marg22 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2010 Καλησπερα πριν απο 10 μερες περιπου παιζοντας μπαλα μεσα στη θαλλασσα ενιωσα οτι κατι επαθε το γονατο μου.μεχρι σημερα δεν εχω νιωσει καθολου πονο ουτε υπαρχει καποιο πριξυμο η κατι περιεργο στην ανατομια του γονατου απ οσο μπορω να διακρινω τουλαχιστον,απλα οταν περπατω νιωθω που και που σαν να πιανεται αν καταλαβαινετε τι εννοω και ειναι αληθεια οτι εχω πανικοβληθει αρκετα! εχετε καμια ιδεα τι μπορει να εχει συμβει; ευχαριστω.
panathas1908 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2010 σε καποιο φυσιοθεραπευτη να πας φιλε...αν παιζεις σε ομαδα σε αυτον της ομαδας αν οχι σε καποιο αλλο..ισως να ειναι επικυνδινο μη μηνησκους και ξερω γω..ειχα παθει και γω πριν 2 χρονια κατι στο γονατο και με 4 μερες συνεχομενες βελονισμο μου ειχε περασει..
petros_samurai Δημοσ. 8 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2010 Ξεκουρασε το καναν μηνα,αυτο θα σου πει και ο ορθοπεδικος.Καλη αναρρωση....
Achilleas007 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2010 Ξεκουρασε το καναν μηνα,αυτο θα σου πει και ο ορθοπεδικος.Καλη αναρρωση.... :lol::lol::lol::lol::lol: Αυτό μου είχε πει ο ορθοπεδικός στον οποίο πήγα επειδή μου πόναγε ενα μερος του γονατου μου μόλις το πίεζα.
marg22 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουλίου 2010 δλδ δεν παιζει να εχω καμια ριξη χιαστου μηνισκου κλπ... κατα τη γνωμη σας ε;
htps Δημοσ. 8 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2010 Αν νιωθεις οτι ''κλειδωνει'' τοτε σιγουρα εχεις παθει ΟΛΙΚΗ ριξη συνδεσμου...απο προσωπικη εμπειρια αυτο...οποτε θελει οπωσδηποτε φυσικοθεραπεια κ σε καποιες περιπτωσεις κ εγχειρηση .Πηγαινε σε γιατρο οπωσδηποτε αν νιωθεις το κλειδωμα
htps Δημοσ. 9 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2010 Όταν λες ότι κλειδώνει τι ακριβώς εννοείς; Oταν το νιωθεις να μαγκωνει με αποτελεσμα να μην μπορεις να το ισιωσεις ευκολα η οταν το ισιωσεις να μην μπορεις να το διπλωσεις παλι ευκολα λογο μαγκωματος...δεν ξερω πως να το περιγραψω αλλιως απο τις λεξεις κλειδωμα η μαγκωμα η εστω πιασιμο
leftermann Δημοσ. 9 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2010 ακόμα κι αν έχεις αυτό το "κλείδωμα", δεν είναι καθόλου σίγουρο ότι έχεις πάθει ρήξη συνδέσμου. Ολική κιόλας! Εφόσον δεν πονάς, άσε το γόνατο να ξεκουραστεί μερικές μέρες. 10 ας πούμε, ή 2 εβδομάδες. Αν δεις ότι το πρόβλημά σου δεν βελτιώνεται θεαματικά, πάνε σε κάναν γιατρό και άσε τα φόρα.
Krokodilos Δημοσ. 9 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2010 Αν νιωθεις οτι ''κλειδωνει'' τοτε σιγουρα εχεις παθει ΟΛΙΚΗ ριξη συνδεσμου...απο προσωπικη εμπειρια αυτο...οποτε θελει οπωσδηποτε φυσικοθεραπεια κ σε καποιες περιπτωσεις κ εγχειρηση .Πηγαινε σε γιατρο οπωσδηποτε αν νιωθεις το κλειδωμα Χαχαχαχαχαχαχαααααααααααααααααα.:mrgreen: Επισης αν νιωθεις οτι σε φαγουριζει το χερι ή το ποδι τοτε σιγουρα εχει καταστραφει το συκωτι σου και ψαξε νεκροθαφτη και νουμερο κασας.:lol: Αυτο που κανει ο htps ειναι τραγικο. Ονομαζεται επαγωγικη λογικη και ειναι η καταστροφη σε τουτη την περιπτωση. Γενικευει προσωπικη εμπειρια και την κανει καθολικο νόμο. Βλεπει ουτε 2 ουτε 3 αλλά μονο 1 καφε αλογο και λεει οτι ολα τα αλογα ειναι καφε.:-( htps εισαι επικινδυνος.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.