιρια αυτα ειναι καποιεσ ημερομινιες , ωρες και καποια σθμβαντα με οποιοδηποτε συνδιασμο μεταξυ τουσ. ασ γινω πιο συγκεκριμενοσ : εχω ενα πινακα με ενα πεδιο ημερομηνιασ ενα πεδιο ωρας και ενα πεδιο συμβαντοσ , εγω θελω να μοθ εκτυπωνει τι εγινε(συμβαν) απο την ταδε ημερομινια ωσ την ταδε. αντυιστοια το ιδιο και με την ωρα και συγκεκριμενα σθμβαντα που υπαρχοθυν στον πινακα. εχω προβλημα στο να συνδεσω το φiλτραρισμενo σθμφωνα με τα παραπανω πινακα με το Quickreport!!

Δημοσ.

Auto pou les ginetai eukola. Dustuxws exw kairo na asxolithw me to QReport kai den exw delphi edw gia na se boithisw. Padws arxika dimiourgeis ena TQuery me to SQL statement pou thes.

px

SELECT SIMBAN

FROM TABLE1

WHERE DATE1>... AND DATE1<...

Meta bazeis se mia forma ena quickreport component. Meta an thimamai kala einai to QRDBText pou boreis na to sundeseis me to Query component kai tha deixnei ta apotelesmata. Kalutera des kai to paradeigma gia to qreport ston demos folder tis delphi, tha se boithisoun poli.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...