Προς το περιεχόμενο

Ταινίες οικογενειακής βίας

paschalia

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 31
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Sybil, με την Σαλλυ Φιλντ. Η ιστορία ενός κοριτσιου που κακοποιήθηκε στην παιδική της ηλικία και μεγαλώνοντας ανέπτυξε πολλαπλή προσωπικότητα...
  • Moderators
Δημοσ.

@Wizzy

Εχω διαβασει αρκετα βιβλια για serial killers και μπολικοι απ αυτους απεναντι στα θυματα τους ειχαν την ιδια ακριβως συμπεριφορα με την μανα στις ταινιες(..και προφανως στο βιβλιο υποθετω).Αυτο που ειπες,μπορει καλλιστα να γινονται στο διπλανο σπιτι δυστυχως απο"φυσιολογικους"ανθρωπους.

@Tritonas

Αν ειδες το ενα δεν χρειαζεται να δεις το αλλο.Απλα εκατσε να δω το american crime πρωτα(λογο Ellen Page)και επειδη ειδα να το προτεινουν τα παιδια εδω,ειδα και το αλλο.

Btw οσοι το παρουν απο θειο το Girl next door ας βεβαιωθουν πως ειναι αυτο του 2007.Γιατι υπαρχει και ενα του 2004(καμια απολυτως σχεση) το οποιο καταλαθος κατεβασε ο γραφων και λυπηθηκε τα mb που κατεβασε κ ας ηταν και απο free tracker:-)

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

ρε παιδια μια ταινια που ηταν με ενα παιδι που το χτυπουσε ο πατερασ του και το καταλαβε ο πατερας ενος φιλου του πως λεγεται εχω σπασει το κεφαλι μου θυμαμαι μια σκηνη που ελεγε στο φιλο του οτι τον εβαζε να πιει ουρα και επισης θυμαμε και ενα λουνα παρκ που αραζε το παιδι αυτο πφφφφφφ θα σκασω νομιζω οτι ο τιτλος ειναι καποιο ονομα

Δημοσ.

ρε παιδια μια ταινια που ηταν με ενα παιδι που το χτυπουσε ο πατερασ του και το καταλαβε ο πατερας ενος φιλου του πως λεγεται εχω σπασει το κεφαλι μου θυμαμαι μια σκηνη που ελεγε στο φιλο του οτι τον εβαζε να πιει ουρα και επισης θυμαμε και ενα λουνα παρκ που αραζε το παιδι αυτο πφφφφφφ θα σκασω νομιζω οτι ο τιτλος ειναι καποιο ονομα

και εγω την ψαχνω αυτη....την εδειχνε πολυ συχνα στο cine+ πιο παλια.... ο πατερας που δερνει ειναι τραπεζικος και ειχε και ενα αλλο παιδι που ειχε παιθανει(γιαυτο εδερνε αυτο) και ο αλλος ο καλος που το καταλαβε ηταν τατουατζης...

timoboll δινω περισσοτερα στοιεια μπας και θυμηθει καποιος κατι και μας πει :rolleyes:

Δημοσ.

και εγω την ψαχνω αυτη....την εδειχνε πολυ συχνα στο cine+ πιο παλια.... ο πατερας που δερνει ειναι τραπεζικος και ειχε και ενα αλλο παιδι που ειχε παιθανει(γιαυτο εδερνε αυτο) και ο αλλος ο καλος που το καταλαβε ηταν τατουατζης...

timoboll δινω περισσοτερα στοιεια μπας και θυμηθει καποιος κατι και μας πει :rolleyes:

δεν ειμαι σιγουρος αν λεμε το ιδιο χαχα νομιζω ο φιλος του τον ειδε να αλλαζει και ειδε τις μελανιες απο εκει το καταλαβε και επισης προς το τελος ο πατερας χτυπησε πολυ το παιδι και θυμαμαι εντονα οτι ο πατερα τον κλοτσαγε και φορουσε κατι μποτακια (αυτα που ειναι για ξυλο α0χαχ0χ0)

Δημοσ.

δεν ειμαι σιγουρος αν λεμε το ιδιο χαχα νομιζω ο φιλος του τον ειδε να αλλαζει και ειδε τις μελανιες απο εκει το καταλαβε και επισης προς το τελος ο πατερας χτυπησε πολυ το παιδι και θυμαμαι εντονα οτι ο πατερα τον κλοτσαγε και φορουσε κατι μποτακια (αυτα που ειναι για ξυλο α0χαχ0χ0)

ναι και στο τελος ο φιλος το ειπε στο μπαμπα του και τον δειραν νομιζω.... τελειωνει με τον μικρο να μιλαει στη καμερα και να λεει τα βασανιστηρια που του κανε ο πατερας του.... αυτο με τον αδελφο το θυμαμαι εκει που καθονταν σε ενα παγκακι και του λεει οτι σημερα ηταν η κηδεια του αδελφου μου και οτι δεν τον ειχε γνωρισει γιατι πεθανε πριν γενηθει

Δημοσ.

ναι και στο τελος ο φιλος το ειπε στο μπαμπα του και τον δειραν νομιζω.... τελειωνει με τον μικρο να μιλαει στη καμερα και να λεει τα βασανιστηρια που του κανε ο πατερας του.... αυτο με τον αδελφο το θυμαμαι εκει που καθονταν σε ενα παγκακι και του λεει οτι σημερα ηταν η κηδεια του αδελφου μου και οτι δεν τον ειχε γνωρισει γιατι πεθανε πριν γενηθει

να το βρουμε ρε μαν ψαξε

Δημοσ.

ψαχνω 5 χρονια τωρα, αλλα τιποτα....

ontopic δε το εχω δει αλλα μου εχουν πει οτι ειναι που ωραιο το crimes of heart

και το green fried potatoes ειναι καλο αλλα δεν ειναι κυριο θεμα του η ενδοοικογενειακη βια

Δημοσ.

μπραβο ρε κοπελια!!!!!!! φιλουμπες χαχα

χαχαχα!!!!!!καηκα κυριολεκτικα,δοκιμασα απειρους συνδυασμους, διαβασα καπου στις 200 περιληψει και ειδα πανω απο 50 treiler...αξιζε ομως...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...