Προς το περιεχόμενο

Troktiko και διαφημισεις google????

Jason13

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έβαλε διαφημίσεις ? Με το ad block plus στον mozilla ξέχασα και πως είναι οι διαφημίσεις στα site. Δεν πα να βάλει όσες θέλει, ακόμα και εκείνη την σπαστική που παίζουν μποξ, η οποία εκτός από κινούμενη εικόνα έχει και ήχο από τις μπουνιές...:lol:

Δημοσ.
αχ τι καλό που είναι το τρωκτικό... και όπως προανέφερες υιοθετούμε επειδή το είπαν οι ίδιοι ότι όλα είναι ρόδινα... ότι όλα θα πάνε σε φιλανθρωπίες.

Ειλικρινά τι θα κάναμε χωρίς το τρωκτικό... απορώ

Πρέπει να μπούν και στο Ίντερνετ οι αρνητικές ψήφοι.....

-1

Δημοσ.

καλά έκαναν τα παιδιά αυτό είναι τίποτα μπροστά σε αυτα που θα έπαιρναν αν έβαζαν κανονικα διαφημίσεις . . το ερωτημά μου έιναι γιατί κάθονται με τις ώρες να ποστάρουν τις ειδήσεις στο τροκτικό χωρίς να έχουν κέρδος ή να προσβλεπουν σε ένα μελλοντικό κερδος (δεν έχουν δουλειά, οικογένεια , ελεύθερο χρόνο ) . . .

Δημοσ.
καλά έκαναν τα παιδιά αυτό είναι τίποτα μπροστά σε αυτα που θα έπαιρναν αν έβαζαν κανονικα διαφημίσεις . . το ερωτημά μου έιναι γιατί κάθονται με τις ώρες να ποστάρουν τις ειδήσεις στο τροκτικό χωρίς να έχουν κέρδος ή να προσβλεπουν σε ένα μελλοντικό κερδος (δεν έχουν δουλειά, οικογένεια , ελεύθερο χρόνο ) . . .

Κατι περνουν απο πισω στα μουλοχτα το μονο σιγουρο!Οπως επισης αναδημοσιευουνε επι απειρον ειδησεις και μια ειδηση την ξεζουμιζουν μεχρι αηδιας!Τπτ δεν γινεται αφιλοκερδος στις μερες μας

Δημοσ.

Καλά ρε παιδιά τα έχετε χάσει ΤΕΛΕΙΩΣ όμως;

Είναι δυνατόν ένα site με συνεχή ροή ειδήσεων και 6η κατάταξη στον Γούγλη και συνεχείς απειλές από Μάκηδες και δεν συμμαζευεται, να πιστεύετε ΤΟΣΟ ΜΑ ΤΟΣΟ ΑΦΕΛΩΣ ότι δεν ανήκει σε κάποιον μεγαλοπαραγοντα ή ότι κάτι άλλο δεν παίζεται από πίσω;

ΠΑΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΧΑΛΑΣΕ...

Ναι ναι για την ψυχή της μάνας τους το κάνουν και είναι και απροστάτευτοι από τους Ράμπο του Μάκη κλπ...

Και φυσικά οι διαφημίσεις θα διατεθούν για φιλανθρωπικό σκοπό...

Μην με τρελλάνετε ρε παίδες πιααααααααα!

Δημοσ.

Δεν ξερω αν πραγματι παιρνουν τα λεφτα η πανε σε ιδρυμα αλλα μην λεμε και ανοησιες καποιοι,τζαμπα δεν γινεται τπτ,καποιοι απο αυτους τρωνε αρκετες ωρες στο μπλογκ καθε μερα,γιατι να το κανουν τζαμπα?αναγκες δεν εχουν?οικογενιες δεν εχουν?ΠΟΙΟΣ απο σας θα δουλευε τσαμπα???

Δημοσ.

1) Καμια ΣΟΒΑΡΗ εταιρεια δεν θα εβαζε διαφημιση στο Troktiko...Ισως κανενα XXX site η κανα περιοδικο-εφημεριδα αλλα ως εκει. Περισσοτερο σαν κατι αρνητικο βλεπουν οι εταιρειες την διαφημιση στο troktiko παρα σαν κατι θετικο.

2) Το ποσο απο τις διαφημισεις του Google Δεν ειναι πενιχρο....Μπορει να ειναι αρκετες χιλλιαδες ευρω τον μηνα.

