paschalia Δημοσ. 7 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2010 Καλησπέρα . Ποιές ταινίες θα προτείνατε που να έχουν σαν θέμα τους την οικογενειακή βία ή την παρέμβαση του κράτους -μέσω κοινωνικών λειτουργών- ή οτιδήποτε ακολουθούν τέτοιου είδους γεγονότα. (Ο τίτλος πιθανόν να χωλαίνει κάπως αλλά δεν βρήκα κάποια καλύτερη περιγραφή.)
BaLsAmoMenos Δημοσ. 7 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2010 Στην οικογενειακη βια πιανεται και η sexual violence? Γιατι αν ναι τοτε The War Zone .
marantonis Δημοσ. 7 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2010 -Σπιρτοκουτο -Strange Circus Αυτα μου 'ρχονται τωρα.
paschalia Δημοσ. 7 Ιουλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουλίου 2010 Ευχαριστώ για τις προτάσεις. Αλλά δεν εννοούσα ταινίες τρόμου ή θρίλερ. Την οικογενειακή βία -domestic violence- την εννοώ περισσότερο σαν κοινωνικό δράμα,παρά σαν θρίλερ ή ταινία τρόμου.
yannis27gr Δημοσ. 7 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2010 Fried Green Tomatoes Bastard Out of Carolina The Color Purple What's Love Got to Do With It Έχει πολλά εδώ: http://www.aardvarc.org/dv/dvfilms.shtml Κι ακόμα περισσότερα αν ψάξεις στο google
klainmaingr Δημοσ. 7 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2010 +1 στο σπιρτόκουτο, τον κυνόδωντα και την ψυχή στο στόμα. Είναι πιο real να τα βλέπεις στη γλώσσα σου.
Sugizo Δημοσ. 7 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2010 Τhe girl next door. based on a true story στο εκτελεστικό απόσπασμα όλους.
disqualified Δημοσ. 8 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2010 Νομίζω οτι θα βρεις ενδιαφέρον το An american crime
fearwhatnow Δημοσ. 8 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2010 Χαλαρα Festen. http://www.imdb.com/title/tt0154420/
Moderators Gi0 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2010 Moderators Δημοσ. 8 Ιουλίου 2010 Νομίζω οτι θα βρεις ενδιαφέρον το An american crime Ξεκινησα να βλεπω το Girl next door που προτειναν τα παιδια πριν και απ οσο εχω δει μεχρι τωρα η ιστορια ειναι παρομοια με το An american crime.
wizzy Δημοσ. 9 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2010 @Gio: Δεν σε πρόλαβα. Θα σου πρότεινα να διαβάσεις το βιβλίο του Jack Ketsum "Το κοριτσάκι της διπλανής πόρτσς", πάνω στο οποίο βασίστηκε η ταινία. Το βιβλίο είναι κορυφαίο, κυκλοφορεί από τις εκδόσεις ΟΞΥ. Απλά θα σου πω ότι μόλις το τελείωσα, η πρώτη σκέψη που έκανα ήταν: "Γαμώτο, αυτά μπορεί να συμβαίνουν όντως στο κοριτσάκι της διπλανής πόρτας"... Τρομακτικό... edit: Διαβάζοντας τις περιλήψεις των δύο ταινιών, μιλάνε για ακριβώς το ίδιο θέμα.
paschalia Δημοσ. 9 Ιουλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουλίου 2010 Οι 2 ταινίες δεν βασίστηκαν στο βιβλίο. Βασίστηκαν σε ένα πραγματικό γεγονός, που έλαβε χώρα στην Indiana, το έτος 1965.
yannis27gr Δημοσ. 9 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2010 Και σε κάνουν να αναρωτιέσαι αν ο άνθρωπος έπαψε ποτέ να είναι ένα κτήνος μεταμφιεσμένο. Το βιβλίο το διάβασα (κατάρα στον Νίκο που μου το δάνεισε) την ταινία (ταινίες, τελικά ε; ) δεν τολμάω να την (τις) δω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.