Προς το περιεχόμενο

cizmo laptops

EGRANEROE

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παίδες ως γνωστόν ήθελα να πάρω το Alienware M15x αλλά λόγω οικονομικής στενότητας άρχισα να ψάχνω για ενναλακτικές λύσεις πιο προσιτές.

Ψάχνοντας βρήκα αυτό το site:

http://www.mycizmo.com/

ξέρει κανείς τι παίζει με αυτά τα λάπτοπ;

είναι αξιόπιστα γτ με βάση το customization που κάνω σε ένα από αυτά για να έχει περίπου ίδια (μην πω καλύτερα specs) με το alienware μου βγαίνει 1180 ευρώ με τα μεταφορικά!!

αν κανείς έχει αγοράσει από αυτό το site ή έχει κάποια εμπειρία με ένα λαπτοπ CIZMO παρακαλώ να με διαφωτίσει.

Thanks in advance..

---------- Προσθήκη στις 15:33 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 15:13 ----------

Γεια σας και πάλι πείραξα λίγο ακόμα το customization και τελικά έφτιαξα αυτό:

15,6" Full HD 1920 x 1080 LED Backlight Widescreen

ATI HD 5650 1GB (full DirectX11 support)

Intel® Mobile Core™ i7 720QM / 6MB L3 Cache, 1.60GHz - 2.80GHz Turbo Mode

8GB DDR3 RAM 1333MHz

500GB (2.5", SATA , 7200rpm)

Intel® High Definition Audio Interface, Sound Blaster PRO™ compatible,

3D Stereo Sound System, S/PDIF Digital Output, built-in microphone,

2 built-in speakers

l Intel WLAN 5300 (WiFi)

1x HDMI port

4x USB 2.0 Port

1x RJ-11

1x RJ-45 LAN (10/100 MBps + 1GBps)

2x MiniCard slot

1x VGA output port

1x DC-in jack

2.0 Megapix Webcam integrated in display frame

8x Dual Layer DVD+/-RW / 24x CD-RW

Bluetooth 2.1(internal)

Fingerprint reader

1x Built-in 3-in-1 Memory Card Reader

24 months European warranty

1.288,40 euro

Δημοσ.

Kώστα ωραίο το acer δεν λέω αλλά έχω κακές εμπειρίες συνολικά έχω 7 λαπτοπ (2 acer, 2 toshiba, 2 asus και 1 dell).

Από όλα αυτά τα μοναδικά που χρειάστηκαν ποτέ service ήταν τα acer και μάλιστα και στα 2 κάηκε η μητρική..

Το service είναι άστα να πάνε.. 1 μήνα και περίμενα και τις 2 φορές.

Οπότε λέω να αποφύγω να πάρω τρίτο acer μη τριτώσει το κακό....

Δημοσ.
Kώστα ωραίο το acer δεν λέω αλλά έχω κακές εμπειρίες συνολικά έχω 7 λαπτοπ (2 acer, 2 toshiba, 2 asus και 1 dell).

Ο Χριστός και η Παναγία. Εσύ χτίζεις τοίχο με τα laptop που έχεις. :lol::lol:

Από όλα αυτά τα μοναδικά που χρειάστηκαν ποτέ service ήταν τα acer και μάλιστα και στα 2 κάηκε η μητρική..

Το service είναι άστα να πάνε.. 1 μήνα και περίμενα και τις 2 φορές.

Οπότε λέω να αποφύγω να πάρω τρίτο acer μη τριτώσει το κακό....

Κρατάω το μήνυμα σου, να το δείχνω σε αυτούς που με ρωτάνε «Γιατί ΟΧΙ acer;»

Συγνώμη αλλά για το ερώτημα σου, δεν έχω να προσθέσω κάτι χρήσιμο.

Δημοσ.
Ο Χριστός και η Παναγία. Εσύ χτίζεις τοίχο με τα laptop που έχεις. :lol::lol:

Κρατάω το μήνυμα σου, να το δείχνω σε αυτούς που με ρωτάνε «Γιατί ΟΧΙ acer;»

Συγνώμη αλλά για το ερώτημα σου, δεν έχω να προσθέσω κάτι χρήσιμο.

Εχω acer και εγω και ο αδελφος μου και ειμαστε μια χαρα......και τωρα ζαχαρωνω αυτο http://www.plaisio.gr/Laptop-Netbook-GPS/Notebook/Laptop/Acer-Aspire-5740DG-436G64Mn-gift-TV-Tuner.htm το ειδα και απο κοντα στο πλαισιο και μου αρεσε!

Δημοσ.
Π.χ. το GXi15 = http://www.marasst.com/product-1-NBLB2.htm

bareboνάδες είναι = σαβούρα

φιλέ outlaw πάντως από ότι ξέρω και η multirama compal και maarast εφέρνε... Και επειδή ο κολλητός μου είχε πάρει ένα τέτοιο πριν 3 χρόνια έχει βγει σκυλί. θυμάμαι το λάπτοπ του είχε xp και μετά από κανά μήνα βγήκαν τα vista και ο φίλος μου ήθελε να κάνει φορμάτ και είχε ένα ξάδερφο τεχνικό σε κάποια multirama και του έδωσε το site της maarast για να κατεβάσει drivers. άλλωστε από ότι θυμάμαι το pc είχε εγκατεστημένα και κάτι προγράμματα της compal που σχετίζονταν με τα πλήκτρα αφής και κάτι ρυθμίσεις ενέργειας. βέβαια δεν ξέρω τι έγινε αλλά τα multirama laptops έχουν μείνει ακόμα στα core 2 duo .απλά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί για παράδειγμα τα sony και τα hp που και αυτά τα στέλνουν έξω για service να θεωρούνται καλύτερα και να έχουν τόσο μεγαλύτερη τιμή..

και δίνουν και 3 χρόνια εγγύηση όταν άλλοι δίνουν 1 με 2.

---------- Προσθήκη στις 10:11 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 10:06 ----------

Εχω acer και εγω και ο αδελφος μου και ειμαστε μια χαρα......και τωρα ζαχαρωνω αυτο http://www.plaisio.gr/Laptop-Netbook-GPS/Notebook/Laptop/Acer-Aspire-5740DG-436G64Mn-gift-TV-Tuner.htm το ειδα και απο κοντα στο πλαισιο και μου αρεσε!

κώστα προς Θεού δεν έχω κάτι με την acer. απλά σαν καταναλωτής 2 φορές που την εμπιστεύτηκα με "πούλησε"... Μπορεί σίγουρα κάποιος να έχει 5 λαπτοπ acer και το ένα να δουλεύει καλύτερα από το άλλο. Εγώ πάντως με 2 καμμένες μητρικές σε αυτά τα 2 ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΑ 7 λάπτοπ που κατέχω σίγουρα δεν θα την ξαναεμπιστευτώ για αγορά λάπτοπ.

υ.γ. πάντως το μηχανάκι που λες όντως είναι καλό για τα λεφτά του αλλά εγώ τέτοιο ρίσκο δεν ξαναπαίρνω..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...