@Sadamiraq οταν αρχιζεις κατι και λες πως το κανω δωρεαν κτλ κτλ κτλ δεν μπορεις μετα να λες "εμ αλαξαμε γνωμη".

Και την δουλεια που την ειδες ? Την περισσοτερη δουλεια την κανουν οσοι το διαβαζουν και ποσταρουν οτι τους κατεβει. Δεν ειναι εγκυρη εφημεριδα, ειναι ενα Hyde Park που ο καθενας λεει οτι θελει, σωστο η λαθος, αληθες η ψευδες και κανεις δεν λεει τπτ.

Δημοσ.
1) Καμια ΣΟΒΑΡΗ εταιρεια δεν θα εβαζε διαφημιση στο Troktiko...Ισως κανενα XXX site η κανα περιοδικο-εφημεριδα αλλα ως εκει. Περισσοτερο σαν κατι αρνητικο βλεπουν οι εταιρειες την διαφημιση στο troktiko παρα σαν κατι θετικο.

2) Το ποσο απο τις διαφημισεις του Google Δεν ειναι πενιχρο....Μπορει να ειναι αρκετες χιλλιαδες ευρω τον μηνα.

θα συμφωνήσω πλήρως με το 2ο που γράφεις φίλε μου

άλλα για το 1ο διαφωνώ κάπως, αυτό που μετράει σε ορισμένες περιπτώσεις είναι πόσα μάτια βλέπουν μια διαφήμιση

Δημοσ.

Αυτό λέω και εγώ φίλε Sadamiraq , Μήπως ζώ σε άλλο κόσμο ? . . εγώ παντως μεγάλωσα σε μια κοινωνία που κανείς δεν κάνει τίποτα τζάμπα . . .

Και μία αλλη απορία το τηλέφωνο επικοινωνίας έχει τον κωδικό της Εσθονίας , γιατι ? . . Ενώ ανήκει σε ''offshore'' εταιρεία με διεύθυνση στην Λιβερία (Χώρα της Αφρικής) στην Μονροβία (Πρωτεύουσα της Λιβερίας ) ..

Ερώτηση προς προβληματισμο . . .

Δημοσ.

Ετσι, θα δουμε σε λιγο καιρο Lamborghini στον δρομο και πανω θα γραφουν "Troktiko"......

Για μια ακομη φορα καναμε μαγκα το τπτ.

@tempo Το εχω συζητησει με ατομα απο μεγαλες εταιρειες του χωρου και επεσε χοντρο γελιο.

• Super Moderators
Δημοσ.

Μμμμμμμ άνοιξαν οι διαφημίσεις? Δηλαδή κάπου θα υπάρχει σύνδεση με συγκεκριμένο λογαριασμό??? Ενδιαφέρον! Ίσως έτσι μερικές ...νομικές διαδικασίες, γίνουν πολύ πιο εύκολες! :devil:

Μερικές φορές αναρωτιέμαι, είμαι εγώ τόσο πολύ λογικός και έξυπνος :-) ή γύρω μας υπάρχουν τεράστια αποθέματα ...βλακείας???

Δημοσ.
Μερικές φορές αναρωτιέμαι, είμαι εγώ τόσο πολύ λογικός και έξυπνος :-) ή γύρω μας υπάρχουν τεράστια αποθέματα ...βλακείας???

Εγώ πάλι δεν αναρωτήθηκα ούτε λεπτό, είμαι σίγουρος.

Δημοσ.

Ποιος ξέρει... μπορεί όταν με το καλό μαζέψουν μερικά εκατομμυριάκια...να πάνε για τον εξής Φιλανθρωπικό Σκοπό εκ μέρους του Τρωκτικού...

Στην εξαφάνιση του είδους Μ.Τ.....

χαχαχααα

Δημοσ.
Ποιος ξέρει... μπορεί όταν με το καλό μαζέψουν μερικά εκατομμυριάκια...να πάνε για τον εξής Φιλανθρωπικό Σκοπό εκ μέρους του Τρωκτικού...

Στην εξαφάνιση του είδους Μ.Τ.....

χαχαχααα

Συμφωνώ!!επίσης είμαι της άποψης οτι αφού μπορούν γιατί να μην το εκμεταλλευτούν;κ προς όλους αυτούς που έχουν σκυλιάσει.... υπάρχουν δύο επιλογές: 1) ad block και 2) αποχή!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...